Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Re: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

davinci το πακετο που εχει παρει το γνωριζουμε;
ειναι ta 8 ματς που γραφεις πανω;

Δε γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες αλλα για να το αναφέρει το Δ. Τύπου ...

Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

ωραια πραγματα :ernaehrung004::BDGBGDB55:

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Και πως τον πιάνουμε αυτόν τον δορυφόρο?
Το πιάτο μου βλέπει asta και hotbird...

Μακαρι να κλεισει και τους υπολοιπους 7 στο Ελληνικο. Κυριως για οφελος αυτων που εχουν nova, να μην χρειαζονται 2 πλατφορμες.

Οι νέες ζώνες μετάδοσης όπως διαμορφώνονται στην ίδια την Ιταλία τηλεοπτικά από του χρόνου είναι οι εξής:

Σάββατο 16:00: 1 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)
Σάββατο 19:00: 1 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)
Σάββατο 21:30: 1 ματς (πλατφόρμα streaming DAZN - νέα στην Ιταλία, παρόμοιο στυλ με Netflix, με μηνιαία χρέωση κοντά στα 10 )

Κυριακή 13:30: 1 ματς (πλατφόρμα streaming DAZN - νέα στην Ιταλία, παρόμοιο στυλ με Netflix, με μηνιαία χρέωση κοντά στα 10 )
Κυριακή 16:00: 2 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)
Κυριακή 16:00: 1 ματς (πλατφόρμα streaming DAZN - νέα στην Ιταλία, παρόμοιο στυλ με Netflix, με μηνιαία χρέωση κοντά στα 10 )
Κυριακή 19:00: 1 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)
Κυριακή 21:30: 1 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)

Δευτέρα 21:30: 1 ματς (Αποκλειστικά Sky Italia)

Η πλατφόρμα DAZN βρίσκεται σε συζητήσεις με την Sky Italia ώστε να της δώσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης των τριών αγώνων που απέκτησε ανά εβδομάδα, με την ίδια να λαμβάνει ένα σημαντικό αντίτιμο απεναντίας αλλά ίσως και ένα επιπρόσθετο πακέτο αναμετάδοσης αγώνων από αυτούς που απέκτησε αποκλειστικά το Sky Italia (αυτή την στιγμή, διαπραγματεύονται).

Οπότε, με βάση της ανακοίνωση της Nova, το συνδρομητικό κανάλι απέκτησε το πλήρες πακέτο των δικαιωμάτων και το μόνο που είναι άγνωστο είναι αν θα μεταδίδονται και τα τρία ματς των 16:00 κάθε Κυριακή, προφανώς λόγω χώρου (αν και η Nova ενεργοποιεί σε τέτοιες περιπτώσεις τα κανάλια Stories, 24 HD ή και extra αν χρειαστεί).

Υ.Γ. Θα γίνονται και αγώνες Παρασκευή όταν υπάρχουν σημαντικές υποχρεώσεις για το Champions Leauge ενώ για αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, ισχύει η ίδια μοιρασιά. 7 αγώνες το Sky Italia, 3 αγώνες η πλατφόρμα DAZN.

Τώρα δηλαδή το μοναδικό από τα top πρωταθλήματα που μένει ελεύθερο είναι το Γαλλικό.Με το αγγλικό Κύπελλο τι γίνεται είναι και αυτό σε διαπραγμάτευση ;

Να προσέχετε στο Digitaltvinfo.gr, γιατί σε μερικά ποστ μου έχω τυπογραφικά λάθη, οπότε εμφανίζονται και στο <<δικό >> σας άρθρο, όταν κάνετε αυτούσιο copy-paste γραφόμενα μου.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα δηλαδή το μοναδικό από τα top πρωταθλήματα που μένει ελεύθερο είναι το Γαλλικό.Με το αγγλικό Κύπελλο τι γίνεται είναι και αυτό σε διαπραγμάτευση ;

Τα κυπελλα Αγγλιας, Ισπανιας, Ιταλιας και Γερμανιας εληξαν με τη nova αλλα δεν υπαρχει πληροφορια αν διαπραγματευονται με καποιο καναλι

Τον προηγουμενο μηνα κυκλοφορησε σε διαφορα sites οτι η Ξανθη εκλεισε στη nova και θα ανακοινωθει μεχρι τελος Μαΐου. Προσφατα πηρε το ματι μου οτι ανηκει σε γκρουπ 7 ομαδων που εχουν ρητρα αν υπογραψουν μονοι τους, ενω μεχρι προσφατα οι ομαδες ηταν 6. Ξερει κανεις τι ισχυει στην πραγματικοτητα?

Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Είναι επτά, απλώς οι έξι έχουν υπογράψει ας πούμε... MoU. Η Ξάνθη δεν το υπέγραψε.

Τον προηγουμενο μηνα κυκλοφορησε σε διαφορα sites οτι η Ξανθη εκλεισε στη nova και θα ανακοινωθει μεχρι τελος Μαΐου. Προσφατα πηρε το ματι μου οτι ανηκει σε γκρουπ 7 ομαδων που εχουν ρητρα αν υπογραψουν μονοι τους, ενω μεχρι προσφατα οι ομαδες ηταν 6. Ξερει κανεις τι ισχυει στην πραγματικοτητα?

Εχεις δίκιο :drool:
ΥΓ. Η DAZN ήδη, διάβαζα χθες, ψάχνει τρόπο για να πάρει στιγμιότυπα κι απο τα άλλα 7 ματς, άρα λογικά θα δώσει τα 3 δικά της για παράλληλη μετάδοση στο Sky.
Τούτες οι live streaming πλατφόρμες μου θυμίζουν πολύ On Telecoms, αν θυμάσαι / θυμάστε πριν χρόνια είχε πάρει το ΟΥΕΦΑ εν Ελλάδι και εντέλει έκανε πίσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Αρα η Ξανθη υποστηρίζει τη συμμαχία αλλά αν θέλει να συμφωνήσει μονή της δεν την δεσμευει κάνεις. Σχετικά με την φημολογούμενη συμφωνία που κυκλοφορεί απο τα μεσα του προηγουμενου Μηνά υπαρχει κάποια δοση αληθείας?

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθεί η επιμονη μού να ρωτάω θελω να ξεκαθαρίσω οτι δεν ειμαι ούτε κατοικος Ξάνθης, ούτε υποστηρικτης της απλώς υπάρχουν πολλοί που ανήκουν σε αυτη την κατηγορία και διαβάζοντας τις φήμες θεώρησαν οτι η ομαδα τους έκλεισε τηλεοπτικά, ενώ και για τους υπόλοιπους ειναι ενα επιπλέον έκτος εδρας ματς που θα μεταδοθεί.

Επειδή λοιπόν αυτή η προσπάθεια απαιτεί αρκετό χρόνο ώστε να γίνει πραγματικότητα και να διατηρείται ανανεωμένη, θα παρακαλούσα όσους δεν έχουν σκοπό να δίνουν ούτε ένα απλό credit όταν χρησιμοποιούν αυτούσια ποστς από εδώ μέσα, πλασάροντας τα για δικά τους, να μην ξαναγράψουν εδώ μέσα.

Προσωπική μου επιθυμία είναι επίσης να μην ξανανέβουν links από το digitaltv εδώ πέρα μετά από αυτό το περιστατικό, αλλά αυτό εξαρτάται από τους διαχειριστές και όχι από εμένα.

Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό να ψάχνεις για πληροφορίες για αρκετά λεπτά, και ο άλλος μετά να πλασάρει έτοιμη δουλειά για δική του.....

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την κατανόηση

Φώτη εκτιμούμε τη δουλειά που κάνεις και θα αποκαταστήσουμε την παράλειψη αυτή. Δεν είναι λίγες και οι φορές που και εμείς οι ίδιοι έχουμε δει κείμενα μας να αντιγράφονται αυτούσια η έστω με ελάχιστες αλλαγές. Οπότε και κατανοούμε την πικρία σου και θα διορθώσουμε τη σχετική είδηση.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φώτη εκτιμούμε τη δουλειά που κάνεις και θα αποκαταστήσουμε την παράλειψη αυτή. Δεν είναι λίγες και οι φορές που και εμείς οι ίδιοι έχουμε δει κείμενα μας να αντιγράφονται αυτούσια η έστω με ελάχιστες αλλαγές. Οπότε και κατανοούμε την πικρία σου και θα διορθώσουμε τη σχετική είδηση.

Διορθώθηκε : https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/22815-oi-nees-zones-metadosis-sti-serie-a

Φιλε δικό μου το λάθος, ξέχασα να βάλω την πηγή (και φυσικά το εν λόγω σάιτ το κάνει ΠΑΝΤΑ, όπως και εγώ). Ήδη διορθώθηκε, ουδέποτε καπηλεύτηκα τη δουλειά άλλων.
Αρα περιττος ο εκνευρισμός σου.
Άλλωστε σε αυτό το φόρουμ έχω δει (προσωπικα μιλάω) να αναγράφονται ειδήσεις και να ποστάρονται λινκς άλλων σάιτς, άλλων από εκεί που έγραφα, με ειδήσεις που είχα αναδείξει αποκλειστικά μέρες πριν! Εσχατο παράδειγμα ότι η Ιταλία έκλεισε το Καμπιονάτο, είδηση που το digitaltvinfo ανέδειξε πρώτο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Ειναι περίεργη φάση ο Πανοπουλος. Δεν έχει κλεισει καπου, αν με ρωτας εκτιμηση μου ειναι οτι θα κλεισει συντομα κι αυτη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Ας ελπίσουμε ότι και η Ξανθη και οι υπόλοιποι θα κλείσουν σύντομα για να μην τεθεί θέμα έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και για τον προγραμματισμό των ομάδων από τωρα γνωριζοντας τα επικείμενα έσοδα τους. Προσωπική μου άποψη παντως ότι η nova αν κλείσει άλλη ομάδα θα είναι μόνο η Ξανθη, το να πάρει πακέτο τις υπόλοιπες έξι που δεν υπογράφουν ξεχωριστά πιθανόν να κοστισει πάνω απο 10 εκ. Επίσης μετά και την απόκτηση της serie a το πιθανότερο είναι να επενδύσει σε χαμηλότερου κόστους πρωταθλήματα ενώ οι έξι άστεγοι και το πρωταθλήμα Γαλλίας πιθανόν να καταλήξουν στην cosmote που αν τα πάρει θα ρεφαρει την απώλεια της serie a