Είναι πολύ ενδιαφέρον όταν τέτοια θηρία καταφέρνουν και εξαφανίζονται.
Θα ήθελα πολύ να τα ακούσω.
Θα ήθελα πολύ να τα ακούσω.
Μια ερωτηση θελω να κανω διοτι είμαι μικρος 39 χρονων( παιδο-βουβαλο) και θελω να μαθαίνω !! τα atc είναι ηχεια αναφορας ,τα εχω ακουσει και από κοντα και πραγματικα δεν εχω λογια !! μου εχουν πει ότι τα ενεργα ηχεια εχουν ψηφιακούς ενισχυτες αυτό που θελω να ρωτησω τα ενεργα η τα παθητικα συνδιαζομενα με τα ενισχυτικα της atc είναι καλυτερα!! βεβαια μια εταιρεια σαν την atc θα εχει βαλει ποιοτικους ψηφιακούς ενισχυτες !!! αλλα τι είναι πιο ποιοτικο ! εχω ακουσει και αλλα ενεργα ηχεια hi-end όπως τα meridian τα οποια είναι και αυτά σε αυτό το επιπεδο!! :ears:
Οι ενισχυτές των ATC μόνο ψηφιακοί δεν μπορεί να είναι.
Από την ζέστη που ακτινοβολούν ακόμη και χωρίς να παίζουν συμπεράνω ότι πρέπει κάποια watt να τα βγάζουν σε τάξη Α.
Όπως ακριβώς τα λέει ο Γιώργος είναι πάντως.
Σε αυτά τα ηχεία, όταν βλέπεις λακούβα σε κάποια συχνότητα, ψάχνεις να δεις που φταίει ο χώρος. Το ηχείο δύσκολα.
Πάντως Γιώργο αν σε ενοχλεί η λακούβα, τα ανταλλάσουμε με ένα ζευγάρι 40άρια, έναν Copland, την πεθερά μου, 3 δωδεκάρια πακέτα υγείας σφραγισμένα καπιτονέ, δύο λίτρα αντισηπτικό και ένα νεφρό.
Οι ενισχυτές των ATC μόνο ψηφιακοί δεν μπορεί να είναι.
Από την ζέστη που ακτινοβολούν ακόμη και χωρίς να παίζουν συμπεράνω ότι πρέπει κάποια watt να τα βγάζουν σε τάξη Α.
Όπως ακριβώς τα λέει ο Γιώργος είναι πάντως.
Σε αυτά τα ηχεία, όταν βλέπεις λακούβα σε κάποια συχνότητα, ψάχνεις να δεις που φταίει ο χώρος. Το ηχείο δύσκολα.
Πάντως Γιώργο αν σε ενοχλεί η λακούβα, τα ανταλλάσουμε με ένα ζευγάρι 40άρια, έναν Copland, την πεθερά μου, 3 δωδεκάρια πακέτα υγείας σφραγισμένα καπιτονέ, δύο λίτρα αντισηπτικό και ένα νεφρό.
Υπάρχουν αρκετά ενεργά ηχεία που στις χαμηλές συχνότητες φέρουν ενισχυτή τάξης D (κακώς ονομαζόμενο ψηφιακό - καμία σχέση).
Πολλά όμως όπως και τα συγκεκριμένα ATC έχουν τάξη ΑB και στις χαμηλές συχνότητες.
Η πεθερά σου ετών;;; Τα άλλα αδιάφορα μου είναι![]()
Φίλος από Αγγλία μου έστειλε το σχέδιο των ενισχυτών σε αρχείο PDF.Εντάξει , η ATC έχει επιλέξει μια πιο σύνθετη high εντάδικη λύση με αρκετό bias σε τάξη Α στις μεσαίες (και ίσως στις υψηλές) και μια τοπολογία με local feedback στις χαμηλές για να πάρει το μέγιστο από την τάξη ΑΒ.
Ως ώφειλε βέβαια σε τέτοια κατηγορία τιμής.
Για αυτό μάλλον παίζει το ηχείο έτσι όπως παίζει!!!
Δεν φταίω εγώ,δεν μου απάντησε κανείς "αρμόδιος" πως να ανεβάσω αρχείο PDF. Σε κάθε περίπτωση η άσκηση κάνει καλό.Ευχαριστούμε!
Αν βλέπεις μία το πάνω μία το κάτω κάνει και για άσκηση αυχενικού!![]()
Τα έσιαξα... :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.