Αυτο θα το κανουμε ολοι. Παντως εχω και καποιο μικρο feedback.
Παντως αυτο το οριο στον αριθμο δωματιων για τον καθε εκθετη πως προεκυψε σαν ιδεα?
Ο καθε εκθετης δεν εχει δικαιωμα να παρει οσα τον καλυπτουν,πληρωνοντας το αναλογο ποσο?
Εκτος αν τα δωματια ειναι περιορισμενα (πραγμα που δεν το πολυπιστευω) και δεν φτανουν,οποτε η λυση αυτη προεκυψε ως αναγκη...
Είναι προφανές ότι το μικρό σας feedback προέρχεται από την μια πλευρά, αν όχι από τα γνωστά κουτσομπολιά του χώρου. Ως εργαζόμενη στο High Fidelity τα τελευταία 5 έτη και με 32 τεύχη στην πλάτη σας διαβεβαιώ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επιτρέψτε μου εκ των έσω να γνωρίζω πολύ περισσότερα.
Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε, αν έχετε, αλλά είναι γεγονός ότι ο καθένας κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο μπορεί να επηρεάζει την κοινή γνώμη.
Προσωπικά το μόνο συμφέρον μου είναι η δουλειά μου που δεν θα ήθελα να χάσω όπως κάθε εργαζόμενος.
Για το περιοδικό που εσεις με τόση ευκολία λέτε ότι δεν θα ξαναδώσετε σεντς, εγώ και οι συνεργάτες μου δίναμε αγώνα κάθε μήνα σε πολύ δύσκολους καιρούς και με μεγάλο πόλεμο.
Καθώς ακόμα εργάζομαι για το high fidelity δεν μου επιτρέπεται να αναπτυχθώ επί του θέματος. Σας υπόσχομαι όμως ότι σε κάθε περίπτωση που θα βρεθώ άνεργη θα έχω άπειρο χρόνο να σας βοηθήσω να μεγαλώσετε το μικρό σας feedback.
Εξάλλου πέρα από την κατα καιρούς κατασκευή μακετών άλλο συμφέρον από αυτή την αγορά δεν έχω για να διαστάσω να υπερσπιστώ αυτό που επί πενταετίας με ταίζει
Για την ώρα, στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σας είναι αυτό που γράφετε στην υπογραφή σας.
Καλό σας βράδυ.
Είναι πραγματικά περίεργο να διαβάζεις σε ένα φόρουμ προβληματισμούς που θα έπρεπε να απασχολούν τους ανθρώπους που ως δραστηριότητα για τα προς το ζην έχουν τον ήχοβ¦ Είναι πραγματικά περίεργο αντί να βρίσκονται ΑΥΤΟΙ σε ένα τραπέζι, σε ένα διαδικτυακό χώρο, να ανταλλάσσουν απόψεις, ιδέες, να σχεδιάζουν ένα πρόγραμμα προώθησης του αντικειμένου τους, οι προτάσεις να έρχονται από ανθρώπους που βόπως αποδεικνύεται- αγαπούν περισσότερο το αντικείμενο.
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους, τα πραγματικά θύματα αλλά και εν δυνάμει θύτες είναι οι αντιπρόσωποι.
Θύματα γιατί ο κόπος, τα έξοδα, για την παρουσία τους σε μία έκθεση -όπου θεωρείτε επιτυχημένη ή όχι από την προσέλευση κόσμου και τη γνωριμία του με τις κατασκευές της κάθε εταιρείας, εισαγόμενης ή μη- θα πρέπει να διπλασιαστεί για τη συμμετοχή τους ΚΑΙ στις δύο εκθέσεις ή θα πρέπει να αποδεχθούν το μικρότερο αριθμό επισκεπτών λόγω των ταυτόχρονων εκθέσεων.
Θύματα γιατί θα μπουν ταμπέλες ανάμεσα τους, τύπου "οι φίλοι του τάδε ή του δείνα περιοδικού".
Θύτες γιατί έμμεσα, ανάλογα με την έκθεση που θα επιλέξουν, θα οδηγήσουν το ένα ή το άλλο περιοδικό στην παύση λειτουργίας του γρηγορότερα.
Αυτό θα οδηγήσει σε ένα νέο καθεστώς όπου και πάλι θα υπάρξουν θύματα αντιπρόσωποι γιατί δεν είναι στα «κόλπα» ή είχαν επιλέξει διαφορετική έκθεση από το περιοδικό που απέμεινε στην πιάτσα.
Αυτό που απέμεινε, ως μονοπώλιο πια, θα ξεκινήσει έμμεσους εκβιασμούς, ως μοναδικός έντυπος αντιπρόσωπος αυτής της δραστηριότητας.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται ως ιστορίες εκτός πραγματικότητας ρωτήστε παλαιοτέρους στο χώρο, ανθρώπους που έχουν κλείσει τριακονταετία, όταν δεν υπήρχε το διαδίκτυο ή περισσότερα έντυπα του ενός για την πληροφόρηση του κόσμου.
Ήδη υπάρχουν αντιπρόσωποι που δε μπορούν να συμμετέχουν στη έκθεση τους ενός περιοδικού γιατί υπάρχει περιορισμός δωματίων.
"Να πάρει αίθουσα" θα πει κάποιος , δεκτό αλλά υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα:
Μία αίθουσα θα χρειαζόταν η Audio Evolution για την παρουσίαση πληθώρας εταιρειών που εισάγει, μία η Golden Acoustics για τον ίδιο λόγο, μία η Sonus Hi-Fi για τον ίδιο λόγο, μία η ΕΤΥΤ για τον ίδιο λόγο, μία η Orpheus Audio για τον ίδιο λόγο, μία η Aphrodite Audio για τον ίδιο λόγο, μία η Aurion Image and Sound για τον ίδιο λόγο, μία η Exclusive Audio για τον ίδιο λόγο, βάλτε και κάποιες εταιρείες που εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσαν να παρουσιάσουν ένα μεγάλο ηχείο σε μικρό χώρο δωματίου αλλά δεν έχει και μικρότερο η εταιρεία (!) β¦ οπότε πιστεύω ότι καταλάβατε που το πάωβ¦
Δεν φτάνουν οι αίθουσες για σωστή παρουσίαση των εταιρειών και με τον περιορισμό δωματίων που υπάρχει κάποιοι δε θα συμμετέχουν υποχρεωτικά.
Μπορεί κανείς να πει στον Αντώνη μην παρουσιάσεις την τάδε εταιρεία, ή στον Κώστα ή στον Μάκη ή στον Αλέκο ή στον Γιάννη ή στο Στέλιο κ.λπ.; Ε, και σε τι έκθεση συμμετέχει, πληρώνει, κοπιάζει, αν δε μπορεί να παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των προϊόντων του, όπως τους αρμόζει;
Φανταστείτε τις παραπάνω εταιρείες (και δεν έχω αναφέρει αρκετές ακόμα) να προσπαθούν να στριμωχθούν σε δύο δωμάτιαβ¦ οι επισκέπτες δε θα χωρούν!
"Έτσι θα εξασφαλιστεί η ισορροπία στην παρουσίαση των εταιρειών" διατείνονται κάποιοι, δεν είναι εφικτό απαντώ γιατί δεν είναι το ίδιο η StepCom με τέσσερις εταιρείες στο portfolio της με τη Solid Foundation που έχει 15 εταιρείες.
Η StepCom θα βολευτεί με δύο δωμάτια, η AVArt τι θα κάνει; Θα "πνιγεί" σε δύο δωμάτια;
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όλοι «κόπτονται» για την επιτυχία της έκθεσης εκτός αυτών που πραγματικά θα έπρεπε να τους ενδιαφέρειβ¦ μάλλον όχι γιατί δεν τους ενδιαφέρει αλλά γιατί δε μπορούν να υπερβούν το «εγώ» τους και να συνεργαστούνβ¦ Καλά να πάθουμεβ¦
Δυστυχώς το πρόβλημα με τον περιορισμένο αριθμό δωματίων είναι υπαρκτό και δεν προκύπτει σαν ιδέα, αλλά από τον διοργανωτή που λέει σας θέλω όλους, αλλά πρέπει να χωρέσετε σε 1-2 περίπτερα ο καθένας γιατί δεν έχω ή δε μου δίνει το ξενοδοχείο άλλα...
Λεπτομέρειες του γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα δωμάτια δε γνωρίζω, φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να διαθέσει το κάθε ξενοδοχείο 3 ορόφους, γιατί το business του είναι η διαμονή επισκεπτών κ όχι η έκθεση HiFi...
Τα δωμάτια -αναλόγως διοργανωτή κ ξενοδοχείου- είναι περιορισμένα ή συγκεκριμένα και αυτό είναι αλήθεια.
Ρώτα και το φίλο μας τον Γιάννη να σου πει..![]()
Καλησπέρα σας,
ευχαριστούμε για την παρέμβαση. Θέλω να πω 2 λόγια.
Δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιοδικό και δουλεύουν σκληρά κάθε μήνα για την έκδοσή του.
Επίσης, εδώ μέσα, δεν είναι κανείς ανώνυμος... Πίσω από κάθε nickname υπάρχει ένα φυσικό πρόσωπο πάνω κάτω γνωστό στους περισσότερους.
Κάποιοι είναι πιο παρορμητικοί (π.χ. ο Πέτρος - totsipaki) κάποιοι πιο συγκρατημένοι κτλ...
Συμφέροντα οι περισσότεροι δεν έχουν κ θα έλεγα ότι ούτε κι ο Πέτρος έχει.
Δυστυχώς ο τρόπος που χειρίστηκε το High Fidelity τη διοργάνωση της έκθεσης AVShow φέτος, κρίνεται εξαιρετικά ατυχής.
Εκείνο άλλαξε τις ημερομηνίες ώστε να συμπέσουν με αυτές της άλλης έκθεσης, δεν έχει δώσει λίστα εκθετών, δεν έχει εκδώσει περιοδικό, πριν από λίγο μπήκα στο site κ δε δουλεύει...
Προφανώς η Διοίκηση έχει κάνει σωρεία λαθών κ επικοινωνιακά δεν έχει κάνει τίποτα για να στηρίξει μια θέση.
Όλα αυτά λειτουργούν ως "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια" κ δε φταίει κανείς από εμάς που δε βρίσκουμε μια λογική ερμηνεία να δώσουμε.
Οι περισσότεροι είμαστε καλόπιστοι, προσωπικά αγοράζω ανελλιπώς το περιοδικό κ γνωρίζω κ πολλούς συντελεστές του, οι οποίοι είναι ΑΞΙΟΤΑΤΟΙ κ επαγγελματίες κ άνθρωποι.
Στο συγκεκριμένο θέμα της έκθεσης το περιοδικό High Fidelity ως διοργανωτής, πρέπει να εμφανιστεί και να δώσει κάποιες εξηγήσεις για όσα έγιναν.
Όσο δεν το κάνει, θα εκτίθεται κάθε μέρα κ περισσότερο στο μυαλό εκείνων που δε μπορούν να εξηγήσουν με λογικά επιχειρήματα, τι στο καλό συνέβει!
Γιώργος
Πρώτων θα ήθελα να ζητήσω από τους παρορμητικούς να χαλαρώσουν !
Δεύτερων φυσικά και ως moderators είμαστε ουδέτεροι σε κάθε αντίστοιχο ζήτημα - συζήτηση
Ελεύθερο βήμα δίνουμε σε όλους, και καλές οι προσωπικές απόψεις σας,
αλλά ΙΜΗΟ πολλοί προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα πρώιμα
Είναι προφανές ότι το μικρό σας feedback προέρχεται από την μια πλευρά, αν όχι από τα γνωστά κουτσομπολιά του χώρου. Ως εργαζόμενη στο High Fidelity τα τελευταία 5 έτη και με 32 τεύχη στην πλάτη σας διαβεβαιώ ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Επιτρέψτε μου εκ των έσω να γνωρίζω πολύ περισσότερα.
Δεν γνωρίζω τι συμφέροντα έχετε, αν έχετε, αλλά είναι γεγονός ότι ο καθένας κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο μπορεί να επηρεάζει την κοινή γνώμη.
Προσωπικά το μόνο συμφέρον μου είναι η δουλειά μου που δεν θα ήθελα να χάσω όπως κάθε εργαζόμενος.
Για το περιοδικό που εσεις με τόση ευκολία λέτε ότι δεν θα ξαναδώσετε σεντς, εγώ και οι συνεργάτες μου δίναμε αγώνα κάθε μήνα σε πολύ δύσκολους καιρούς και με μεγάλο πόλεμο.
Καθώς ακόμα εργάζομαι για το high fidelity δεν μου επιτρέπεται να αναπτυχθώ επί του θέματος. Σας υπόσχομαι όμως ότι σε κάθε περίπτωση που θα βρεθώ άνεργη θα έχω άπειρο χρόνο να σας βοηθήσω να μεγαλώσετε το μικρό σας feedback.
Εξάλλου πέρα από την κατα καιρούς κατασκευή μακετών άλλο συμφέρον από αυτή την αγορά δεν έχω για να διαστάσω να υπερσπιστώ αυτό που επί πενταετίας με ταίζει
Για την ώρα, στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σας είναι αυτό που γράφετε στην υπογραφή σας.
Καλό σας βράδυ.
Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να υπάρξει μια επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους του avclub (Τάσο δεν αγνοώ το παραπάνω, αλλά αντιπροσωπεύεις τον τεχνικό τομέα).
Αλλιώς θα χαθεί η μπάλα.
Ειναι και διαχειριστης στη κατηγορια ο Τασος.
συγνωμη και παλι που αναστατωση που προκαλεσα και φυσικα αν υπαρχει μειζον θεμα να σβηστει το μυνημα μου αμεσα
Για την σωστή ροή της κουβέντας και μετά τις διευκρινίσεις,δεν υπάρχει λόγος θεωρώ.
Θέλω να πιστεύω άλλωστε πως εδώ δεν γράφει ή διαβάζει κανείς με κακή πρόθεση έτσι ώστε να μην δέχεται μετέπειτα εξηγήσεις.
Συνφωνω. Κι εγω, οπως ολοι πιστευω, κατω απο το ιδιο πρισμα διαβασα τα ποστ της φιλης παραπανω. :ernaehrung004:
Ο διοργανωτής έχει τη δυνατότητα να κλείσει αριθμό δωματίων ικανό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών/εκθετών του. Σας θυμίζω ότι οι εκθέσεις του 2007, 2008, 2009 και 2010 εκτείνονταν σε 3 και 4 ορόφους.
Μετά ήρθε η κρίση και μοιραία η ανάγκη των αδύναμων να αποδυναμώσουν τους δυνατούς. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, φθόνο, διχόνοια...και αυτή την έρμη την κατσίκα του γείτονα που επιβάλλεται να ψοφήσει πάση θυσία.
Αν παρόλα αυτά συνεχίζει να πιστεύει κανείς ότι το Ηigh Fidelity ευθύνεται για τα δεινά του χώρου, όπως διαδίδουν όσοι έχουν συμφέρον να επιθυμούν το μονοπώλιο, τότε μπορεί να ακολουθήσει τη συμβουλή του παραπάνω φίλου που ζητά από όλους την απαξίωση ώστε να κλείσει προκειμένου να σταματήσει η διχόνοια, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και να διαχυθεί άπλετη η αγάπη και η αρμονία μεταξύ των αντιπροσώπων.
Κύριε Γιώργο, είμαι και εγώ αυθόρμητη όσο και εύθικτη και δεν μου αρέσει να βγαίνουν εύκολα και αυθαίρετα συμπεράσματα για την δουλειά μου.
Από την άλλη, χάρην του αυθορμητισμού μου δεν θα ήθελα να χάσω τη δουλειά μου δίνοντας εξηγήσεις/απαντήσεις σε ερωτήματα που δικαίως έχετε καθώς δεν μου έχει ανατεθεί να το κάνω. Υπάρχει αρμόδιος που πιστεύω ότι θα δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις στο σωστό χρόνο.
Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν και αν δεν ακούσουμε και την άλλη πλευρά καλό είναι να μην καταλήγουμε σε αβάσιμα συμπεράσματα.
Όταν δεν γνωρίζουμε καλό είναι να μην προτρέχουμε.
Ας μην ξεχνάμε πάντως, πως το γεγονός ότι είχαμε
Hi-Fi Εκθεση τα τελευταία επτά χρόνια, το οφείλουμε στις προσπάθειες των
ανθρώπων του HF....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.