Tyler ? Durden
Supreme Member
Pcm που μπορώ να ακούσω; ποιο προτεινετε ;
Στο χω ξαναγραψει και κατ'ιδιαν σε ερωτηση σου, PMC Tb2i Signature
http://solidfoundation.gr/
Pcm που μπορώ να ακούσω; ποιο προτεινετε ;
Από μπασάκι αυτά, με 6.5" μεγάφωνο, πώς τα πάνε;
Ξέρετε που το πάω...
Και μην με παρεξηγείτε... Τις προτάσεις σας τις έχω καταγράψει μια προς μια προσεκτικά...![]()
Μιας κ το θέμα αφορά τα atc ηχεία, θα ήθελα να πω ότι έχω κουραστεί να διαβάζω υπερβολές σχετικά με το πόσο απαιτητικα είναι ως ηχεία.
Αν δεν αγόραζα τον ASR, θα είχα αγοράσει τον Naim Supernait (δεν τον λες και τερας) ο οποίος τα οδήγησε εξαιρετικά καλά κ τους έδωσε κ μια ατμοσφαιρική πινελιά στον ήχο που αναζητούσα. Σε ένα forum που είχα πετύχει με κατόχους ηχείιων aτc μπορώ να πω ότι ο περισσότερος κόσμος έπαιζε τα παθητικά atc με naim παρα με τον ομοσταυλο. Επειδή το αποτέλεσμα το έχω ακούσει μπορω να πω ότι κάτι ξέρουν.
Αν η μαμά εταιρία πίστευε ότι τα ηχεία της είναι τρομερά απαιτητικα τότε κ ο ομοσταυλος ενίσχυσης που βγάζει θα ήταν κάποιο τέρας, ο οποίος φυσικά κ δεν είναι τέρας οδήγησης.
Έχουν απαιτήσεις σε ποιότητα κ όχι σε ποσότητα. Κάτι μηχανάκια και καλά giant killers τα έχει ξεβρακωσει στο δευτερόλεπτο.
ο Caspian (ειδικά ο Μ2) είναι άλλη κλάση... ευγένειας ! μιλώ εκ πείρας (είχα και τους 2) άρα συμφωνώ απόλυτα με τον westsound ...
επίσης δώστε βάση και σε όσα λέει ο kostas k . έχω τα 11ρια οδηγούμενα υπό του ΧS και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ απολαμβάνω το πρώτο του springsteen (βινύλιο εννογιέται).. κάπου στο μυαλό μου νομίζω -κάτι σαν θεωρία συνομωσίας- πως το match atc/naim είναι ένα καλά κρυμένο μυστικό από ανθρώπους που γουστάρουν τον γλυκό παλιό αγγλικό ήχο... και σίγουρα για δεδομένα και όχι υπερβολικά τ.μ. ισχύει απολύτως το "'εχουν απαιτήσεις σε ποιότητα κ όχι σε ποσότητα" .
Αν επιτρέπεις...
Ο Caspian,o K2,αλλά και τα naim (τα μικρά της),είναι γενικά μαλακά και στρογγυλά στα άκρα μηχανήματα...Γι αυτό φαίνεται να "δένει το γλυκό" με τα μπροστιάρικα κι αναλυτικά μόνιτορ της ATC...Αλλο θέμα η οδήγησή τους...
Μιας κ το θέμα αφορά τα atc ηχεία, θα ήθελα να πω ότι έχω κουραστεί να διαβάζω υπερβολές σχετικά με το πόσο απαιτητικα είναι ως ηχεία.
... ενα χαρακτηριστικό τους απλά!!
Το χω ξαναπεί ότι πρωτεύον ρόλο στο ματσάρισμα για μένα είναιι η ισοροπία,τώρα το στρογγύλεμα στα άκρα tune-άρεται με τα ανάλογα αξεσουάρ.Τον kaspian τον έχω ακούσει και με άλλα μη αγγλικά ηχεία,και μ άρεσε.Έριχνε και γκάζια όταν χρειαζόταν.ο Caspian (ειδικά ο Μ2) είναι άλλη κλάση... ευγένειας ! μιλώ εκ πείρας (είχα και τους 2) άρα συμφωνώ απόλυτα με τον westsound ...
επίσης δώστε βάση και σε όσα λέει ο kostas k . έχω τα 11ρια οδηγούμενα υπό του ΧS και ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ απολαμβάνω το πρώτο του springsteen (βινύλιο εννογιέται).. κάπου στο μυαλό μου νομίζω -κάτι σαν θεωρία συνομωσίας- πως το match atc/naim είναι ένα καλά κρυμένο μυστικό από ανθρώπους που γουστάρουν τον γλυκό παλιό αγγλικό ήχο... και σίγουρα για δεδομένα και όχι υπερβολικά τ.μ. ισχύει απολύτως το "'εχουν απαιτήσεις σε ποιότητα κ όχι σε ποσότητα" .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.