economo
Senior Member
Re: Απάντηση: Athens Audio & Video Show 2014
Σωτήρη θα σου απαντήσω, παρόλο που έχει καταγραφεί η άποψή μου, μόνο κ μόνο γιατί με την αφορμή του post σου μου δίνεται η ευκαιρία να πω κ κάτι ακόμα που ίσως το ξεχνάμε.
Δεν ξέρω εσύ πως νοιώθεις, όμως πολλοί από εμάς τους χομπίστες νοιώθουμε συμμέτοχοι κατά κάποιον τρόπο στο χώρο.
Άλλος περισσότερο κ άλλος λιγότερο.
Αυτό που εγώ κρατάω από τη "σύμπτωση" των εκθέσεων είναι μια κακώς νοούμενη κόντρα ή κουτοπονηριά, η οποία νοιώθω ότι δεν προάγει το χόμπυ.
Αυτό με στεναχωρεί. Σε ο,τιδήποτε συμβαίνει υπάρχει ένα context, ένα σύνολο δεδομένων πίσω από τις αποφάσεις που παίρνονται.
Σε όποιους νοιάζονται λίγο παραπάνω, αυτό το context τους ενδιαφέρει.
Και όταν διαπιστώνω ότι υπάρχει κακώς νοούμενος ανταγωνισμός και άλλες κατακριτέες συμπεριφορές, ΞΕΡΩ ότι βλάπτεται ο ίδιος ο χώρος που αγαπάω.
Αυτό με στεναχωρεί κ πολεμάω.
Δε με πειράζουν οι ίδιες ημερομηνίες.
Με πειράζει ο τρόπος που προέκυψαν.
Να πω την αληθεια, νομιζω οτι γίνεται περισσοτερος ντορος εδώ μέσα για τις εκθεσεις απο οτι χρειαζεται.
Ξερω κοσμο που τον ενδιαφερει η consumer και θα παει μονο σε αυτη, ξερω κοσμο που θα παει μονο στην hi end και ξερω και καποιους που θα πανε και στις δύο.
Πρωτα σε αυτην που τους ενδιαφερει και μετα αν εχουν χρονο θα πανε και στην αλλη.
Επίσης μην ξεχναμε τον κοσμο απο επαρχια που θα θελησει να έρθει στην Αθηνα.
Να πανε ολα καλα και να χαρουμε το χομπυ μας !!!
Σωτήρη θα σου απαντήσω, παρόλο που έχει καταγραφεί η άποψή μου, μόνο κ μόνο γιατί με την αφορμή του post σου μου δίνεται η ευκαιρία να πω κ κάτι ακόμα που ίσως το ξεχνάμε.
Δεν ξέρω εσύ πως νοιώθεις, όμως πολλοί από εμάς τους χομπίστες νοιώθουμε συμμέτοχοι κατά κάποιον τρόπο στο χώρο.
Άλλος περισσότερο κ άλλος λιγότερο.
Αυτό που εγώ κρατάω από τη "σύμπτωση" των εκθέσεων είναι μια κακώς νοούμενη κόντρα ή κουτοπονηριά, η οποία νοιώθω ότι δεν προάγει το χόμπυ.
Αυτό με στεναχωρεί. Σε ο,τιδήποτε συμβαίνει υπάρχει ένα context, ένα σύνολο δεδομένων πίσω από τις αποφάσεις που παίρνονται.
Σε όποιους νοιάζονται λίγο παραπάνω, αυτό το context τους ενδιαφέρει.
Και όταν διαπιστώνω ότι υπάρχει κακώς νοούμενος ανταγωνισμός και άλλες κατακριτέες συμπεριφορές, ΞΕΡΩ ότι βλάπτεται ο ίδιος ο χώρος που αγαπάω.
Αυτό με στεναχωρεί κ πολεμάω.
Δε με πειράζουν οι ίδιες ημερομηνίες.
Με πειράζει ο τρόπος που προέκυψαν.