Αθλητικός τηλεοπτικός χάρτης 2023-2024

Πλέον τα δικαιώματα είναι ενιαία Nova-Cosmote, όταν την ίδια ώρα το ΣΚ έχει Αγγλικό-Ισπανικό-Ιταλικό-Γερμανικό-Ελληνικό και στις 2 πλατφόρμες, ε για την τεράστια πλειοψηφία δεν είναι τεράστια απώλεια το γαλλικό ή η Β' Αγγλίας, ρεαλιστικά και ψυχρά είναι χαμένα λεφτά τα δικαιώματα αυτά για τις πλατφόρμες πλέον

Ετσι που γινανε τα πραγματα εκτος αν υπαρχουν τιποτα ρητρες και οροι που δεν ξερουμε
Για ποιον ακριβως λογο μια απο τις 2 να κανει προταση να παρει ενα πρωταθλημα?

• Like
Reactions: karras
Τι μεγάλη χαρά που πήρα με το γαλλικό πρωτάθλημα στο ΣΚΑΙ !!!! Αντι να πάμε μπροστά πάμε πίσω …. 5 ματς την Κυριακή , κανένα live …. Ήθελα να ήξερα τι τα παίρνουν τα δικαιώματα αφού δεν έχουν σκοπό να δείξουν αγώνες … Ειδικά το βραδινό της Κυριακής που πολύ συχνά , αν όχι πάντα , είναι ματσάρα δεν θα το δούμε ποτε . Ανταυτου θα βλέπουμε τους υπαλλήλους του Αλαφούζου να κράζουν τους διαιτητές του ελληνικού πρωταθλήματος ….View attachment 237285
Οτι θα εβλεπες γαλλικο πρωταθλημα και σε πειραξε αυτο.......Και σιγα μην κραζουν τους διαιτητες μαλλον με αλλες εκπομπες μπερδευτηκες.
Αντι να πεις και ενα ευχαριστω στο γιανναρο που βαζει τσαμπε να δειξει ενα ξενο πρωταθλημα εχεις και απαιτησεις να δειξει ολα τα ματς....

• Haha
Reactions: karras
Οτι θα εβλεπες γαλλικο πρωταθλημα και σε πειραξε αυτο.......Και σιγα μην κραζουν τους διαιτητες μαλλον με αλλες εκπομπες μπερδευτηκες.
Αντι να πεις και ενα ευχαριστω στο γιανναρο που βαζει τσαμπε να δειξει ενα ξενο πρωταθλημα εχεις και απαιτησεις να δειξει ολα τα ματς....
Φίλε μου καλε , ναι , θα ηθελα μια Κυριακή βράδυ που θα έχει Μαρσειγ - Παρί , να μπορώ να το δω το ματς , έχεις εσύ καποιο πρόβλημα με αυτό ; Όσο αφορά τα άλλα , να σου πω ότι και εγώ Παναθηναϊκός είμαι και άρρωστος μάλιστα . Προτιμώ όμως να δω μπαλίτσα και όχι την κλάψα του Αλαφούζου ( γιατί αυτό θα γίνει ) . Βέβαια το θέμα δεν είναι ο σκαι που πήρε το γαλλικό , οι άλλοι οι απαράδεκτοι είναι που τώρα που γίνανε καρτελάκι , θα το ρίξουν στο χαρταετό και θα χάνουμε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο . Β Γερμανίας-Ιταλίας Βέλγιο Ολλανδία , με αυτή τη λογική που συμφωνείτε και επικροτείτε καποιοι εδώ μέσα , σε λίγο θα είναι μακρινή ανάμνηση .

Φίλε μου καλε , ναι , θα ηθελα μια Κυριακή βράδυ που θα έχει Μαρσειγ - Παρί , να μπορώ να το δω το ματς , έχεις εσύ καποιο πρόβλημα με αυτό ; Όσο αφορά τα άλλα , να σου πω ότι και εγώ Παναθηναϊκός είμαι και άρρωστος μάλιστα . Προτιμώ όμως να δω μπαλίτσα και όχι την κλάψα του Αλαφούζου ( γιατί αυτό θα γίνει ) . Βέβαια το θέμα δεν είναι ο σκαι που πήρε το γαλλικό , οι άλλοι οι απαράδεκτοι είναι που τώρα που γίνανε καρτελάκι , θα το ρίξουν στο χαρταετό και θα χάνουμε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο . Β Γερμανίας-Ιταλίας Βέλγιο Ολλανδία , με αυτή τη λογική που συμφωνείτε και επικροτείτε καποιοι εδώ μέσα , σε λίγο θα είναι μακρινή ανάμνηση .
Eγω δεν πιστευω οτι θα εχει κλαψα για διαιτησια η εκπομπη.Ο αλαφουζος στα αθλητικα θεματα αφηνει το καναλι ελευθερο να πει ο καθενας οτι γουσταρει.Μην ξεχνας οτι οταν ξαναειχε κυριακατικη εκπομπη ειχε τον πανουτσο που ολοι ξερουμε τι ομαδα υποστηριζει......Μια γραμμη θα την περναει αλλα ξεφτιλικια να γινεται το ασπρο μαυρο δεν πιστευω!

Eγω δεν πιστευω οτι θα εχει κλαψα για διαιτησια η εκπομπη.Ο αλαφουζος στα αθλητικα θεματα αφηνει το καναλι ελευθερο να πει ο καθενας οτι γουσταρει.Μην ξεχνας οτι οταν ξαναειχε κυριακατικη εκπομπη ειχε τον πανουτσο που ολοι ξερουμε τι ομαδα υποστηριζει......Μια γραμμη θα την περναει αλλα ξεφτιλικια να γινεται το ασπρο μαυρο δεν πιστευω!
Μαζί σου σε όλα . Το έρημο το γαλλικό γιατί να το χάνουμε είναι το θέμα μου …

To προβλημα σου ειναι το βραδινο ματς της κυριακης?Φανταζομαι θα βρεθει μια φορμουλα να το δειχνει.

• Like
Reactions: Joker19
σχετικά με αυτό που γράψατε για την απώλεια των μικρών πρωταθλημάτων θα ήθελα να πώ το εξής: Απο τη στιγμή που με περίπου 28-30€ δίνεται πλέον η δυνατότητα να βλέπουμε όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα, το Ελληνικό κύπελλο, όλα τα Ευρωπάϊκά και τα 4 κορυφαία ξένα πρωταθλήματα δε νομίζω να δικαιούμαστε γκρίνια. Μακάρι μετά το Γαλλικό να δούμε και Ολλανδία, Βέλγιο σε ελεύθερο κανάλι για να βλέπουν μπάλα και όσοι δέν έχουν συνδρομητική. Μονο για τη Β εθνική Ελλάδας θα προτιμούσα να είναι σε συνδρομητική για να δείχνει περισσότερα παιχνίδια.

σχετικά με αυτό που γράψατε για την απώλεια των μικρών πρωταθλημάτων θα ήθελα να πώ το εξής: Απο τη στιγμή που με περίπου 28-30€ δίνεται πλέον η δυνατότητα να βλέπουμε όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα, το Ελληνικό κύπελλο, όλα τα Ευρωπάϊκά και τα 4 κορυφαία ξένα πρωταθλήματα δε νομίζω να δικαιούμαστε γκρίνια. Μακάρι μετά το Γαλλικό να δούμε και Ολλανδία, Βέλγιο σε ελεύθερο κανάλι για να βλέπουν μπάλα και όσοι δέν έχουν συνδρομητική. Μονο για τη Β εθνική Ελλάδας θα προτιμούσα να είναι σε συνδρομητική για να δείχνει περισσότερα παιχνίδια.
Ωραία είναι αυτά που λες . Να τα βλέπουμε όμως είναι το θέμα , όχι ένα δυο παιχνίδια στη χάση και στη φέξη . Ας τα πάρουν τα ελεύθερα μαζί σου αλλά να τα δείχνουν όχι να τα θάβουν .

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ωραία είναι αυτά που λες . Να τα βλέπουμε όμως είναι το θέμα , όχι ένα δυο παιχνίδια στη χάση και στη φέξη . Ας τα πάρουν τα ελεύθερα μαζί σου αλλά να τα δείχνουν όχι να τα θάβουν .
σε αυτο εχεις απολυτο δικαιο αλλα ετσι ειναι οι ελεύθερες μεταδοσεις, 1-2 ματς Γαλλικο πρωταθλημα ο skai, 1 Ευρωπαϊκό ματς mega και ant1 κλπ.

Το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ​

Από την Παρασκευή 16 Αυγούστου, οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν τους συναρπαστικούς αγώνες του Γαλλικού Πρωταθλήματος

Ο ΣΚΑΪ, τη νέα σεζόν, εξασφάλισε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις για τους φίλους του ποδοσφαίρου. Από την Παρασκευή 16 Αυγούστου, οι φίλαθλοι, που αγαπούν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορούν να παρακολουθούν, από τον ΣΚΑΪ, ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά τους συναρπαστικούς αγώνες του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

Χάβρη – Παρί Σεν Ζερμέν
Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 21.45

Πρεμιέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη δοκιμασία της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Χάβρης. H Παρί του Λουίς Ενρίκε στην, μετά Κιλιάν Εμπαπέ, εποχή θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα σεζόν.
Περιγράφει ο Πάνος Βόγλης.

Μπρεστ-Μαρσέιγ
Σάββατο 17 Αυγούστου στις 18.00

Οι Μασσαλοί με νέο προπονητή τον επιτυχημένο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ξεκινούν τη χρονιά στην έδρα της φιλόδοξης Μπρεστ. Η Μαρσέιγ με στόχο φέτος το πρωτάθλημα και νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα επιδιώξει να φύγει με τη νίκη από τη Βρετάνη, όπου τα τελευταία χρόνια δυσκολεύεται.
Περιγράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Πηγή: skai.gr

Aκομα δεν εχει κλεισει η μεταδοση του αγιαξ παο.....Λετε να παει σκαι τελικα και να επιβεβαιωθω???Οσο περνανε οι ωρες παντως δεν το θεωρω απιθανο

Tελικα εκλεισε κοσμοτε.Κριμα θα ειχε αλλη πλακα να το δειχνε ο σκαι να το βλεπε και αρκετος κοσμος!

Δηλαδή Κυριακή βράδυ που είχε (θα έχει) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Ρεάλ - Μπαρτσελόνα και Ίντερ - Μίλαν όπως πέρυσι, εσύ έβλεπες (θα δεις) Λυών - Παρί Σεν Ζερμέν;;

Οι μάχες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για τις ευρωπαϊκές τους προκρίσεις αποκλειστικά στην COSMOTE TV​

Έτοιμες για τις μεγάλες ανατροπές, προκειμένου να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» είναι οι ομάδες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Η COSMOTE TV θα μεταδώσει αποκλειστικά τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις μέσα από pre και postgame εκπομπές.

Η Νόα αιφνιδίασε την ΑΕΚ και πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της. Ο «Δικέφαλος» θα έχει τον τελευταίο λόγο, διεκδικώντας την πρόκριση στα Play-Off του UEFA Conference League μέσα στην OPAP Arena. Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15/08 στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD. Η Pregame εκπομπή της αναμέτρησης θα μεταδοθεί ελεύθερα και από το επίσημο Youtube κανάλι της COSMOTE TV.

Μετά την εντός έδρας ήττα του από τον Άγιαξ στον πρώτο αγώνα (0-1), ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στα Play-Off του UEFA Europa League. Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον «Αίαντα» και στους «Πράσινους» θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 15/08 στις 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 2HD. Η Pregame εκπομπή της αναμέτρησης θα μεταδοθεί ελεύθερα και από το επίσημο Youtube κανάλι της COSMOTE TV.

Πηγή: typologies.gr

• Like
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις από την 2η Κατηγορία Ιταλίας στη Nova για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

• Wow