Την μητρικη την εχει παραγγείλει ηδη ο φιλος μου οποτε ξεχναμε την AMD.Εγώ έχω αγοράσει picopsu εις διπλούν από αυτόν: http://myworld.ebay.com/mitxpc123/
Χωρίς τελωνεία κλπ, ήρθε στο σπίτι μου σε ικανοποιητικό χρόνο.
υγ. αφού το Μ/Β σου είναι mini itx, κοίτα για τέτοια κουτιά, και όχι μεγάλα...
και επίσης αν μπορείς να κρατηθείς λίγες μέρες -μάλλον-, οι ενδείξεις είναι υπέρ των επερχόμενων fusion APU της AMD...
Επίσης (αν χρησιμοποιήσεις picoPSU για τροφοδοτικό), λογικά όποιο κουτί και αν πάρεις, αν του αφιερώσεις λίγο χρόνο τελικά θα το κάνεις αθόρυβο με τις κατάλληλες επεμβάσεις...
Δες και το project της υπογραφής μου "24χ7" για να πάρεις ιδέες για χαμηλωμένες στροφές σε ανεμιστήρες, picoPSUs κλπ...
Λογικα θα εχει εναν σκληρο 1 με 2TB και ενα dvd-rw. αλλα επειδη το μηχανημα δεν ειναι δικο μου, μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω..1+2) Δες την πρώτο λινκ που έβαλες, το power brick είναι ο μετατροπέας (ελληνικά το λένε και "τούβλο" :2thumb22sup: ) από 220V AC -> 12V DC, μιας και αυτά τα pico PSU θέλουν 12V DC στην είσοδο τους.
3) ανεμιστήρας αποκλειστικός για το picoPSU όχι. Αν βέβαια υπάρχει λίγη ροή στο κουτί, τόσο το καλύτερο.
4) δεν θυμάμαι δυστυχως... δεν πρέπει να ήταν πάνω από 10 μέρες πάντως
5) Αν έχει τις τρύπες των mini itx, θα μπει. Εαν όχι... όχι.
6) Εξαρτάται τι θα έχεις πάνω του. Πρέπει να μου πεις το πλήρες configuration που θα έχετε. Μονο για έναν ατομ/ιον + 1 δίσκο, είναι αρκετά και τα 60άρια. Εαν σκοπεύετε να βάλετε αρετούς δίσκους, ίσως να υπάρχει θέμα στο startup των δίσκων που τραβάνε ρεύμα απότομα...
υγ. κανέναν μετασχηματιστή από λάπτοπ σε απραξία έχετε? Συνήθως αυτοί δίνουν 19V. Υπάρχουν και wideband input picoPSUs... π.χ. από 12V - 24V, ότι πρέπει για τέτοιους.αν μπορεις γραψε λιγες πληροφοριες για αυτο
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=207
αντί για να αγοράζεις και power brick, χρησιμοποιείς του λάπτοπ μαζί με wide input picoPSU...
ωραια φαινονται και αυτα. το silverstone δειχνει πιο στηβαρο.για κουτί εγώ έχω καταλήξει σε ενα απο αυτά
υπάρχει και το antex isk 300-65 με pico psu απο την μαμά
βασικα θα φτιαξω 2 pc ενα για τον φιλο μου που ηδη εχει παρει την AT5IONT-I, και ενα για εμενα με τo νεο AMD.Τι να σου πώ...εγώ είμαι της άποψης μην μπερδευεις το HTPC με τον File server
απο εκει και πέρα κάθε δίσκος είναι περίπου 8watt.
Βάλε ΕΔΩ τα parts του μηχανήματος σου να πάρεις μια ιδέα της PSU χρειάζεσαι.
Όσο αφορά το κουτί, είναι θέμα γούστου. Εμένα μου αρέσουν τα cube. Γενικά τα silverstone θεωρουνται καλά
Απο εκεί και πέρα το καλυτερο review το έχει το APEX
Αν πάντως αποφασίσεις να πας για αυτό, στείλε μου ενα email μπας και πάρουμε 2![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.