Συγνώμη που θα μειώσω τον ενθουσιασμό σας, αλλά επειδή 100-200-500-1000 πυροβολημένοι (καλώς εννοούμενο) με το A/V θα στείλουν μία επιστολή διαμαρτυρίας, πιστεύετε πως το Mega θα αρχίσει ξαφνικά να εκπέμπει σε 16:9; Πολύ το αμφιβάλλω.
Mέσα κι εγώ!
Υ.Γ 1) Θα μπορούσε να αφορά όλες τις παραγωγές σε 16:9 (αθλητικά & ταινίες)
Υ.Γ 2) Πρόσφατα έστειλα διαμαρτυρία (δύο φορές μάλιστα) στην Ε.Ε.Τ.Τ.για την απαράδεκτα χαμηλή ταχύτητα dsl στην περιοχή μου και δικαιώθηκα!
Μου απάντησε η ΤΕΑΜ σε e-mail διαμαρτυρίας που έστειλα εχθές το βράδυ:
Dear Mr. ,
Thank you for your e-mail. Your feedback is very much appreciated.
We are sorry to hear that you are disappointed with the quality of the broadcast yesterday. Please be informed that we will follow this up in order to guarantee the best possible viewer experience around the UEFA Champions League.
Kind regards,
Oliver D
Ας στείλουν και τα υπόλοιπα μέλη e-mail στη TEAM περιγράφοντας το πρόβλημα.
Συγνώμη που θα μειώσω τον ενθουσιασμό σας, αλλά επειδή 100-200-500-1000 πυροβολημένοι (καλώς εννοούμενο) με το A/V θα στείλουν μία επιστολή διαμαρτυρίας, πιστεύετε πως το Mega θα αρχίσει ξαφνικά να εκπέμπει σε 16:9; Πολύ το αμφιβάλλω.
Το πρόβλημα είναι πως μέχρι πέρυσι η UEFA συνέχιζε να σκηνοθετεί και έκδοση για 4:3 (οπότε το φαινόμενο να είναι η μπάλα εκτός κάδρου ήταν σπάνιο). Πλέον δε το κάνει, υποστηρίζει μόνο 16:9. Αποτέλεσμα η μετατροπή σε 4:3 να είναι στατική με κόψιμο στα άκρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.