ASTRA 2G

Re: Απάντηση: ASTRA 2G

Μα αυτή η συχνότητα δεν αναφέρεται καν στις μετρήσεις που αναφέρεις.Μιλάω για την 11597 V.

με μπέρδεψες,την 11597v την αναφέρω στο προηγούμενο μήνυμα με 7.5db,ωστόσο κάποιες ώρες χάνεται εντελώς 0 σήμα,μπορεί να φτάσει και τα 10db αλλά και 0,αυτή τι στιγμή εχω 8.5db

Φίλε μου δεν ήθελα να σε μπερδέψω.Δεν αναφέρθηκα εγώ σε κάποια άλλη συχνότητα.Αναφέρθηκα στην 11597 V,μετά από την παράθεση του πίνακα με τις μετρήσεις σου.

Αυτή τη στιγμή έχω 62% σήμα εγώ στη συχνότητα με 1μ.
Θα έχει πτώση τώρα μέχρι αργά το βράδυ.

Αυτή τη στιγμή έχω 62% σήμα εγώ στη συχνότητα με 1μ.
Θα έχει πτώση τώρα μέχρι αργά το βράδυ.

Η 11597V με 100cm πιάτο 62% και με 155x166cm 54%;
Πως μπορεί να γίνει αυτό, σε ποια περιοχή;
Πες μας τι μάρκα πιάτο, LNB, τύπος καλωδίου και μήκος.

Δεν σε αμφισβητώ αλλά μου κάνει εντύπωση και επειδή θέλω να ψαχτώ καλύτερα στο κεντράρισμα θα ήθελα να μάθω.

Attachments

• 11597V.jpg
    11597V.jpg
    103.9 KB · Views: 156
Απάντηση: Λήψη Astra 2G στην Ελλάδα

Πόσες φορές να γράψουμε το ίδιο; Μόνο αν έχετε τους ίδιους ακριβώς δέκτες μπορεί να γίνει σύγκριση. Κάθε δέκτης μετρά διαφορετικά.

Re: Απάντηση: Λήψη Astra 2G στην Ελλάδα

Πόσες φορές να γράψουμε το ίδιο; Μόνο αν έχετε τους ίδιους ακριβώς δέκτες μπορεί να γίνει σύγκριση. Κάθε δέκτης μετρά διαφορετικά.

Καλά μη βαράς, κουράστηκες που το έγραψες ξανά έτσι Σεραφείμ;
Σωστά αυτά που γράφεις Σεραφείμ και γνωστά στους περισσότερους αλλά δεν νομίζω ότι είναι κακό να μας πει ο φίλος μας τι εξοπλισμό έχει και σε πια περιοχή είναι σε εμάς που δεν ξέρουμε.

το σημα στον 2F εχει βελτιωθει (βορεια) Δ. μακεδονια το τελευταιο 4μερο....με 1.20 βγαινουν καναλια

Δυτικη μακεδονια οπως και Θρακη παντα ο 2F εβγαινε καπως καλυτερα απο κεντρικη μακεδονια και θεσσαλια. Θα ρωτησω το γνωστο με το 1.80 οταν τον βρω να δουμε αν εχει καποιο σημα πλεον μιας και λες οτι βελτιωθηκε στη δυτικη Μακεδονια.

Αλμυρό είμαι #pcmax το μόνο που μου βγήκε λάθος είναι πως το σήμα ανεβαίνει αντί να πέφτει.
vu uno ο δέκτης τα έχω στη υπογραφή που κακώς δε την τσέκαρα ώστε να φανεί.

Attachments

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    30.1 KB · Views: 125
Αλμυρό είμαι #pcmax το μόνο που μου βγήκε λάθος είναι πως το σήμα ανεβαίνει αντί να πέφτει.
vu uno ο δέκτης τα έχω στη υπογραφή που κακώς δε την τσέκαρα ώστε να φανεί.

Αποστόλη, είσαι ωραίος και μπράβο σου για τα σήματα που κατεβάζεις.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Κωνσταντίνος

τίποτα. :ernaehrung004:
όπως λέει και ο σεραφείμ, δέκτης με δέκτη έχουν διαφορετική ευαισθησία.
Μπορεί να φταίει το κεντράρισμα όπως λες αλλά μπορεί και να βάλω το δέκτη μου στο πιάτο σου και να δείχνει πχ 75%.
Και γω θα θελα να τσεκάρω τις συχνότητες με του Λεωνίδα την ίδια ώρα που τις ανέβασε να δω διαφορές.
Σίγουρα δε κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος έχει το καλύτερο αλλά διορθώνουμε το σήμα μας.

Ο 2G μου έρχεται αρκετά δυνατά 70% + η αλήθεια είναι ότι μου ερχόταν 82% + σε ορισμένες συχνότητες αλλά έδωσα βάση στον 2Ε για να τον ανεβάσω λίγο.

Ο 2F είναι δυνατότερος από τον 2Ε αλλά ασθενέστερος από τον 2G και πάλι σχετικό είναι αυτό που λέω γιατί παίζουν ρόλο και οι συχνότητες που μετράς.
Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί κατεβαίνουν σχεδόν όλα τα κανάλια πλην της δέσμης UK.

Από Δευτέρα θα κάνω και τις τελικές ρυθμίσεις αφού ψάξω καλά τις συχνότητες και θα έχω ασφαλέστερα συμπεράσματα.

τίποτα. :ernaehrung004:
όπως λέει και ο σεραφείμ, δέκτης με δέκτη έχουν διαφορετική ευαισθησία.
Μπορεί να φταίει το κεντράρισμα όπως λες αλλά μπορεί και να βάλω το δέκτη μου στο πιάτο σου και να δείχνει πχ 75%.
Και γω θα θελα να τσεκάρω τις συχνότητες με του Λεωνίδα την ίδια ώρα που τις ανέβασε να δω διαφορές.
Σίγουρα δε κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος έχει το καλύτερο αλλά διορθώνουμε το σήμα μας.

Αποστόλη τώρα εχω 0 σήμα

Λεωνίδα στις 9 η ώρα έλειπα αλλά βλέπω τώρα στα ίδια είναι έχει πέσει μόνο 1-2%
Αρα μένει να δούμε αν πέφτει στις 9.
Κωνσταντίνε εσύ που έχεις μεγάλο πιάτο μηδενίζει καθόλου?

Λεωνίδα στις 9 η ώρα έλειπα αλλά βλέπω τώρα στα ίδια είναι έχει πέσει μόνο 1-2%
Αρα μένει να δούμε αν πέφτει στις 9.
Κωνσταντίνε εσύ που έχεις μεγάλο πιάτο μηδενίζει καθόλου?

Καλησπέρα,
Όχι δεν μου μηδενίζει ποτέ, ανάλογα την ώρα + - 10% είναι το σήμα όλη την ημέρα με βάση το 50% ποιότητα σήματος στον δέκτη μου.
Πότε είναι στο 46% και πότε στο 54% ανάλογα την ώρα.

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα αυτοι οι νεοι δορυφοροι εχουν μια κινητηκοτητα και μετακινειται η δεσμη τους 70 χιλιομετρα ανατολικα - δυτικα και μπορει να ισχυει αυτο γιατι εχω παρατηρησει οτι σε ολες τις συχνοτητες το σημα μεταβαλεται σε τυχαιες χρονικες στιγμες πχ αλλα βραδια εχω σημα στις 12110 12150 12188 και αλλα βραδια ειναι ξαφανισμενες ακομα και οι δυνατες του 2G αλλες φορες εχουν κατω 1db σημα και αλλες φορες 1db πανω.

Είναι η μόνη θέση που γίνεται αυτό, εκεί που έχεις 10db την επόμενη στιγμή έχεις 0,και σε τυχαίες ώρες

Απάντηση: Re: ASTRA 2G

Τώρα που μιλάμε η 11957V είναι στο 45% +-2%

11957 v..... 0%.....και στα 2 πιάτα...........

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα αυτοι οι νεοι δορυφοροι εχουν μια κινητηκοτητα και μετακινειται η δεσμη τους 70 χιλιομετρα ανατολικα - δυτικα και μπορει να ισχυει αυτο γιατι εχω παρατηρησει οτι σε ολες τις συχνοτητες το σημα μεταβαλεται σε τυχαιες χρονικες στιγμες πχ αλλα βραδια εχω σημα στις 12110 12150 12188 και αλλα βραδια ειναι ξαφανισμενες ακομα και οι δυνατες του 2G αλλες φορες εχουν κατω 1db σημα και αλλες φορες 1db πανω.

αυτες ανύπαρκτες για μας νοτια.......σαν της uk δεσμης.........μαλλον θελω 3μετρο!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

11957 V ή Η δεν βλεπω στο flysat......καινουργια συχνοτητα ειναι?ποια καναλια εχει?