Atc 19 1550e (demo 1350), atc 11 950e. Πιστεύετε πως αξίζει να δώσω τα 400-600 ευρώ παραπάνω για τα 19αρια ;
Συνοδα ο φίλος Roksan kandy k2 και το mdac ο ενισχυτης είναι γλυκοηχος και τα βγάζει τα 125w. Το ηχείο το αντιλαμβάνομαι διαφανές και αναλυτικό. Ίσως με μια ροπή στη γλυκά. Ο χώρος θα είναι είτε 12 είτε 20 τμ με 2μ απόσταση από τα ηχεία.
Νομίζω πως τα παραπάνω με καλύπτουν. Άντε να τραβιεμαι αθηνα τωρα για την αγορα αυγουστιατικα.... (θα τον παρω και το roksan για μια βόλτα μάλλον)
Ψηνομαι να ακούσω leema και chario. Αν και μάλλον θα κατέβω το πρώτο σκ του σεπτέμβρη άρα μόνο σάββατο μέχρι τις 15:00 αν προλάβω και τα δύο... Μόνο ζέσταμα να βάλεις...
Tα ATC δεν είναι γλυκά και διάφανα,είναι όλα στα μούτρα...Είχα 2 ζευγάρια στο παρελθόν και τα ξέρω καλά απο πρώτο χέρι.
Τα πιό μικρά,τα παλιά 10ρακια,τα οδηγούσα με τελικό Rotel RB990(2X200) σε μικρομεσαίους χώρους και δεν έπαιζαν,απλά εγώ νόμιζα ότι έπαιζαν.Πρώτη φορά κατάλαβα τι κάνουν,μ' ένα μεγάλο τελικό Krell..
Γενικά,δεν είναι δύσκολα ηχεία,αλλά αποδίδουν καλά με πολύ ισχύ.
Αποψή μου,ότι με τον Κ2 τα 19αρια θα αδικηθούν κατάφωρα...Τα 7αρια νομίζω είναι πιό κοντά στις δυνατότητές του ενισχυτή αυτού και σε μικρό χώρο.Για περισσότερο μπάσσο και καλύτερη οδήγηση,πρόσθεσε ένα καλό ενεργό υπογούφερ στο μέλλον.
Μέσα στο θέμα,υπάρχουν τόσα να διαβάσει κάποιος σχετικά.
Αυτό που σου έχει δώσει τη συγκεκριμένη εντύπωση για το roksan νομίζω πως είναι ο πραος χαρακτήρας του. Τα 140w με 1% παραμόρφωση ελπίζω θα φτάσουν για χώρο 12τμ. Κατά τα αλλα τον ενισχυτη και με 95db ηχεία να τον βάλεις το ίδιο ηχόχρωμα θα βγάλει. Σίγουρα ένας καλύτερος ενισχυτης θα έχει να δώσει παραπάνω αλλα κυρίως σε χαρακτήρα. Όχι ισχύ. Και τα τονtannoy τον dc2 δεν είναι εύκολα. Λιγότερο από 85 db και με καλύπτει η ένταση. Αλλιώς σε ελεγχόμενο ειλικρινές ηχείο που να επιβιώνει προβλημάτων τοποθέτησης και να κατεβαίνει και 60 Hz έστω και με -6 db υπάρχει τπτ καλύτερο; παρεμπιπτόντως για συνδυασμό με τον unison research unico se τι λες dipie ?
Αλλιώς σε ελεγχόμενο ειλικρινές ηχείο που να επιβιώνει προβλημάτων τοποθέτησης και να κατεβαίνει και 60 Hz έστω και με -6 db υπάρχει τπτ καλύτερο;
PMC, κανενα προβλημα τοποθετησης λογω transmission line
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.