Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Φαίνεται πρόσφατα έχω χάσει την αντίληψη του χιούμορ

fc146be0b230d7e0a92e66a6114b840d.jpg

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

ναι,αλλα το αστειο που ειναι;

το αστείο Λάκη μου είναι για κάποιους προφανώς που γελάνε βλέποντας ένα σπίτι κάποιου χριστιανού πλημμυρισμένο μέχρι τ αυτιά και το λογοπαίγνιο που μπορεί να κάνει ένας συνειρμός.
Γι αυτό έβαλα και εγώ τα δυό παραπάνω για αντίδραση.

Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που γελάει βλέποντας κάποιον να πέφτει και να σπάει το πόδι του, το χέρι του ή γενικώς να δυστυχεί.

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

το αστείο Λάκη μου είναι για κάποιους προφανώς που γελάνε βλέποντας ένα σπίτι κάποιου χριστιανού πλημμυρισμένο μέχρι τ αυτιά και το λογοπαίγνιο που μπορεί να κάνει ένας συνειρμός.
Γι αυτό έβαλα και εγώ τα δυό παραπάνω για αντίδραση.

Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που γελάει βλέποντας κάποιον να πέφτει και να σπάει το πόδι του, το χέρι του ή γενικώς να δυστυχεί.

Έλα τώρα ρε τσιφ.. τι να πει και ο άλλος ο δυστυχής που βλέπει την αξιοπρεπέστατη επιχείρησή του (Deep Shit Cattle Co.) να διασύρεται και να διακωμωδείται έτσι βάναυσα στο internet από κάποιους κακεντρεχείς.

Τώρα ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχει αστείο / ανέκδοτο που να μην προσβάλλει κάποιον κάπου;

Lighten up...

δεν νομίζω να έχει εφευρεθεί ακόμα αστείο που θα αρέσει σε όλους τους ανθρώπους, ούτε υπάρχει λόγος να το σχολιάσουμε άλλο. Σε οποιον άρεσε, άρεσε.

Status
Not open for further replies.