Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2020-2021

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Κράτα πισινή διότι αν γίνει η αναδιάρθωση που μαγειρεύουν, άπαντες θα έχουν συμβόλαια. Απλώς (κι αν έχει κάποιος απαντηση, ευχαριστως να τον διαβάσω) δεν μπορώ να κατανοήσω πως ΕΡΤ και Νova θα σκάσουν μαζί 70 εκατ. που το υφυπουργείο πλασάρει ως εγγυημένα.

Ας ελπίσουμε ότι και η Ξανθη και οι υπόλοιποι θα κλείσουν σύντομα για να μην τεθεί θέμα έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και για τον προγραμματισμό των ομάδων από τωρα γνωριζοντας τα επικείμενα έσοδα τους. Προσωπική μου άποψη παντως ότι η nova αν κλείσει άλλη ομάδα θα είναι μόνο η Ξανθη, το να πάρει πακέτο τις υπόλοιπες έξι που δεν υπογράφουν ξεχωριστά πιθανόν να κοστισει πάνω απο 10 εκ. Επίσης μετά και την απόκτηση της serie a το πιθανότερο είναι να επενδύσει σε χαμηλότερου κόστους πρωταθλήματα ενώ οι έξι άστεγοι και το πρωταθλήμα Γαλλίας πιθανόν να καταλήξουν στην cosmote που αν τα πάρει θα ρεφαρει την απώλεια της serie a

Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Εγω δε μπορω να κατανοησω πως η nova που εσπασε την κεντρικη διαχειρηση επειδη δεν δεχτηκαν οι ομαδες αρχικα τη μειωση τους και επειτα τη μειωση των χρηματων τους θα δεχτει να δωσει τωρα επιπλεον χρηματα και μαλιστα χανοντας την αποκλειστικοτητα του τηλεοπτικου προιοντος.

Καλησπερα η συμφωνια της ert για τις υπολοιπες ομαδες της Α1 εκτος παο οσφπ και αεκ για ποσα χρονια ειναι;
Για ενα χρονο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έληξε τη σεζόν που πέρασε. Πολύ πιθανόν όμως να ανανεώσει, εκτός αν ενδιαφερθεί κάποιο συνδρομητικο

Παρακαλώ! Παντως για οποιαδηποτε πληροφορια μπορεις να ενημερωνεσαι απο τον χαρτη που δημιουργει και κρατα ενημερωμενο ο φιλος fotis246.

Υ.Γ. Αν μπορει καποιος ας ανανεωσει το πρωτο ποστ με την τελευταια ανανεωση του Φωτη που βρισκεται μερικες σελιδες πισω.

ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΜΠΙΟΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...

Υπαρχει περιπτωση να κινηθει για nba η nova?

Δεν αποκλείεται. Από τη στιγμή πουθα γίνει διαγωνισμός όλοι έχουν πιθανότητες να το αποκτήσουν και η nova έχει ήδη ευρωλιγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, αν διεκδικήσει και nba θα μαζέψει όλο το μπασκετικο κοινο

Δεν αποκλείεται. Από τη στιγμή πουθα γίνει διαγωνισμός όλοι έχουν πιθανότητες να το αποκτήσουν και η nova έχει ήδη ευρωλιγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, αν διεκδικήσει και nba θα μαζέψει όλο το μπασκετικο κοινο

Αν το αποκτησουν θα ειναι μεγαλη νικη για τη nova

Παιδια μην ξεχασουμε οτι ο οτε πονταρει πολυ στο νβα.ειναι κατι σαν τη νοβα με τη σουπερλιγκα
Αν το αποκτησουν θα ειναι μεγαλη νικη για τη nova

Πάντως η nova έχει πολλές ευκαιρίες για να κλείσει την ψαλίδα στη διαμάχη με κοσμοτε. Εκτός απο το NBA που μπορεί να διεκδικήσει για την επόμενη σεζόν είναι και τα τηλεοπτικά πρεμιερ και κυπέλλου Ελλάδος που λήγουν το Μαϊο του 19. Αν και εγώ νομίζω ότι προτεραιότητα έχει να κλείσει όλες τις ομάδες στο Ελληνικό και μετά αναλόγως το budget της να διεκδικήσει ότι άλλο μπορεί.

Πάντως η nova έχει πολλές ευκαιρίες για να κλείσει την ψαλίδα στη διαμάχη με κοσμοτε. Εκτός απο το NBA που μπορεί να διεκδικήσει για την επόμενη σεζόν είναι και τα τηλεοπτικά πρεμιερ και κυπέλλου Ελλάδος που λήγουν το Μαϊο του 19. Αν και εγώ νομίζω ότι προτεραιότητα έχει να κλείσει όλες τις ομάδες στο Ελληνικό και μετά αναλόγως το budget της να διεκδικήσει ότι άλλο μπορεί.
Ολα αυτα ειναι υποθεσεις....

Σίγουρα. Τέλος πάντων ας αφήσουμε το χρονο να δείξει, νομίζω μέχρι τέλος του Μήνα θα γνωρίζουμε και για το Γαλλικό και για τις αστεγες στη σουπερλιγκ. Μέχρι τότε ας αφήσουμε τις υποθέσεις και να χαρουμε το θέαμα του mudial...

Που παρεπιπτοντως η γερμανια επαθε νιλα
Σίγουρα. Τέλος πάντων ας αφήσουμε το χρονο να δείξει, νομίζω μέχρι τέλος του Μήνα θα γνωρίζουμε και για το Γαλλικό και για τις αστεγες στη σουπερλιγκ. Μέχρι τότε ας αφήσουμε τις υποθέσεις και να χαρουμε το θέαμα του mudial...

Re: Απάντηση: Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2017-2018

Τα ΠΑΝΤΑ είναι χρήμα. Και πόσο μπορείς να διαθέσεις.
Αν δείτε λίγο τι γίνεται στην αγορά, μην απορήσετε προσεχώς αν διαγωνισμοί κρίνονται άγονοι...

Οι τελικοί του ΝΒΑ αποκλειστικά στην Cosmote TV μέχρι το 2020

Η συνδρομητική τηλεόραση θα διατηρήσει τη μετάδοση του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος μπάσκετ και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις σεζόν 2018-19 και 2019-2020

Στην ανανέωση της συμφωνίας με το NBA προχώρησε η Cosmote TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV θα διατηρήσει τη μετάδοση του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος μπάσκετ και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις σεζόν 2018-19 και 2019-2020.

Στους αγώνες που θα μεταδίδει η Cosmote TV περιλαμβάνονται τα Global Games, η Regular Season, η NBA All Star Game, ταPlay-offs, οι τελικοί ανά περιφέρεια και οι τελικοί του NBA

http://www.news247.gr/media/oi-teli...a-stin-cosmote-tv-mechri-to-2020.6625016.html

Οι τελικοί του ΝΒΑ αποκλειστικά στην Cosmote TV μέχρι το 2020

Η συνδρομητική τηλεόραση θα διατηρήσει τη μετάδοση του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος μπάσκετ και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις σεζόν 2018-19 και 2019-2020

Στην ανανέωση της συμφωνίας με το NBA προχώρησε η Cosmote TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνδρομητική τηλεόραση της Cosmote TV θα διατηρήσει τη μετάδοση του δημοφιλέστερου πρωταθλήματος μπάσκετ και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις σεζόν 2018-19 και 2019-2020.

Στους αγώνες που θα μεταδίδει η Cosmote TV περιλαμβάνονται τα Global Games, η Regular Season, η NBA All Star Game, ταPlay-offs, οι τελικοί ανά περιφέρεια και οι τελικοί του NBA

http://www.news247.gr/media/oi-teli...a-stin-cosmote-tv-mechri-to-2020.6625016.html
Το καλυτερο νεο που θα μπορουσαμε να ακουσουμε για εμας τους φανατικους του nba....προσωπικα ποιο ιταλικο πρωταθλημα....μονο nba!!!!!

Μηνα ξεχασω να αναφερω 22 του μηνος εχουμε τα ντραφτ στον οτε μια που μιλαμε για αμερικανικο μπασκετ

Last edited by a moderator:

''Συνεργασία με την εταιρία MEDIA SERVICES κατά την περίοδο διεξαγωγής του Mundial 2018''

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/7Σ2Ο465Θ1Ε-ΕΣ5

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική προσφορά της εταιρίας MEDIA SERVICES για την περίοδο μετάδοσης των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 και την προφορική εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει τη συνεργασία με την εν λόγω εταιρία.
Η εταιρία MEDIA SERVICES θα ελέγχει σε 24ωρη βάση και θα καταγράφει λεπτομερώς όλα τα δελτία ειδήσεων των λοιπών μέσων στα οποία έχουν ενσωματωθεί στιγμιότυπα του Mundial 2018, όλες τις αθλητικές τους εκπομπές και όλα τις αθλητικές ιστοσελίδες και θα ενημερώνει καθημερινά την ΕΡΤ για τα αποτελέσματα της προηγούμενης ημέρας. Το συνολικό κόστος για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μετά από διαπραγμάτευση, ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00 πλέον ΦΠΑ (ΔΕΣΜ-17-00415).
Εξουσιοδοτείται ο Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.