ATC Loudspeakers.

Να τα ακούσεις για να έχεις μια προσωπική άποψη για τον ήχο της ATC. Για το αν παιζουν ωραία τα ηχεία αυτά ή όχι αυτό είναι θέμα προσωπικό του καθενός.

Είναι γεγονός πως όποιο review ή άποψη ψάξεις στο διαδίκτυο θα είναι θετική. Στη συνείδηση μου (και μάλλον όχι μόνο) η εταιρία έχει ανέβει πολύ ψηλά. Μιλάω θεωρητικά όμως. Χωρίς ακρόαση... Μόνο πρόσεξε μη πριζωθείς

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Είναι γεγονός πως όποιο review ή άποψη ψάξεις στο διαδίκτυο θα είναι θετική. Στη συνείδηση μου (και μάλλον όχι μόνο) η εταιρία έχει ανέβει πολύ ψηλά. Μιλάω θεωρητικά όμως. Χωρίς ακρόαση... Μόνο πρόσεξε μη πριζωθείς

Το εχουν ενα απωθημενο με τα ATC καποιοι πανελακηδες,εδω στη Θεσ/νικη καποιος με Mag 1.6 ολο τα τα ATC ονειρευεται .Δεν ειναι ο Στεργιος ο Κακαλιος βεβαια
Tο <μικροβιο ATC> το μετεφερε και στη Λαρισα η το κολλησε απο την Λαρισα δεν ξερω ακριβως

Βρε πηγαίνετε ν' ακούσετε και μόνοι σας...

Το HI FI έιναι...εφαρμοσμένο χόμπυ...Μην μένετε μόνο στο τι λένε οι αλλοι...

Νομίζετε,ότι έχετε τα ίδια κριτήρια-γούστα-εμπειρίες-συστήματα-χώρους-ακούσματα-μουσικά γούστα,μ' όσους σας λένε γνώμες;

• Like
Reactions: loudobic
Re: Απάντηση: ATC Loudspeakers.

Βρε πηγαίνετε ν' ακούσετε και μόνοι σας...Νομίζετε,ότι έχετε τα ίδια κριτήρια-γούστα-εμπειρίες-συστήματα-χώρους-ακούσματα-μουσικά γούστα,μ' όσους σας λένε γνώμες;

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Η μηπως ακουγονται το ιδιο τα ηχεια ολων αυτων που τα εχουν; Ολα διαφορετικα ακουγονται,και ολα τα σχολια γινονται λες και ακουγονται το ιδιο.....................

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Δηλαδή πλησιάζουν τον ήχο των πάνελς ?

Καμμια σχεση ,απλα ισως βρισκουν στα ATC αυτα που λειπουν απο τα πανελ,αλλα βεβαια δυσκολα ενας πανελακιας εγκαταλειπει τα πανελ

Καμμία σχέση το ATC με τα πάνελ. Και τα δύο έχουν τις χάρες τους. Ο Σάββας κόλλησε με τα ATC;

Βαγγέλη, όντας διαφορετικά ηχεία, η σχέση που έχουν είναι η μεσαία περιοχή. Αυτό είναι το ατού και των δύο και η ομοιότητά τους.

Kε Θέμη, στην ATC ακόμα σχεδιάζουν-δοκιμάζουν διάφορες λύσεις για το νέο tweeter?
Ξέρετε πότε θα βγει στην παραγωγή?

Ναι καλή ερώτηση η παραπάνω.Πάντως αν κολλήσεις με τα ATC θες όλο κ καλύτερα κ είναι ακριβά γμτ...

Δεν θα τα έλεγα ακριβά...
Ίσα ίσα είναι από τα πιο δίκαια ηχεία σε σχέση με αυτά που προσφέρουν.
Στις τιμές τους θέλεις πολύ ψάξιμο για να βρεις κάποια καλύτερα.

Οταν λεμε οτι εχουν "σχεση" με πανελ,ποια πανελ εννοουμε; Μου ακουγεται καπως γενικοτητα το σχολιο, ιδιαιτερα οταν τυγχανει ακουω πολυ τακτικα τουλαχιστον δυο ηλεκτροστατικα QUAD (αλλα και Martin-Logan οπως και Magnepan ) φιλων ,και αδυνατω οντως να βρω σχεση/ομοιοτητα στις μεσαιες ειδικα,ακομη και με τα ενεργα 100' ρια αλλου φιλου.

Επισης οταν λεμε "σχεση" , ως προς τι; Τονικα,σε διαφανεια,σε ευρος,ανεση,βαθος ,υψος ??????????????

Kε Θέμη, στην ATC ακόμα σχεδιάζουν-δοκιμάζουν διάφορες λύσεις για το νέο tweeter?

Η έκδοση 34mm είναι σε παραγωγή στα μεγάλα μοντέλα (>150). Δεν έχω διαβάσει τίποτα για την έκδοση 25mm. Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τα custom stage monitors του νέου Miami World Symphony Hall. Από ότι διάβασα στο atcforum, φοράνε το νέο tweeter.

Attachments

• image001.jpg
    image001.jpg
    39.8 KB · Views: 226
  • EAF_8819.jpg
    EAF_8819.jpg
    45.9 KB · Views: 226
Σορυ που θα την πάω αλλου την κουβεντα ... το SCM20SL Active Tower το έχει ακουσει κανεις;
Αραγε έχει πουληθει κανενα στην Ελλάδα; Σε άλλους καιρους θα ήταν ιδανικό για τον μικρό μου χώρο ...
πολύ θα ηθελα να το ακουσω!!

Δεν γνωρίζω κάτι. Όλοι περιμένουμε να τελειοποιηθεί η σχεδίαση (του....της Άρτας)