Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

Εγώ ξέρω ότι από τότε που έβαζα σε πρατήριο με φτηνή βενζίνη ξεκίνησε το αυτοκίνητο να παίρνει μπροστά και μετά να σβήνει. Στο τελευταίο σέρβις αφού με ρωτήσανε που βάζω βενζίνη μου είπανε ότι καθαρίσανε την πεταλούδα και τώρα είναι εντάξει. Δεν μου έχει ξανασβήσει και δεν βάζω πια σε φτηνιάρικα.

Re: Απάντηση: Re: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

Τι κάνει νιάου-νιάου...

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη 24 Μαρτίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της Λ. Μεσογείων λίγο μετά τη διασταύρωση με την Κατεχάκη, το οποίο δεν απέχει ούτε 500 μέτρα από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Το θέμα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο χωρίς να αναφέρει το όνομα και τη διεύθυνση του πρατηριούχου ούτε το σήμα της εταιρείας που αυτός εκπροσωπεί, η οποία παρεμπιπτόντως είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές

Πηγή: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4567789&ct=3

ναι αλλα αυτο φανταζομαι ειναι απο τον δημοσιογραφο που το εβγαλε σωστα?
η δηλαδη το υπουργειο στην ανακοινωση λεει ´ενα βενζιναδικο λιγο μετα την διασταυρωση,πριν το περιπτερο ,απενταντι απο μια εβγα κλπ λπ'

Πείτε με ψώνιο αλλά Ποτέ δεν έχω βάλει βενζίνη από ελληνικό πρατήριο, δεν πα να χει μισό ευρώ το λίτρο. Θα πρέπει να έχω ξεμείνει στην κορυφή του Ολύμπου για να το κάνω αυτό....
Μέχρι τώρα μετά από 20 χρόνια οδήγησης, ποτέ δεν είχα πρόβλημα από θέματα βενζίνης σε κανένα αυτοκίνητο. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

ναι αλλα αυτο φανταζομαι ειναι απο τον δημοσιογραφο που το εβγαλε σωστα?
η δηλαδη το υπουργειο στην ανακοινωση λεει ´ενα βενζιναδικο λιγο μετα την διασταυρωση,πριν το περιπτερο ,απενταντι απο μια εβγα κλπ λπ'

Τι να σου πω....να πήρε τέτοια ευθύνη ο δημοσιογράφος χωρίς να είναι διασταυρωμένο; Κάνε μια ερώτηση στα ΝΕΑ . Δεν χάνεις τίποτα.

Re: Απάντηση: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

Πείτε με ψώνιο αλλά Ποτέ δεν έχω βάλει βενζίνη από ελληνικό πρατήριο, δεν πα να χει μισό ευρώ το λίτρο. Θα πρέπει να έχω ξεμείνει στην κορυφή του Ολύμπου για να το κάνω αυτό....
Μέχρι τώρα μετά από 20 χρόνια οδήγησης, ποτέ δεν είχα πρόβλημα από θέματα βενζίνης σε κανένα αυτοκίνητο. Μπορεί βέβαια να είναι και σύμπτωση.

εγω δεν βαζω σε οποιαδηποτε εταιρεια τελειωνει σε oil
Mamidoil - Jetoil ,Dracoil,Kmoil ,Ελινόιλ,Revoil κλπ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

εγω δεν βαζω σε οποιαδηποτε εταιρεια τελειωνει σε oil
Mamidoil - Jetoil ,Dracoil,Kmoil ,Ελινόιλ,Revoil κλπ

Εννοείται.
Και σιφιλιάζομαι ειδικά στα νησιά που η μεγάλη πλειοψηφία είναι όλες οι παραπάνω και πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να βρεις επώνυμη.

Eγώ βάζω εδώ και καμιά 10αριά χρόνια που οδηγώ πάντα στον πιο φθηνό (επώνυμο). Δεν είχα ποτέ μου κανενός είδους πρόβλημα για την ώρα... πιστεύω μάλιστα ότι αν κάναμε όλοι το ίδιο θα πληρώναμε τη βενζίνη με τα νέα μέτρα 1.3 ευρώ και όχι 1.5.

Re: Απάντηση: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

Σαφώς. Και θα γινόμασταν καλύτερα πελατάκια των συνεργείων. Εν ολίγοις, όλο θα υπάρχει κάποιος που θα μας τον πιάνει....

Aν έβρισκαν νοθευμένα μόνο φτηνά πρατήρια θα συμφωνούσα μαζί σου... αλλά όπως βλέπουμε κατά καιρούς νοθεύουν παντού, ακόμη κι αυτοί με τα 1.6 το λίτρο.

Η λύση είναι μια: Βρες ένα πρατήριο που έχει καλή βενζίνη, και φούλαρε μόνο από εκεί, ασχέτως τιμής.

Εγώ έτσι κάνω εδώ και πολλά χρόνια, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Yeap! Αυτό κάνω δεκα χρόνια τώρα, και τυχαίνει να είναι στο πιο φθηνό πρατήριο των Μεσογείων (απ'όσο ξέρω) :firstprize::a0210::a0210::a0210:

Απάντηση: Re: Αθάνατοι Έλληνες βενζινοπώλες!!

Η λύση είναι μια: Βρες ένα πρατήριο που έχει καλή βενζίνη, και φούλαρε μόνο από εκεί, ασχέτως τιμής.

Εγώ έτσι κάνω εδώ και πολλά χρόνια, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Κι εγώ αυτή την πρακτική ακολουθώ κατά 90% αλλά όπως και να το κάνεις θα βρεθείς κάπου μακριά που δεν θα έχεις επιλογή. :nounder:

Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα των λεγόμενων μου..
Ξέρεις πολλούς πρατηριούχους να είναι 'πλούσιοι'?
Να κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα και να μένουν σε πολυτελής βίλλες?
Δεν νομίζω...

Και αντίστροφα..ξέρεις πολλούς να κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα μένοντας σε πολυτελής βίλλες και να υπόκεινται σε φορολογικούς ελέγχους?

Μην στέκεσαι στο αν και πόσα έκλεβε ο συγκεκριμένος (που για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,ΚΑΚΩΣ ΕΚΛΕΒΕ) ,στάσου στο ποιός του επιτρέπει να κλέβει και για ποιο λόγο???Αυτό προσπαθώ να επισημάνω με το προηγούμενο ποστ μου.

Ξέρω πολλούς και με ονοματεπώνυμα. Και κάποιοι από αυτούς είναι απολύτως νόμιμοι και μάλιστα με πολύ χαμηλές τιμές. Επομένως τί πρεπει να πω για τους υπόλοιπους;

Στην Shell απο οτι ξερω γινεται ελεγχος στα πρατηρια και μαλιστα χωρις προειδοποιηση.Εμφανιζεται ξαφνικα το βανακι της εταιριας περνει δειγματα,κανει την αναλυση αμεσως και δινει τα αποτελεσματα σε πρατηριουχο και εταιρια.Αυτο γινοταν τουλαχιστον πριν 1 χρονο στη περιοχη της Θεσσαλονικης,τωρα αν εχει αλλαξει κατι ,δεν το ξερω.Βεβαια τα αποτελεσματα των αναλυσεων εμεναν εντος της εταιριας,αλλα απο οτι ηξερα υπηρχαν καποια ορια ανοχης απο μερους της Shell,γιατι αφαιρεθηκαν καποιες αδειες με το σημα της εταιριας

Μα δεν υφισταται πλεον Shell ή κανω λαθος Πετρο? Εννοω ειναι προς αποχωρηση η εταιρεια.

καλησπερα και χρονια πολλα
η ΒΡ εξαγοραστηκε στην ελλαδα απο τα ελληνικα πετρελαια και πιθανοτατα συζηταει και η shell κατι αναλογο με αλλη εταιρεια αλλα δεν ειναι σιγουρο απο οτι ξερω