Πάλι το σκόρ άφαντο...Νίκο,τελικά,σίγουρα δεν μπορείτε να περάσετε μέσω της οπτικής WSS;
Νίκο πείτε στον Κωστάκη (αν θυμάμαι καλά) ότι σήμερα είναι το φεγγάρι ότι πρέπει για τους ερωτευμένους !!!!!!![]()
''Οι κάθε ενδιαφερόμενοι'' ποιοι είναι;Ενδιαφέρομαι και εγώ και εσύ πχ να μου βγάζει 16/9 όταν δείχνει τέτοιο υλικό...
Νίκο, είδα το ματς από τη ΝΕΤ και παράλληλα έβλεπα τα στιγμιότυπα από το Ιταλικό sky σε hd.
Όταν έδειχναν ταυτόχρονα την ίδια εικόνα, η ΝΕΤ έδινε την εντύπωση εκπομπής σε θερμοκρασία λευκού ψυχρότερη, χαμηλότερο κορεσμό χρώματος και με αυξημένη τη φωτεινότητα. Αντίθετα οι Ιταλοί είχαν πιο θερμά, αλλά σαφώς πιο υπερκορεσμένα χρώματα.
Και μια ερώτηση: Το Γερμανικό sky διαφημίζει πως αύριο στις 22:00 θα μεταδώσει τον αγώνα Άρη-Μπάγιερν Λεβερκούζεν σε hd. Δεν θα κάνετε εσείς την παραγωγή;
Έχει γέτοια δυνατότητα ο Αντ1 ή οι Γερμανοί θα έρθουν με δικό τους βαν;
Και στο sky uk ηταν καλυτερο απο οτι στην ετ.Μπορει τον Αρη να τον κανει η τελμακο με το HD βαν της αλφακαμ που εχει φερει.
Και εγω οπαδος του ψυχρου ειμαι.Γιατι ακατανομαστες οι δυο αυτες εταιριες????
Και επειδη εχεις καλυτερη πληροφορηση απο μενα, τον ολυμπιακο προχτες ποιο βαν τον εκανε???
Το up link για τους αμερικανους ειχε καλη εικονα.Γι'αυτο ρωταω.
Οκ τα λεμε, καληνυχτα και καλη ξεκουραση.
Έχει να κάνει με τη θερμοκρασία των προβολέων, για παράδειγμα το ΟΑΚΑ έχει 4230 Κ ακριβώς. Από εκεί και πέρα, αν μπουν οι σωστές τιμές στις κάμερες, είναι δουλειά του ρυθμιστή. Εγώ πάντως είμαι οπαδός του ψυχρού... Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα color correction σε κάθε εισερχόμενο στο σταθμό. Ο κάθε μαστεράς έχει την δυνατότητα να βάλει το χέρι του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.