Εγώ που δοκίμασα όταν την πρώτοέβγαλα (ευτυχώς πριν τις ουρές) την διάβασε το κινητό.
Κατά τα άλλα δε βλέπω γιατί κανείς να μπλέξει με αυτό και να παιδεύεται πέρα από καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους ή λόγους χακαρίσματος (?). Μία χαρά δουλεύει η καρτούλα.
Να σου πω εγώ τι τεχνολογία χρησιμοποιεί το site της athena card με προσωπικό μου παράδειγμα:
Πρό 40 περίπου ημερών μπαίνω στο site για να εκδώσω την προσωπική μου κάρτα.Συμπληρώνω τα στοιχεία μου και ανεβάζω φωτογραφία.
Δεν γίνεται δεκτή η αίτηση και μου βγάζει μήνυμα:"Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα τσεκάρετε τα στοιχεία που δώσατε,αν πάλι δεν γίνει δεκτό το αίτημα τσεκάρετε το μέγεθος της φωτογραφίας.Αν και πάλι δεν γίνει δεκτό το αίτημα.....πηγαίντε σ`ένα γκισέ να βγάλετε την κάρτα σας"!!!!!!
Αφού με τα πολλά καταφέρνω να υποβάλω την αίτησή μου,μου λέει ότι για την εξέλιξη της αίτησης μπορώ να ενημερώθω στο σχετικό link.Το link δεν ξέρω αν λειτουργούσε,γιατί απλά δεν υπήρχε πουθενά στο site!
Τεχνολογία αιχμής,όχι αστεία!
(οκ ίσως το post μου να είναι στα όρια του τρολαρίσματος,αλλά ειλικρινά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα σε όλα τα βήματα της αίτησής μου!)
Ναι αλλά εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό για να περνάω από τις μπάρες. Δεν το κάνει αυτό η επίσημη εφαρμογή.Υπάρχει επίσημη εφαρμογή από τον ΣΤΑΣΥ για διάβασμα και φόρτισμα της κάρτας.
Υπάρχει επίσημη εφαρμογή από τον ΣΤΑΣΥ για διάβασμα και φόρτισμα της κάρτας.
Ναι αλλά εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το κινητό για να περνάω από τις μπάρες. Δεν το κάνει αυτό η επίσημη εφαρμογή.
Νομίζω ότι όλη η λογική των μπαρων είναι να μην χρειάζεται να υπάρξει ελεγκτής. Αύριο θα κάνω την πρώτη μου δοκιμή και θα ενημερώσω.Σε περιπτωση ελεγκτη οπως εχει ειπωθει θα δινεις το κινητο?
Οι παλιοι ελεγκτες παντως ηταν αγραμματοι χοντροκαγκουρες.......
Τζιφός τελικά. Δεν υπήρξε αλληλεπίδραση κινητού με μπάρες.
...Αν υπήρχε, λέμε άν, τι θα σήμαινε δηλαδή; Ότι θα μπορούσε ο κάθε κάτοχος ενός smart-phone να είναι τζαμπατζής στα δημόσια μέσα μεταφοράς; Απορία εκφράζω.......
Τώρα τα εξηγείς καλά! Έχω ένα ερώτημα ακόμα όμως: το εισιτήριο μ' αυτό τον τρόπο "ακυρώνεται"; Ή παραμένει εσαεί στο τηλέφωνο η δυνατότητα να το χρησιμοποιούμε ( το ένα εισιτήριο γιά πάντα) ;
Παρεμπιπτόντως να ξέρεις ελεγκτές θα υπάρχουν! Με τι εξοπλισμό δεν το ξέρω.
ΥΓ: Χωρίς παρεξήγηση δεν κατηγόρησα κανένα γιά τίποτα. Απορίες εκφράζω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.