Ζάχαρη (σε γλυκά, ή σκέτη) max να τρώω 5-6 φορές τον χρόνο, άντε 10 (που δεν νομίζω) και σαν γεύμα, με 3 ώρες διαφορά από τα άλλα γεύματα.
Η διατροφή μου είναι πιο πολύ "one carb" παρά low carb.
Δηλαδή...
Ένας υδατάνθρακας (ψωμί/πατάτες/μακαρόνια/ρύζι) σε κάθε γεύμα σε μικρή ποσότητα (όσο δύο φέτες ψωμί)
Μία πρωτεΐνη (τυρί/ζαμπόν/κρέας/ψάρι) σε κάθε γεύμα
Όσα και ότι θέλω σε λαχανικά.
Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά λες "πφφφ... σιγά, μπορώ να το κάνω".
Όταν πας να φας μπριζολίτσα με πατάτες και η σαλάτα δεν πρέπει να έχει φέτα στραβώνει λίγο το μάτι.
Αλλά όταν πας να κάνεις τοστ και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε τυρί ή αλλαντικό...
Χυμοί φρούτων κομμένοι, αν θέλεις τρως ένα φρουτάκι σαν γεύμα και αυτό μία φορά την ημέρα.
Οινόπνευμα, μία φορά την εβδομάδα max.
Και τα γεύματα με διαφορά 3 ωρών το ένα από το άλλο με τελευταίο γεύμα max 4-5 ώρες πριν κοιμηθείς.
Δοκίμασέ το μία μέρα να δεις πόσο γρήγορα πεινάς.
Και πες μου γιατί δεν πέφτω από τα 89 κιλά με σχεδόν καθημερινή προπόνηση μίας ώρας. :nounder:
Η διατροφή μου είναι πιο πολύ "one carb" παρά low carb.
Δηλαδή...
Ένας υδατάνθρακας (ψωμί/πατάτες/μακαρόνια/ρύζι) σε κάθε γεύμα σε μικρή ποσότητα (όσο δύο φέτες ψωμί)
Μία πρωτεΐνη (τυρί/ζαμπόν/κρέας/ψάρι) σε κάθε γεύμα
Όσα και ότι θέλω σε λαχανικά.
Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά λες "πφφφ... σιγά, μπορώ να το κάνω".
Όταν πας να φας μπριζολίτσα με πατάτες και η σαλάτα δεν πρέπει να έχει φέτα στραβώνει λίγο το μάτι.
Αλλά όταν πας να κάνεις τοστ και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε τυρί ή αλλαντικό...
Χυμοί φρούτων κομμένοι, αν θέλεις τρως ένα φρουτάκι σαν γεύμα και αυτό μία φορά την ημέρα.
Οινόπνευμα, μία φορά την εβδομάδα max.
Και τα γεύματα με διαφορά 3 ωρών το ένα από το άλλο με τελευταίο γεύμα max 4-5 ώρες πριν κοιμηθείς.
Δοκίμασέ το μία μέρα να δεις πόσο γρήγορα πεινάς.

Και πες μου γιατί δεν πέφτω από τα 89 κιλά με σχεδόν καθημερινή προπόνηση μίας ώρας. :nounder: