Ομολογώ ότι η αφορμή να ανοίξω κάτι παμπάλαια δέματα στην αποθήκη ήταν το νήμα του Μάνου (SR71) όπου χαρίζει έναν μουσειακό 486,και η ανταπόκριση που βρήκε απο φίλους που συλλέγουν τέτοια μηχανάκια και τα ανασταίνουν.Σκέφτηκα λοιπόν και εγώ να ξεθάψω τα υπέροχα κουρέλια της δεκαετίας του 80 και να τα δώσω σε κάποιον που τον ενδιαφέρουν,κατα προτίμηση σε κάποιο τέτοιο club,γιατί όχι στα ίδια παιδιά της Σαλλονικιώτικης κοινότητας..Εξ'άλλου κάτι τέτοιο θα περιέχει και ισχυρό συμβολισμό,μια που τα μηχανάκια αγοράστηκαν απο εμένα και έναν κολλητό μου απο εκεί,συγκεκριμμένα το 130 απο το Κιλκίς απο του Σαλτσίδη και το 520 απο ένα κομπιουτεράδικο της εποχής που ήταν αν δεν απατώμαι στην Αγγελάκη..
Να πώ ότι το 130 είναι χωρίς ττροφοδοτικό,ενώ το κασσετόφωνο (!!!) είναι ψιλοδιαλυμένο.Το "μεγάλο" είναι κομπλέ,αλλά χωρίς δισκέττες εκκίνησης (TOS) και ποντίκι..Τα άνοιξα προ ολίγου να δώ τι ζημιά έκανε η αχρηστία 23 ετών,δε νομίζω να έχουν κάτι σπουδαίο.Κάποια τσίγγινα καλύμματα έχουν ψωριάσει,οι πλακέτες-κυκλώματα φαίνονται οκ δεν ξέρω όμως να κρίνω αν λειτουργούν,και αν όχι τι επισκευές χρειάζονται..Το 520 σε λίγο θα μπει στην πρίζα να δω..
Θα μπορούσα να στείλω πιμι στα παιδιά να δω αν τα θέλουν,αλλά έτσι θα χάναμε την ευκαιρία για λίγο τσάτ σε ότι αφορά σε αυτές τις αλλοτινές ονειρομηχανές..
Όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να τα έχει..
Αχ αυτή η νοσταλγία....
Να πώ ότι το 130 είναι χωρίς ττροφοδοτικό,ενώ το κασσετόφωνο (!!!) είναι ψιλοδιαλυμένο.Το "μεγάλο" είναι κομπλέ,αλλά χωρίς δισκέττες εκκίνησης (TOS) και ποντίκι..Τα άνοιξα προ ολίγου να δώ τι ζημιά έκανε η αχρηστία 23 ετών,δε νομίζω να έχουν κάτι σπουδαίο.Κάποια τσίγγινα καλύμματα έχουν ψωριάσει,οι πλακέτες-κυκλώματα φαίνονται οκ δεν ξέρω όμως να κρίνω αν λειτουργούν,και αν όχι τι επισκευές χρειάζονται..Το 520 σε λίγο θα μπει στην πρίζα να δω..
Θα μπορούσα να στείλω πιμι στα παιδιά να δω αν τα θέλουν,αλλά έτσι θα χάναμε την ευκαιρία για λίγο τσάτ σε ότι αφορά σε αυτές τις αλλοτινές ονειρομηχανές..
Όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να τα έχει..
Αχ αυτή η νοσταλγία....