Astra-Hotbird-EutelsatW2. Πιατο σταθερο με 3 lnb ή κινητο με μοτερ?

Απάντηση: Re: Astra-Hotbird-EutelsatW2. Πιατο σταθερο με 3 lnb ή κινητο με μοτερ?

Δηλαδη για να ανακεφαλαιωσουμε: Bαζω πιατο 1.20 σταθερο στραμμενο στον astra 19.2east και τοποθετω ενα lnb κεντρικο για astra 19.2east (Sat1HD, Prosieben HD, Anixe HD) και παρακεντρα βαζω ενα lnb για eutelsatw2 16east(Digitalb Supersport), ενα lnb για hotbird 13east (HD Suisse) και ενα lnb για eurobird9 9east (LuxeTVHD). Θα εχω σιγουρο αποτελεσμα? 'Η θα χρειαστω μεγαλυτερο πιατο? 'Η μηπως ειναι πολλα 4 lnb?
Κοίτα στη φωτογραφία: τα 4 μεσαία lnb είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν.

Last edited:
mymultifeedpart2xu6.jpg

Re: Astra-Hotbird-EutelsatW2. Προβλημα με diseqc

Εκανα τελικα την εγκατασταση με το 1.20 πιατο, εβαλα και τα 3 lnb με astra 19,2 κεντρικο και eutelsat 16, hotbird 13 παρακεντρα με πολυ καλο σημα και για τους 3 δορυφορους αλλα το Avax diseqc 1.0 4 εισοδων που εβαλα μου τα βγαζει μπερδεμενα στο δεκτη μου Pace DS810XE HD!!! Δοκιμασα και σε αλλο δεκτη με τα ιδια αποτελεσματα. Σαν να μπερδευονται τα lnb, μια εχω σημα μια δεν εχω. Τι να κανω? Τι φταιει? Μου προτεινετε καποιο diseqc που εσεις χρησιμοποιητε ηδη?

Έχεις ορίσει σωστά στα μενού του δέκτη το diseqc και τις αντιστοιχίσεις των δορυφόρων; Αν ναι , όταν κατέβασες πχ Hot Bird σου κατέβασε όντως τα κανάλια των Χότ Μπερντ (εννοείται ότι τα ξαναφορτώνεις όλα απο την αρχή και ανα δορυφόρο, διαγράφοντας τα παλιά...ελπίζω να το έκανες αυτό)

Ναι τα εκανα ολα αυτα. Reset και μετα αντιστοιχιση στο μενου lnb και δορυφορων. Μου κατεβαζει τα καναλια και μετα χανεται το σημα!

Να αλλάξεις ή το LNB AVAX ή το diseqc AVAX και τα δύο μαζί δεν δουλεύουν γιατί δεν συνεργάζωνται.