Oxi Larry, ptotimo tin "apenanti" me ta kopsidia!εχει μια ψαροταβερνα στην παραλια ολα τα λεφτα!!!!!
Oxi Larry, ptotimo tin "apenanti" me ta kopsidia!
καλό αυτοκίνητο.
Ήταν ένα από τα 3 που είχα καταλήξει περισυ.
Αρα δικαιολογημένο το άνετο ταξίδι.
εξαιρετική επιλογή :violent-smiley-030: το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό ωστόσο αναμένω το νέο Mondeo station, :music-smiley-005: που αισθητικά τουλάχιστον είναι ομορφότερο ελπίζω από τον Φεβρουάριο που θα διατίθεται να είμαι από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα τύχει ενός καλού test drive, ένεκα εργασίας
Αεροπλανάκι πάνε - έλα με 201 ευρώ με πτήση των 40 λεπτών και μαζί με τα σου μου του σύνολο 1,5 ωρίτσα.
Τι καλύτερο. Και μπορείς να το κάνεις αυθημερόν και να είσαι άνετος.
Φεύγεις πρωί γυρνάς βράδυ ατσαλάκωτος.
Το έκανα και με τη ρύθμιση του προβολέα τότε.
Και με τη βόλτα για τα HD.
Με το νέο intercity.
Με την ολοκλήρωση κάποιων έργων κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου το χρονικό όριο των 3,5 ωρών θα είναι εφικτό!
Γιούπιιιιιιι!
Θα μπορούμε να ερχόμαστε και αυθημερόν για καφέ και μετά να επιστρέφουμε. Χλιδή λέμε.
ΥΓ: λέτε να περιμένουμε να δούμε και πόσο θα κάνουν τα εισητήρια? Μήπως με το αεροπλάνο θα βγαίνει λιγότερο???
Με το νέο intercity.
Με την ολοκλήρωση κάποιων έργων κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου το χρονικό όριο των 3,5 ωρών θα είναι εφικτό!
Γιούπιιιιιιι!
Θα μπορούμε να ερχόμαστε και αυθημερόν για καφέ και μετά να επιστρέφουμε. Χλιδή λέμε.
ΥΓ: λέτε να περιμένουμε να δούμε και πόσο θα κάνουν τα εισητήρια? Μήπως με το αεροπλάνο θα βγαίνει λιγότερο???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.