Σήμερα το πρωί βρέθηκε στη πυλωτή μπροστά από το αυτοκίνητό μου ένα γατάκι κατακρεουργημένο μέσα σε λίμνη από αίματα. Συγνώμη εάν σοκάρω κάποιους αλλά πρέπει κάποια στιγμή τέτοια γεγονότα να μη τα προσπερνάμε. Εδώ και χρόνια με τη γυναίκα μου περιθάλπουμε, ταΐζουμε και στειρώνουμε τις γατούλες και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Μαζεύονται λοιπόν τα κακόμοιρα για να τύχουν της περιποίησης που τους αξίζει. Βέβαια έτσι είναι και στόχος των ασυνόδευτων σκύλων (συνήθως πιτ μπουλ και ροτβαιλερ) που οι "ζωόφιλοι" βγάζουν για την βόλτα τους. Κάποιοι από αυτούς δεν σταματούν εκεί, αλλά τα ενθαρρύνουν να κυνηγούν και να εξοντώνουν τα ποιο αδύναμα και εξασθενημένα και πολλές φορές οι ίδιοι τα αποτελειώνουν με χαρακτηριστική ωμότητα. Όλα αυτά είναι μέρος μιας άτυπης εκπαίδευσης των ζώων τους καθότι τις νυχτερινές ώρες οργανώνονται κυνομαχίες στο παρακείμενο πάρκο των Δικαστηρίων με στοιχηματισμό και τα συνεπακόλουθα. Μετά τα πολλαπλά κρούσματα έχουμε απευθυνθεί στις αρχές (δήμο, αστυνομία) αλλά αντιμετωπιζόμαστε στη καλυτέρα των περιπτώσεων ως γραφικοί.
Λοιπόν φίλοι μου για μένα αυτή είναι η πραγματική ΚΡΙΣΗ της εποχής. Δεν νοείται να μην υπάρχει σεβασμός στο αγαθό της ζωής ανθρώπων και ζώων. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν ή νοσούν χωρίς τα στοιχειώδη, όταν κατακρεουργούνται και εκτελούνται ζώα πως μπορούμε εμείς να έχουμε διάθεση για hiend θεάσεις και ακροάσεις; Και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους δεν θέλω να φορτώσω ενοχές σε κανένα απλά το απευθύνω ως γενικότερο ερώτημα σε εσάς και σε μένα. Η ευαισθητοποίησή μας πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ και ΔΙΑΡΚΗΣ. Η αδιαφορία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ο εγωκεντρισμός και η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης συνιστά ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
"Οι άνθρωποι δίνουν στην κοινωνία τη μορφή που έχει και η κοινωνία διαμορφώνει τους ανθρώπους: το αποτέλεσμα είναι, λοιπόν, ένα είδος φαύλου κύκλου. Για να μετασχηματιστεί η κοινωνία πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι και για να μετασχηματιστούν οι άνθρωποι πρέπει να αλλάξει η κοινωνία.
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ αποκτηνώνει τον άνθρωπο και για να εξαλειφθεί η αθλιότητα οι άνθρωποι πρέπει να έχουν κοινωνική συνείδηση και αποφασιστική θέληση. Errico Malatesta"
Λοιπόν φίλοι μου για μένα αυτή είναι η πραγματική ΚΡΙΣΗ της εποχής. Δεν νοείται να μην υπάρχει σεβασμός στο αγαθό της ζωής ανθρώπων και ζώων. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν ή νοσούν χωρίς τα στοιχειώδη, όταν κατακρεουργούνται και εκτελούνται ζώα πως μπορούμε εμείς να έχουμε διάθεση για hiend θεάσεις και ακροάσεις; Και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους δεν θέλω να φορτώσω ενοχές σε κανένα απλά το απευθύνω ως γενικότερο ερώτημα σε εσάς και σε μένα. Η ευαισθητοποίησή μας πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ και ΔΙΑΡΚΗΣ. Η αδιαφορία είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ο εγωκεντρισμός και η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης συνιστά ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...
"Οι άνθρωποι δίνουν στην κοινωνία τη μορφή που έχει και η κοινωνία διαμορφώνει τους ανθρώπους: το αποτέλεσμα είναι, λοιπόν, ένα είδος φαύλου κύκλου. Για να μετασχηματιστεί η κοινωνία πρέπει να αλλάξουν οι άνθρωποι και για να μετασχηματιστούν οι άνθρωποι πρέπει να αλλάξει η κοινωνία.
Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ αποκτηνώνει τον άνθρωπο και για να εξαλειφθεί η αθλιότητα οι άνθρωποι πρέπει να έχουν κοινωνική συνείδηση και αποφασιστική θέληση. Errico Malatesta"