Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες?

Μάλλον θα περιμένω μέχρι το 2012:grandpa: , για να συμμετέχω στο νήμα "Μέ αφορμή το Ηι-End,χωρίς Hi-End":flipout:

Και κάτι να κάνουν για του καπνίζοντες :chinscratch: (Έστω ένα μικρό ειδικό χώρο με αφίσες της ΝαόμιΚάμπελ και της Αντζολί αγκαλιά, κανένα συντριβανάκι, μία γιούκα και κανά δυό βασιλικούς για να μη λερώνουμε το τασάκι:flipout: ). Προχθές τεσσεράμισι ώρες χωρίς… Ρατσιστικό δεν είναι?:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες?

καλό αυτοκίνητο.
Ήταν ένα από τα 3 που είχα καταλήξει περισυ.

Αρα δικαιολογημένο το άνετο ταξίδι.

εξαιρετική επιλογή :violent-smiley-030: το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό ωστόσο αναμένω το νέο Mondeo station, :music-smiley-005: που αισθητικά τουλάχιστον είναι ομορφότερο ελπίζω από τον Φεβρουάριο που θα διατίθεται να είμαι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα τύχει ενός καλού test drive, ένεκα εργασίας

Η πιο γρήγορη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για μένα ήταν τον Απρίλιο του 1994 4.07 λεπτά από το Χαιδάρι στο στρατόπεδο Καρατάσου με άδειους δρόμους (PEUGEOT 205 1.4)

Για πολλά χρόνια το έκανα 4.30-4.50 λεπτά από την αρχή του περιφερειακού στο Φοίνικα μέχρι την είσοδο της Κηφισίας (RENAULT MEGANE 1.6). Από τότε που μπήκαν οι κάμερες και τα νυκτερινά μπλόκα έχω πέσει στο 5.00-5.05 (OPEL ZAFIRA 1.8). Άλλωστε δεν με παίρνει να γράψω πολλές κλήσεις, αφού έχω ήδη πολλλλλές.

Να μην ξεχνούμε ότι και η κίνηση έχει αυξηθεί τρομερά τα τελευταία χρόνια. Παλιότερα μπορούσα να βγάλω τα Τέμπη με 85-90 χλμ, τώρα το κάνω αυτό μόνο τα ξημερώματα. Επίσης στο πέταλο φοβάμαι να κάνω τις προσπεράσεις που έκανα παλιά, διότι έχει κίνηση όλο το βράδυ και φυσικά πολλλλλλές κάμερες.

Re: Απάντηση: Re: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες?

εξαιρετική επιλογή :violent-smiley-030: το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό ωστόσο αναμένω το νέο Mondeo station, :music-smiley-005: που αισθητικά τουλάχιστον είναι ομορφότερο ελπίζω από τον Φεβρουάριο που θα διατίθεται να είμαι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα τύχει ενός καλού test drive, ένεκα εργασίας

Εγώ άρχισα να κοιτάζω τα FORD S-MAX και κυρίως το GALAXY.

Αεροπλανάκι πάνε - έλα με 201 ευρώ με πτήση των 40 λεπτών και μαζί με τα σου μου του σύνολο 1,5 ωρίτσα.
Τι καλύτερο. Και μπορείς να το κάνεις αυθημερόν και να είσαι άνετος.
Φεύγεις πρωί γυρνάς βράδυ ατσαλάκωτος.
Το έκανα και με τη ρύθμιση του προβολέα τότε.
Και με τη βόλτα για τα HD.

Αεροπλανάκι πάνε - έλα με 201 ευρώ με πτήση των 40 λεπτών και μαζί με τα σου μου του σύνολο 1,5 ωρίτσα.
Τι καλύτερο. Και μπορείς να το κάνεις αυθημερόν και να είσαι άνετος.
Φεύγεις πρωί γυρνάς βράδυ ατσαλάκωτος.
Το έκανα και με τη ρύθμιση του προβολέα τότε.
Και με τη βόλτα για τα HD.

Το ταξί από το El Venizelos προς τον...προβολέα δε το βάζεις?
Το πάρκινγκ του αεροδρομίου που θα αφήσεις το αμάξι σου?

Και άμα πέσει το αεροπλάνο και δε προλάβουμε να πάρουμε τον Epson σε 1080? :flipout:

Με το νέο intercity.

Με την ολοκλήρωση κάποιων έργων κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου το χρονικό όριο των 3,5 ωρών θα είναι εφικτό!

Γιούπιιιιιιι!

Θα μπορούμε να ερχόμαστε και αυθημερόν για καφέ και μετά να επιστρέφουμε. Χλιδή λέμε.

ΥΓ: λέτε να περιμένουμε να δούμε και πόσο θα κάνουν τα εισητήρια? Μήπως με το αεροπλάνο θα βγαίνει λιγότερο???

Πολύ καλή φάση, το διάβαζα και εγώ σήμερα σε εφημερίδα αλλά νομίζω σε πολλά χρόνια από τώρα... το 2013 αν θυμάμαι καλά...

Με το νέο intercity.

Με την ολοκλήρωση κάποιων έργων κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου το χρονικό όριο των 3,5 ωρών θα είναι εφικτό!

Γιούπιιιιιιι!

Θα μπορούμε να ερχόμαστε και αυθημερόν για καφέ και μετά να επιστρέφουμε. Χλιδή λέμε.

ΥΓ: λέτε να περιμένουμε να δούμε και πόσο θα κάνουν τα εισητήρια? Μήπως με το αεροπλάνο θα βγαίνει λιγότερο???

Στέργιο δεν μου είχες πει ότι ήθελες 3,5 ώρες το ταξίδι, είμαι προσαρμόσιμος κάτι θα κάναμε :grinning-smiley-043