Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA

Ε, και δεν μπορούν να εκπέμπουν με μαύρες μπάρες πάνω-κάτω; Το έχουν κάνει μέχρι και σε σήριαλ που γυρίζουν οι ίδιοι!

Συγνώμη που θα μειώσω τον ενθουσιασμό σας, αλλά επειδή 100-200-500-1000 πυροβολημένοι (καλώς εννοούμενο) με το A/V θα στείλουν μία επιστολή διαμαρτυρίας, πιστεύετε πως το Mega θα αρχίσει ξαφνικά να εκπέμπει σε 16:9; Πολύ το αμφιβάλλω.

Ε τοτε απλα να κατσουμε να βλεπουμε το πετσοκομμενο πλανο, χωρις να κανουμε εστω μια προσπαθεια να ακουστουμε...

Μου απάντησε η ΤΕΑΜ σε e-mail διαμαρτυρίας που έστειλα εχθές το βράδυ:

Dear Mr. ,

Thank you for your e-mail. Your feedback is very much appreciated.

We are sorry to hear that you are disappointed with the quality of the broadcast yesterday. Please be informed that we will follow this up in order to guarantee the best possible viewer experience around the UEFA Champions League.

Kind regards,
Oliver D

Ας στείλουν και τα υπόλοιπα μέλη e-mail στη TEAM περιγράφοντας το πρόβλημα.

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA

Mέσα κι εγώ!

Υ.Γ 1) Θα μπορούσε να αφορά όλες τις παραγωγές σε 16:9 (αθλητικά & ταινίες)
Υ.Γ 2) Πρόσφατα έστειλα διαμαρτυρία (δύο φορές μάλιστα) στην Ε.Ε.Τ.Τ.για την απαράδεκτα χαμηλή ταχύτητα dsl στην περιοχή μου και δικαιώθηκα!

Re: Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA

Mέσα κι εγώ!

Υ.Γ 1) Θα μπορούσε να αφορά όλες τις παραγωγές σε 16:9 (αθλητικά & ταινίες)
Υ.Γ 2) Πρόσφατα έστειλα διαμαρτυρία (δύο φορές μάλιστα) στην Ε.Ε.Τ.Τ.για την απαράδεκτα χαμηλή ταχύτητα dsl στην περιοχή μου και δικαιώθηκα!

Αυτά για το adsl δεν τα κρύβουν Μπίλι μου, τα λένε !!!!

Μου απάντησε η ΤΕΑΜ σε e-mail διαμαρτυρίας που έστειλα εχθές το βράδυ:

Dear Mr. ,

Thank you for your e-mail. Your feedback is very much appreciated.

We are sorry to hear that you are disappointed with the quality of the broadcast yesterday. Please be informed that we will follow this up in order to guarantee the best possible viewer experience around the UEFA Champions League.

Kind regards,
Oliver D

Ας στείλουν και τα υπόλοιπα μέλη e-mail στη TEAM περιγράφοντας το πρόβλημα.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Παιδιά, μιας και άνοιξα εγώ το θέμα, τους έστειλα προ ολίγου το παρακάτω mail:

Θα έπρεπε το "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ" να ντρέπεται για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μετάδοση του αγώνα Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ την 14/9/2010 και το άνευ προηγουμένου ΠΕΤΣΟΚΟΨΙΜΟ της εικόνας από 16:9 σε 4:3 σε τέτοιο βαθμό, ώστε το 40% του παιχνιδιού να γίνεται εκτός κάδρου και να μην βλέπουμε τίποτα.
Επιτέλους το να εκπέμψετε κάποια παιχνίδια σε 16:9 εν έτει 2010, που στις άλλες χώρες ακόμα και το HD θεωρείται αυτονόητο και το 90% και των Ελλήνων έχει lcd σε 16:9, δεν πρέπει να είναι ΤΟΣΟ δύσκολο.
Και άλλες χρονιές υπήρχε το θέμα και σε άλλα κανάλια συμβαίνει αλλά το χτεσινό ΠΕΤΣΟΚΟΨΙΜΟ εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδει.Δηλαδή κάθε πέρσι και καλύτερα..

Με τιμή,
Νίκος Καζανάκης
ΥΓ: Ξέρω ότι δεν πρόκεται να απαντήσετε αλλά τουλάχιστον ας μεταφερθεί το μήνυμα αυτό (και χιλιάδες άλλα έξαλλων τηλεθεατών πιστεύω) σε κάποιον ΥΠΕΥΘΥΝΟ............

Συγνώμη που θα μειώσω τον ενθουσιασμό σας, αλλά επειδή 100-200-500-1000 πυροβολημένοι (καλώς εννοούμενο) με το A/V θα στείλουν μία επιστολή διαμαρτυρίας, πιστεύετε πως το Mega θα αρχίσει ξαφνικά να εκπέμπει σε 16:9; Πολύ το αμφιβάλλω.

Το πρόβλημα είναι πως μέχρι πέρυσι η UEFA συνέχιζε να σκηνοθετεί και έκδοση για 4:3 (οπότε το φαινόμενο να είναι η μπάλα εκτός κάδρου ήταν σπάνιο). Πλέον δε το κάνει, υποστηρίζει μόνο 16:9. Αποτέλεσμα η μετατροπή σε 4:3 να είναι στατική με κόψιμο στα άκρα.

Ρε Παναγιώτη !!!

Ώρες, ώρες δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί το (πολύ αξιόλογο) μυαλό σου. Δηλαδή εσύ τί προτείνεις ; Να μην κάνουμε τίποτα, επειδή θα μας γράψουν ;(που είναι όντως το πιθανότερο). Μήπως να τους στείλουμε και κανένα κουτί ...μπακλαβαδάκια και κουρκουμπίνια ώστε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας ;

Σίμος

Σίμο είναι και ο Πάνος στη λίστα, απλά εξέφρασε τη σκέψη του...δεν είναι κακό...

Να συνεχίσουμε μόνο με ονόματα παρακαλώ ??:D

κι εγώ μέσα... και συμφωνώ να μεταβούν όλα τα κανάλια σε 16:9 όπως το ΣΚΑΪ που είναι το μόνο ελληνικό κανάλι με σχετικά καλή (για να μη πω ανεκτή) ποιότητα εικόνας...

Ακουσε κάποιος να γινεται το χθεσινό χάλι σε καποιο ραδιοφωνο?
Εγω (που δεν ακουω αθλητικά ραδιοφωνα) σημερα ακουσα, έστειλα μηνυματα, αλλα κανενα σχόλιο για το τηλεοπτικό χάλι....

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

ελεγα και γω στην αρχη ρε φουστη μου τι γινεται εδω περα???? μισες δουλειες κανουν???? εε τωρα εβγαλα ακρη :BDBDG54:

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

μηπως να καναμε συνεργασια με κανα αλλο forum? οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα