Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Γνωστό αυτό...Από το van μαζί με τα γραφικά,δεν μπορεί να εμφανίζεται και το σκόρ;

Νίκο πείτε στον Κωστάκη (αν θυμάμαι καλά) ότι σήμερα είναι το φεγγάρι ότι πρέπει για τους ερωτευμένους !!!!!! :D

Πάλι το σκόρ άφαντο...Νίκο,τελικά,σίγουρα δεν μπορείτε να περάσετε μέσω της οπτικής WSS;

Σκορ από Κατεχάκη μόνο αν θέλουν...
Πρέπει να ανοίξουν την 23 γραμμή στα encoders για να περάσει ο παλμός. Μου είπαν, γιατί το έψαξα, ότι όλα τα data lines είναι κλειστά by default και πρέπει να κάνουν αίτηση οι κάθε ενδιαφερόμενοι για να τα ανοίξουν.

''Οι κάθε ενδιαφερόμενοι'' ποιοι είναι;Ενδιαφέρομαι και εγώ και εσύ πχ να μου βγάζει 16/9 όταν δείχνει τέτοιο υλικό...

Νίκο πείτε στον Κωστάκη (αν θυμάμαι καλά) ότι σήμερα είναι το φεγγάρι ότι πρέπει για τους ερωτευμένους !!!!!! :D

Καλά θυμάσαι, αλλά σήμερα εμείς κάνουμε μόνο στήσιμο. Κάμερες, σκηνοθεσία, replay, ρύθμιση από ΕΡΤ
Είπαμε, κάνουμε επιστασία!!!

Πάει και αυτό....:BDGBDGB53:
Πάμε τώρα για ΑΕΚ - ΠΑΟ σε HD την Κυριακή για την Νοβα...

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Νίκο, είδα το ματς από τη ΝΕΤ και παράλληλα έβλεπα τα στιγμιότυπα από το Ιταλικό sky σε hd.
Όταν έδειχναν ταυτόχρονα την ίδια εικόνα, η ΝΕΤ έδινε την εντύπωση εκπομπής σε θερμοκρασία λευκού ψυχρότερη, χαμηλότερο κορεσμό χρώματος και με αυξημένη τη φωτεινότητα. Αντίθετα οι Ιταλοί είχαν πιο θερμά, αλλά σαφώς πιο υπερκορεσμένα χρώματα.
Και μια ερώτηση: Το Γερμανικό sky διαφημίζει πως αύριο στις 22:00 θα μεταδώσει τον αγώνα Άρη-Μπάγιερν Λεβερκούζεν σε hd. Δεν θα κάνετε εσείς την παραγωγή;
Έχει γέτοια δυνατότητα ο Αντ1 ή οι Γερμανοί θα έρθουν με δικό τους βαν;

Re: Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Νίκο, είδα το ματς από τη ΝΕΤ και παράλληλα έβλεπα τα στιγμιότυπα από το Ιταλικό sky σε hd.
Όταν έδειχναν ταυτόχρονα την ίδια εικόνα, η ΝΕΤ έδινε την εντύπωση εκπομπής σε θερμοκρασία λευκού ψυχρότερη, χαμηλότερο κορεσμό χρώματος και με αυξημένη τη φωτεινότητα. Αντίθετα οι Ιταλοί είχαν πιο θερμά, αλλά σαφώς πιο υπερκορεσμένα χρώματα.
Και μια ερώτηση: Το Γερμανικό sky διαφημίζει πως αύριο στις 22:00 θα μεταδώσει τον αγώνα Άρη-Μπάγιερν Λεβερκούζεν σε hd. Δεν θα κάνετε εσείς την παραγωγή;
Έχει γέτοια δυνατότητα ο Αντ1 ή οι Γερμανοί θα έρθουν με δικό τους βαν;

Έχει να κάνει με τη θερμοκρασία των προβολέων, για παράδειγμα το ΟΑΚΑ έχει 4230 Κ ακριβώς. Από εκεί και πέρα, αν μπουν οι σωστές τιμές στις κάμερες, είναι δουλειά του ρυθμιστή. Εγώ πάντως είμαι οπαδός του ψυχρού...
Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα color correction σε κάθε εισερχόμενο στο σταθμό. Ο κάθε μαστεράς έχει την δυνατότητα να βάλει το χέρι του.
Θα γίνει η παραγωγή από Βέλγικο βαν, αφού δεν μπορούσαμε να είμαστε εκεί σήμερα, μιας που και στο Europa, όπως και στο UCL το στήσιμο γίνεται από την προηγούμενη μέρα. Λογικά εγώ θα είμαι στο επόμενο Europa του ΠΑΟΚ.

Και στο sky uk ηταν καλυτερο απο οτι στην ετ.Μπορει τον Αρη να τον κανει η τελμακο με το HD βαν της αλφακαμ που εχει φερει.

Και στο sky uk ηταν καλυτερο απο οτι στην ετ.Μπορει τον Αρη να τον κανει η τελμακο με το HD βαν της αλφακαμ που εχει φερει.

Διαβασμένο είσαι, έτσι είναι θα το κάνουν οι 2 ακατονόμαστες :2thumb22sup:

Και εγω οπαδος του ψυχρου ειμαι.Γιατι ακατανομαστες οι δυο αυτες εταιριες????
Και επειδη εχεις καλυτερη πληροφορηση απο μενα, τον ολυμπιακο προχτες ποιο βαν τον εκανε???

Και εγω οπαδος του ψυχρου ειμαι.Γιατι ακατανομαστες οι δυο αυτες εταιριες????
Και επειδη εχεις καλυτερη πληροφορηση απο μενα, τον ολυμπιακο προχτες ποιο βαν τον εκανε???

Έχω σοβαρές ενστάσεις, αλλά δεν είναι κατάλληλος ο χώρος για να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα.
Αν ρωτάς για την Euroleague, το έκανε η ΕΡΤ

Το up link για τους αμερικανους ειχε καλη εικονα.Γι'αυτο ρωταω.

Οκ τα λεμε, καληνυχτα και καλη ξεκουραση.

Re: Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Έχει να κάνει με τη θερμοκρασία των προβολέων, για παράδειγμα το ΟΑΚΑ έχει 4230 Κ ακριβώς. Από εκεί και πέρα, αν μπουν οι σωστές τιμές στις κάμερες, είναι δουλειά του ρυθμιστή. Εγώ πάντως είμαι οπαδός του ψυχρού... Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα color correction σε κάθε εισερχόμενο στο σταθμό. Ο κάθε μαστεράς έχει την δυνατότητα να βάλει το χέρι του.

Με αφορμή αυτό το advanced ποστάκι, θέλω να ρωτήσω,
γατί όταν βρέχει στο γήπεδο, στις HD μεταδόσεις, είναι δύσκολο να παρατηρήσει τη βροχή που πέφτει ο τηλεθεατής (ακόμα και στα κοντινά πλάνα) ενώ σε μια SD μετάδοση σου αρκεί να κοιτάξεις ένα σκουρόχρωμο πλάνο (πχ κερκίδες) και όλα γίνονται ολοφάνερα; :cool:

Πολυ καλη η χθεσινη μεταδοση της ΝΕΤ. Ειδικα στο ψηφιακο ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ

Ζητω το DVB-T. Ζητω το 16:9.

Και από το studio...τι αισχρή εικόνα...καμιά σχέση με το mega και τη net

Last edited: