ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

....ενώ αυτοί τα έχουν έχουν λύσει όλα τα προβληματά τους περί σπουδών,κοινωνικής πολιτικής,κοινωνικής επανένταξης,ασφαλιστικού,οικονομικά,κ.α και η Ελλαδίτσα δε μπορεί να τους μοιάσει καθόλου ούτε στο ελάχιστο...ε;
Ευχαριστούμε τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ για όσα πρόσφεραν και προσφέρουν ακόμα στην ανθρωπότητα!!!!
Ευχαριστούμε που με τον τρόπο τους μας βγάζουν απο μέσα μας τον σύγχρονο ήρωα που πάντα τα καταφέρνει και κατατροπώνει οτιδήποτε του αντισταθεί..
Να καταργήσουμε αμέσως ολα τα ιστορικά μνημεία,και αγάλματα και στην θέση τους να αναρτήσσουμε τα αγάλματα του BATMAN, του SPIDERMAN,του HULK,και άλλων ηρώων τους ως πρότυπα
Bρε δε πάνε να κάνουνε καμμιά.......αντε αντε

....φίλε βρίσκω φοβερά ενδιαφέρον ότι από αυτά που έγραψα συνήγαγες αυτά που έγραψες ....

Είναι ενδιαφέρον ότι κάποιοι πάνε να βγάλουν χαζούς τους Αμερικανούς ... χρησιμοποιώντας το Internet!

Για σκεφτείτε τι χρειάζεται το internet και πόσα από αυτά ανακαλύψαμε εδώ στην Ελλάδα:

Υπολογιστές
Οθόνες
Πληκτρολόγια
Τηλέφωνα
Δίκτυα τηλεφώνων
Οπτικές ίνες
Πρωτόκολλα επικοινωνίας υπολογιστών
Λειτουργικά συστήματα
Λογισμικό γενικής χρήσης
Λογισμικό ιστοσελίδων

Για σκεφτείτε τι χρειάζεται το internet και πόσα από αυτά ανακαλύψαμε εδώ στην Ελλάδα:

Δε μου λέει τίποτα αυτό...
Αν το πας εκεί, αν δεν ήταν κάποιος Έλληνας αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε το Internet... Μεγάλα παιδιά είμαστε, ξέρουμε να γκουγκλάρουμε...
Το θέμα δεν είναι το ποιος ανακάλυψε τι όμως αλλά το γιατί και το πως το χρησιμοποιεί.
Η Αμερική είναι ένα κράτος που βρίσκεται στην παρακμή του.
Βέβαια την ακμή δεν παρατήρησα... :flipout:

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Αμερικάνοι δηλ. γιατί νόμιζα ότι Χιροσίμα και Ναγκασάκι ήταν Γιαπωνέζοι αθλητές του τζούντο.

Δε μου λέει τίποτα αυτό...
Αν το πας εκεί, αν δεν ήταν κάποιος Έλληνας αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε το Internet...

Μετά από το Χελάκη που αναρωτήθηκε μήπως ο Vasco de Gamma ήταν Έλληνας ήρθε η στιγμή να αναρωτηθώ μήπως και ο Tim Burns Lee ήταν και αυτός Έλληνας.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Αμερικάνοι δηλ. γιατί νόμιζα ότι Χιροσίμα και Ναγκασάκι ήταν Γιαπωνέζοι αθλητές του τζούντο.

Αυτό μπορεί (για σένα) να αιτιολογεί πλήρως τον αντιαμερικανισμό σου. Δεν κάνει όμως τους αμερικανούς χαζούς...

Μετά από το Χελάκη που αναρωτήθηκε μήπως ο Vasco de Gamma ήταν Έλληνας ήρθε η στιγμή να αναρωτηθώ μήπως και ο Tim Burns Lee ήταν και αυτός Έλληνας.:flipout::flipout:

Μα αφού είναι γνωστό ότι ο Αδάμ ήταν Έλληνας! Τέλος! Τι το κουράζουμε; :flipout::flipout::flipout:

Συμφωνόντας με το πνεύμα και την πρόθεση του μηνύματος, μια μικρή διόρθωση: Ο Tim Berners Lee (Βρεττανός και όχι Αμερικάνος) εφηύρε το World Wide Web. Το Internet είναι λίγο πιο δύσκολο να πιστωθεί σε ένα μόνο άτομο αλλά ίσως το σημαντικότερο θα ήταν ο Vinton Cerf (TCP/IP) που είναι Αμερικανός.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Αυτό μπορεί (για σένα) να αιτιολογεί πλήρως τον αντιαμερικανισμό σου. Δεν κάνει όμως τους αμερικανούς χαζούς...

Για τον πολιτισμό τους αναφέρομαι -bye-

Μα αφού είναι γνωστό ότι ο Αδάμ ήταν Έλληνας! Τέλος! Τι το κουράζουμε; :flipout::flipout::flipout:
Ναι, ναι!! Συμφωνώ απόλυτα. Απόδειξη ότι είχα και έναν συμμαθητή στο δημοτικό που τον έλεγαν Αδάμ που ήταν τελείως Έλληνας και σχεδόν σίγουρα απόγονός του.

Όσο για αντιαμερικανισμό μου (όπως λες) κάνεις λάθος.
Μου αρέσουν οι Αμερικάνες γυναίκες (αυτές με τα μεγάλα στήθη)

Είναι λογικό οι περισσότερες τεχνολογίες του 20ού αιώνα να έχουν ανακαλυφθεί στην μόνη χώρα που δεν γνώρισε πόλεμο στο έδαφός της και μάλιστα αφού σε αυτήν συγκεντρώθηκαν οι περισσότεροι μεγάλοι επιστήμονες ακόμα και του Γ' Ράιχ μετά τον WWII. Η Ευρώπη γνώρισε δύο παγκόσμιους πολέμους, και μάλιστα μετά τον δεύτερο χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα.Και πόσα άλλα.

Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Όσο για αντιαμερικανισμό μου (όπως λες) κάνεις λάθος.
Μου αρέσουν οι Αμερικάνες γυναίκες (αυτές με τα μεγάλα στήθη)

ποια??αυτα μεσα στην σιλικονη???

μπα εγω ειμαι κατα.....μαλλον θα ψηφισω Ελλαδα...:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.....

Για τον πολιτισμό τους αναφέρομαι -bye-

Δυστυχώς και αυτό εναντίον μας είναι. Επειδή τον πολιτισμό τους τον έχουμε υιοθετήσει πλήρως. Και μάλιστα τα χειρότερα κομμάτια του. Τα περισσότερα από τα καλά κομμάτια τους (πχ. οργάνωση, ανάπτυξη έρευνας, φροντίδα για αναπήρους, αξιοκρατία) τα αποφεύγουμε επιμελώς...

Τα εθνικά στερεότυπα είναι συνήθως απόρροια ενός μίγματος κόμπλεξ και στοχευμένης εθνοκεντρικής εκπαίδευσης και προπαγάνδας. Αυτοί που τα αναπαράγουν συνήθως λιβανίζουν ένδοξους προγόνους για τα επιτεύγματα των οποίων δεν έχουν ουσιαστική γνώση (πέρα από το ότι ήταν οι μοναδικοί που "έδωσαν τα φώτα" στον πολιτισμό).

Το φαινόμενο είναι δε πιο έντονο σε χώρες ουραγούς στους περισσότερες δείκτες βιοτικού επιπέδου (ένας από τους παράγοντες που δημιουργεί το κόμπλεξ).

Συχνά έχουν την άποψη πως οι προηγμένες χώρες είναι προηγμένες λόγω τύχης, εκμετάλλευσης των άλλων λάων και άλλων "ανήθικων" ενεργειών ενώ για το χάλι της δικής τους χώρας ευθύνονται συγκυρίες, διεθνείς συνομωσίες, αιώνες κατοχής από απολίτιστους λαούς, θεομηνίες κλπ. Αυτή η άποψη δε καλλιεργείται συστηματικά μέσω της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό φαιδρό φαινόμενο αποτελεί η συνήθως αποτυχημένη προσπάθεια των περιγελώντων να μιμηθούν σε τρόπο ζωής τους χλευαζόμενους και οδηγεί σε γελοία κακέκτυπα.

Δυστυχώς η ηλιθιότητα και η αδυναμία αντιμετώπισης της προπαγάνδας δεν παρατηρείται μόνο στην Αμερική αλλά είναι παγκοσμιοποιημένη.

Είναι αδύνατον να μην συμφωνήσω με τέτοια νηφάλια παρουσίαση της πραγματικότητας.

Η άλλη παράμετρος του φαινομένου, είναι ο φόβος για την απώλεια της "ταυτότητας" από την επαφή με άλλους.
Φοβικό σύνδρομο του κομπλεξικού.
Ο μη κομπλεξικός χαίρεται με την ανταλλαγή, που είναι άλλωστε και ο τρόπος που δημιουργήθηκαν οι πολιτισμοί επί γης (όλοι πήραν -σχεδόν- από όλους).
Κι αν αποφασίσει κάποια στιγμή να αλλάξει στοιχεία της ταυτότητάς του (να εγκαταλείψει έθιμα, γραμματικούς κανόνες κ.τ.λ., να ανθεωρήσει παλαιότερα πιστεύω), είναι γιατί είτε πια δεν εξυπηρετούν ή γιατί βρήκε κάτι καλύτερο.
Δική μου είναι η ρημάδα η "ταυτότητα" και όπως θέλω τη διαμορφώνω.

Δυστυχώς όμως οι κομπλεξικοί έχουμε και αυτιστική συμπεριφορά - αυτοαναφερόμαστε.

Καλό δεκαπενταύγουστο.
Κωνσταντίνος

Ναι, ναι!! Συμφωνώ απόλυτα. Απόδειξη ότι είχα και έναν συμμαθητή στο δημοτικό που τον έλεγαν Αδάμ που ήταν τελείως Έλληνας και σχεδόν σίγουρα απόγονός του.

μην μου πεις ότι είχε και καμιά γκομενιτσα Εύα γιατί θα πεθάνωωωωω :flipout:

Ο Tim Burns Lee όχι...
Ο Mike Dertouzos (κατά κόσμον Μιχαήλ Λεωνίδας Δερτούζος) ήταν όμως.

Ο Tim Burns Lee όχι...
Ο Mike Dertouzos (κατά κόσμον Μιχαήλ Λεωνίδας Δερτούζος) ήταν όμως.
O Δερτούζος ήταν σημαντικός καταλύτης και έκανε πράγματα να συμβαίνουν γύρω του. Καθαρό, ξυράφι μυαλό. Δεν ξέρω όμως κάτι συγκεκριμμένο που να το πιστώνεται με την ίδια έννοια που ο Tim Berners-Lee πιστώνεται το web. Ο Δερτούζος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δημιουργία του W3C αλλά αυτό δεν ήταν εφεύρεση. Αν δείχνει κάτι η διάνοια του Δερτούζου στο θέμα μας είναι ότι παρ' όλο που ήταν σύμβουλος διαδοχικών ελληνικών κυβερνήσεων πολύ λίγα κέρδισε η Ελλάδα από αυτόν στον τομέα της καινοτομίας και αυτό δεν υπήρξε απαραίτητα δικό του σφάλμα.

Ο Δερτούζος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δημιουργία του W3C αλλά αυτό δεν ήταν εφεύρεση.

Σαν web developer θεωρώ το W3C σημαντικότερο από την ίδια την ανακάλυψη της HTML.
Αν δεν υπήρχε αυτό σήμερα το internet θα είχε άλλες σελίδες φτιαγμένες για IE, άλλες σελίδες φτιαγμένες για Netscape, άλλες σελίδες φτιαγμένες για Opera κ.ο.κ. Πρακτικά θα ήταν αδύνατο για τις search engines να δουλέψουν.
Αυτό συνεπάγεται σε ένα χάος, άρα ένα Internet για λίγους χρήστες. Κάτι σαν το ARPANET.

Απλά πράγματα...
Βρες μου ένα site φτιαγμένο εξ ολοκλήρου σε flash (δηλαδή εκτός προδιαγραφών W3C) και βρες μου και μία search engine που να το βλέπει...

Για να μην αναφέρω και το ότι δεν θα υπήρχε δυνατότητα στα άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση στο Internet...