ATI Catalyst 7.3!!

Τους εγκατεστησα, αλλα παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το hardware accellaration στο powedrdvd και στα avc αρχεια, δεν ειδα καμια διαφορα στην αποδοση απ οτι με off.
Με τον P4 3.2 kai Ati 1650 paizei το πολυ 10 fps (sta avc παντα).
Που σημαινει οτι παω βουρ για αναβαθμιση !!!

Λες να ''διορθώνει'' και το HDCP ''πρόβλημα(;)'' (πχ με την 1950) ;
Για να δούμε....

Eγώ ρε παιδιά παρότι τους έβαλα συνεχίζει να μην με αφήνει να επιλέξω το hardware acceleration. Tι μπορεί να συμβαίνει?

Re: Απάντηση: ATI Catalyst 7.3!!

Eγώ ρε παιδιά παρότι τους έβαλα συνεχίζει να μην με αφήνει να επιλέξω το hardware acceleration. Tι μπορεί να συμβαίνει?

Πάντα μας άφηνε να το επιλέξουμε, φυσικά χωρίς να παίζει ταινία την ώρα της επιλογής. Απλά κατα την αναπαραγωγή δεν ήταν τσεκαρισμένο το ha όταν πήγαινες με δεξίκλίκ>configuration>video.

Εμένα το έχει τσεκαρισμένο αλλά είναι γκρι και δεν με αφήνει να το πειράξω.

Sapphire X1950 pro 512

Τώρα, δουλεύει δεν δουλεύει δεν ξέρω. Πάντως τσεκαρισμένο είναι.

και με το 7.2 αλλα και το 7.3 τα vista ultimate δυστυχως κολλανε μετα απο λιγο. Προς το παρον δουλευω με τους drivers της microsoft

Ακόμη ούτε οβερκλόκιν δεν έκανα ρε σεις, τι χαντέ και τέτοια με λέτε?

Αν και κάτι κλιπάκια σε 720p με τη τζέσικα άλμπα (νιαμ νιαμ) τα έπαιζε τζετέτουε.

P4 3.0, 768 μεμορι, ΑΣΟΥΣ ΑΤΙ 9800 ΕΞ ΤΙ ναουμ.

Λέτε να χτυπήσω και κανα ρεκλόκ μέσα να μη κάνει τακ-τακ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ATI Catalyst 7.3!!

εγω για το καλο του θα του τολεγα επειδη βλεπω τι τραβατε οι ΑΤΙακοι

:grinning-smiley-043 :BDBDG54:

Εγω δεν εχω αποφασισει πλευρα ακομα.....-bye-

Απάντηση: Re: ATI Catalyst 7.3!!

Κάπου αλλού έλεγες ότι είσαι μονόπαντος....
Εδώ διχάζεσαι;;;

Μονοπαντος ειμαι στις ατι για sd.

Για hd θα περιμενω να φτιαξουν το software ΣΩΣΤΑ και μετα θα κρινω ποια εχει καλυτερο hardware....-bye-

Μαλιστα. Το πιασα το "νοημα".

Οσον αφορα το τελευταιο, οπως ειπε κι ο Κυριακος, τικ, ξετικ, δουλευε.

Anyway.

Kαλο ειναι να ειμαστε λιγο παραπανω απο επιφυλακτικοι με τις νεες εκδοσεις. Οι προηγουμενες εμπειριες, πιστευω ολων μας, μας εχουν διδάξει οτι μαζι με fix, ερχονται αρκετες φορες και νεα μπαγκ .

Καλες δοκιμες και περιμενουμε ενημερωση.

Ο Χρηστος εχει δικιο..
Εφτιαξε μεν το Hardware accelaration σε VC-1 /H264, αλλα δεν περναει τωρα Below Black/above white σε VMR9!!!

Μονοπαντος ειμαι στις ατι για sd.

Για hd θα περιμενω να φτιαξουν το software ΣΩΣΤΑ και μετα θα κρινω ποια εχει καλυτερο hardware....-bye-

Παντως σε επιπεδο ποιοτητας εικονας σε HD, δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου, η διαφορα ειναι μερα με την νυχτα ακομα και αν υπαρχουν μικρο bugs σε drivers...