Ειχα την 4850 με benq 5000. Στους catalyst ειχα την επιλογη 23hz η οποια κλειδωνε απροβληματιστα. Μετα εμφανιζε την επιλογη ως 24 αλλα κλειδωνε οπως επρεπε. Αγορασα εναν lx86 και αναβαθμιστηκα (χωρις λογο as usual) σε μια ati 7770 2gb. Οταν βαζω τους τελευταιους catalyst δεν υπαρχει η επιλογη 23 πουθενα. Ουτε η 24 αλλα αυτην εχω την δυνατοτητα να την προσθεσω απο τις extra αναλυσεις. Οταν επιλεγω 24 κλειδωνει στα 24. Τον pioneer τον εχω pass through.
Δεδομενου του οτι η ati δεν βλεπει πια τον benq αλλα τον pioneer δεν εχω ιδεα που ειναι το προβλημα. Ειτε τον εχω κλειστο ειτε ανοιχτο δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη 23. Δεν την εχουν πια οι ati ή εχω αλλο θεμα; Τιποτα δεν βρηκα στο internet το εxουν ριξει ολοι στις nvidia. Help.
Δεδομενου του οτι η ati δεν βλεπει πια τον benq αλλα τον pioneer δεν εχω ιδεα που ειναι το προβλημα. Ειτε τον εχω κλειστο ειτε ανοιχτο δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη 23. Δεν την εχουν πια οι ati ή εχω αλλο θεμα; Τιποτα δεν βρηκα στο internet το εxουν ριξει ολοι στις nvidia. Help.