Τι μου θυμισατε, βρε παλιοπαιδα ......
View attachment 98678
(αν ηξερα πως να κανω gif την περιστροφη παλεττας ... θα βλεπατε "αλλα γουστα")
Καλορίζικα να είναι παιδιά,βρίσκονται στα καλύτερα χέρια που θα μπορούσαν να βρεθούν!Σας ευχαριστώ απο καρδιάς που τα αναστήσατε,ομολογώ ότι είμαι πολύ συγκινημένος....Χαιρετώ την ρετρό-παρέα!
Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου και εκ´μέρους ολων των παιδιών του Retroclub τόσο τον Μάνο (ο οποίος μας επισκέφτηκε και από κοντά),όσο και τον Νικο Πετειναρακη για την προσφορά του - μας έστειλα έναν ΑΤΑRΙ 520 & 130ΧΕ για τον χώρο μας πού αποτελεί στην ουσία μια ερασιτεχνική προσπάθεια ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για τα ρετρό-μηχανήματα εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Εννοείτε Νίκο (αλλά και στους υπόλοιπους) ότι σε περιμένουμε για καφέ, ρετρό-προγραμματισμό και κουβεντούλα στον χώρο του Retroclub αν κάποτε βρεθείς προς στα μέρη μας!
Τα μηχανήματα σου θα συντηρηθούν, θα καθαριστούν και τα σχετικά και θα κοσμούν τον χώρο μας μάχιμα και έτοιμα' σε όποιον θελήσει να τα δουλέψει!
Περισσότερα εδώ http://www.retroclub.info/?page_id=1454 και εδώ http://www.retroclub.info/?p=1465
DAT-Alex απο το Retroclub
Φίλε craven, όλη η αγάπη για τα μηχανήματα αυτά και όλη η νοσταλγία μας για την εποχή εκείνη είναι που τα κάνει σημαντικά. Κακά τα ψέματα, καλά χρυσά και άγια όσα έκανε η Amiga αλλά ένα μέτριο τωρινό pc κάνει πολύ πολύ περισσότερα. Αυτό όμως που έχει σημασία για εμένα είναι εκείνη η ανατριχίλα που για μια στιγμή ένοιωσα, όταν στην βιτρίνα του computershop Κύκλος, στην οδό Αγγελάκη της Θεσσαλονίκης, είχα πρωτοδεί Amiga 1000 με το κλασικό demo της μπάλας που αναπηδά στην οθόνη. Σε όλη τη διαδρομή του λεωφορείου από την Έκθεση μέχρι την Άνω Τούμπα είχα τα μάτια μου κλειστά και έβλεπα μια ασπροκόκκινη μπάλα να αναπηδάει ! Τέτοιες συγκινήσεις δύσκολα τις νιώθουμε πια, ίσως γιατί τα μάτια μας είναι πιο χορτάσμένα, ίσως γιατί η έννοια του υπολογιστή έχει απομυθοποιηθεί, ίσως γιατί και εμείς είμαστε πια αρκετά μεγαλύτεροι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.