Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Αν και σιχαίνομαι αυτούς τους τύπους που πετάγονται με τη (και καλά) φωνή της λογικής όταν δε χρειάζεται, θα γίνω τέτοιος τύπος και θα πω: όντως σκίζεται το ταμπλό, αλλά πιο δεξιά από το συγκεκριμένο σημείο. Συνεπώς ο συνοδηγός θα είναι ασφαλής (απέναντι στο σταυρουδάκι τουλάχιστον).

-bye-

Edit: Βλαδίμηρε δεν εννοώ εσένα με αυτό που γράφω ε? Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!

no worries mate!

@karajim80, κοιτάζω και ξανακοιτάζω το ποστ και προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το αστείο. Γιατί μόνο προσβολές βλέπω, και για τις δυο.

Δηλαδή η από πάνω έγινε Πρόεδρος επειδή αναδεικνύει ωραία το μαγιώ της; Η άλλη δε θα είναι πετυχημένη Πρόεδρος επειδή δεν εμφανίστηκε με μαγιώ στο δικαστήριο; Ή μήπως επειδή τόλμησε να'ναι 60φεύγα χρονών;

Τελικά ρε παιδιά έχουμε καταλάβει ότι ζούμε στον 21ο αιώνα, και ότι -ευτυχώς- εδώ και πάνω από 50 χρόνια η θέση της γυναίκας δεν εξαντλείται στο να είναι 'μπιμπελό'; Επίσης, έχουμε καταλάβει τι σημαίνει δημόσιο βήμα (αυτό δηλαδή που μας παρέχει ένα forum); Το ξανασυζητήσαμε αυτό στο νήμα των ανεκδότων. Το να λέμε μια μαλακία με τους κολλητούς μας είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Το να λέμε την ίδια μαλακία δημόσια, προσβάλλοντας έμμεσα ή άμεσα ανθρώπους, ΔΕΝ είναι. Ας σεβαστούμε τον χώρο που μας φιλοξενεί.

Δε μ'αρέσει να'μαι party pooper, αλλά δυστυχώς έχω αυτό το καθήκον όσο το όνομά μου είναι πρασινισμένο εδώ μέσα. Και τέτοια ποστ δε θα στεριώνουν από δω και πέρα, τουλάχιστον για όσο είμαι εδώ. Μάλιστα κι αυτό θα πάει για βρούβες, το αφήνω απλά για να καταλάβουμε όλοι τι πρέπει να αποφεύγουμε στο μέλλον.

εντωμεταξύ η φωτογραφία είναι ψεύτικη διαβάζω, δεν είναι η πρόεδρος της Κροατίας αλλά μοντέλο σωσίας της.. ότι να'ναι.. εγώ ήθελα να γράψω ότι ανάμεσα στο κάτω αριστερά και το πάνω δεξιά πάντως, διαλέγω το πρώτο..

εντωμεταξύ η φωτογραφία είναι ψεύτικη διαβάζω, δεν είναι η πρόεδρος της Κροατίας αλλά μοντέλο σωσίας της.. ότι να'ναι.. εγώ ήθελα να γράψω ότι ανάμεσα στο κάτω αριστερά και το πάνω δεξιά πάντως, διαλέγω το πρώτο..

Βρε το ποιο διαλέγει ο καθένας αισθητικά ή γκομενικά γούστο του καπέλο του. Το θέμα είναι ότι δε γίνεται κάθε φορά που αναφερόμαστε σε μια γυναίκα να ξεχνάμε ο,τι επιτεύγματα έχει και να την αξιολογούμε ντε και καλά από το τι μέγεθος σουτιέν φοράει.

Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι πλάκα έκανε ο φίλος παραπάνω, και προφανώς είμαστε σε χιουμοριστικό νήμα. Αλλά όπως έχω εξηγήσει κι άλλες φορές, η πλάκα δημόσια έχει αποδέκτες πέρα από αυτούς που μας γνωρίζουν ή γνωρίζουμε. Το γεγονός δε ότι μιλάμε για την (καθώς φαίνεται) επόμενη Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνει τη φάση ακόμα πιο προβληματική. Πάμε παρακάτω.

Iασωνα

χιουμορ που να μην καυτηριαζει η εστω αδικει κατι (οτιδηποτε) ΔΕΝ απηχει μεσα μας.
Δεν θα μας κανει να γελασουμε. Δεν χρειαζεται να ειναι σεξουαλικο το υπονοουμενο.
Μπορει να ειναι οτιδηποτε ... κυριολεκτικα οτιδηποτε. Το χιουμορ αναπνεει εξαιτιας
της διαφορας των πραγματων ! Αρα ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ρατσιστικο (εξ'ορισμου).
Ολο το συμπαν ειναι ρατσιστικο, γιατι να διαφερει ο κοσμος μας ?

Φυσικα ... καλεισαι να πραξεις οτι προβλεπει ο κανονισμος του φορουμ.
Γιατι μυνητηριες αναφορες καραδοκουν ... σαν τις σφηκες !

Κουβεντα κανω (τιποτε αλλο). Μην παρεξηγηθω ....

Βασικά στην χώρα μας η έννοια του ΠΤΔ έχει καταντήσει ανέκδοτο .

Πολύ κουβέντα για κάτι που δεν έπρεπε.Εφόσον δεν ταιριάζει και μπορούσες να την σβήσεις έπρεπε να την σβήσεις και να μου πεις μην ξαναβάλεις κάτι ανάλογο.Θα τελείωνε εκεί χωρίς πολλά πολλά.

Same Sh1t...Different Day

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Πολύ κουβέντα για κάτι που δεν έπρεπε.Εφόσον δεν ταιριάζει και μπορούσες να την σβήσεις έπρεπε να την σβήσεις και να μου πεις μην ξαναβάλεις κάτι ανάλογο.Θα τελείωνε εκεί χωρίς πολλά πολλά.

Όχι, είναι αυτό που λένε οι Αμερικανοί: teachable moment.

QqHDzgs.jpg

Έπρεπε (από το nick να φανταστώ Δημήτρη; )

Είμαστε σε χιουμοριστικό νήμα οπότε κάθε φορά που πρέπει να σβήσω κάτι, χαλιέμαι κι εγώ μαζί με σας. Οπότε καλό είναι κάτι τέτοια να τα ξεκαθαρίζουμε όλοι μαζί ώστε να προσέχουμε λίγο παραπάνω.

Φορ δε ρεκορντ....Κοπέλα μου την έστειλε...Επειδή έπεσαν και κάτι βαριές λέξεις για αυτό που ανέβασα..

Status
Not open for further replies.