Λοιπόν ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την ίδια TV και το HTPC μου... το πάθαινα όταν είχα Vista. Μετά από πολύ παίδεμα κατέληξα ότι έφταιγαν οι drivers των Vista. Από τότε που έβαλα WMC με τους τελευτείου dirvers δεν ξαναείχα πρόβλημα...
- Καταρχήν να βάλεις τους τελευταίους drivers. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
- Η ανάλυση που πρέπει να στείλεις στην tv σου είναι 1280x720. Στα 50Hz εμένα μου φαίνεται πολύ πιο καθαρή. Αν τώρας πας από VGA να δώσεις native ανάλυση 1024x768 θα τα βλέπεις όλα μακρουλά (λογικό γιατί το 1024x768 είναι 4:3 ανάλυση και η οθόνη σου είναι 16:9)...
- Δε θα παίζεις dual monitor κλπ... Εγώ όποτε έχω μπλέξει με αυτά όλο πρόβλημα έχω...
Αν δε σου λυθεί το πρόβλημα με τα παραπάνω πες να δοκιμάσουμε 1-2 μπακαλίστικα που έκανα και έπιαναν...
Θάνο εντάξει η εικόνα μια χαρά είναι όπως είπα και πριν. Απλά δεν είναι τόσο καθαρή όσο ήταν με το VGA στη native ανάλυση. Στην 1280Χ720 την έχω. Desktop δεν μου λείπει καθόλου αλλά όπως είπα δεξιά αριστερά έχω μαύρες μπάρες (2-3εκ.) Αν έτσι είναι το σωστό δεν έχω πρόβλημα.
Για drivers δεν ξέρω αν θα έχουν βγει καινούριοι γιατί η κάρτα είναι πολύ φρέσκια (με παραγγελία). Πρέπει τώρα να αρχίσω το διάβασμα για να δω πως θα ξεκινήσω για αναπαραγωγή DVD και HD. Έχετε γράψει και ένα σωρό οδηγούς παναθεμά σας:firstprize:
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΚ...
Δε θα πρέπει να βλέπεις μπάρες δεξιά-αριστερά. Αυτό είναι το πρόβλημα που εννούσα ότι είχα κι εγώ...
Το φυσιολογικό είναι να σου τρώει λίγο desktop...
Δεν έχει σημασία πόσο καινούρια είναι η κάρτα. Μάλιστα η ΑΤΙ κυκλοφόρησε καινούριους drivers πολύ πρόσφατα και μπορώ μέχρι και να στοιχιματήσω ότι δεν έχει αυτούς το CD της κάρτας.
Από πλευράς ποιότητας εικόνας θα βελτιωθεί όταν φύγουν οι μπάρες δεξιά-αριστερά δε θα γίνει όμως όσο καθαρή είναι με vga και native ανάλυση.
Όλα αυτά βλέποντας desktop γιατί κατά τη θέαση ταινιών στις 42" δε θα δεις διαφορές...
Θάνο κατέβασα τους καινούριους drivers αλλά δεν παίζουν. Δεν μου κάνουν boot τα windows με τίποτα. Απο εκεί που μου είπες τους κατέβασα. Ίσως φταίει η κάρτα που είναι πολύ καινούρια.... Δεν ξέρω.
Απεγκατέστησες πρώτα τους παλιούς, Γιατί αν δεν το έκανες πολλές φορές μπλοκάρουν το σύστημα! Απότι είδα οι τελευταίοι είναι οι 7,2
Όχι. Θα το κάνω τώρα γιατί τα έχω πάρει στο κρανίο. Ούτε DVD δεν μπορώ να δω. Φτάνει μόνο το remove το driver από control panel?
Ανάλυση 1280Χ720 με refresh 50 MHz. Είναι φυσιολογική η εικόνα που παίρνω? Η οθόνη καλύπτεται πλήρως αλλά μου τρώει πολύ desktop από παντού. Αν αλλάξω το refresh σε 60MHz πάλι μου βγάζει μπάρες δεξιά-αριστερά!
Βάζω και το καινούριο Catalyst γιατί ξέχασα να το βάλω!
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω να μου κόβει τίποτα στην ταινία και ούτε θέλω να έχω μπάρες δεξιά-αριστερά! Όπως σε ένα απλό DVD Player δηλαδή! Αυτό δεν θα γίνει ποτέ? Δεν διάβασα πουθενά όσο και να διάβασα να μιλάει κανείς για τέτοια προβλήματα σε htpc. Αν είναι έτσι πεταμένα λεφτά!
Μην απελπίζεσαι! Θα βρεθεί λύση! Δεν υπάρχει περίπτωση !
Εσύ Πάνο τι τηλεόραση έχεις? Βλέπεις κανονικά τις ταινίες όπως με ένα DVD Player? Το θέμα είναι ποια είναι τα δεδομένα! Αν τα δεδομένα είναι εντάξει τότε το ξέρω ότι θα βρούμε λύση! Για πείτε ρε παίδες :AFADF0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.