Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

DriverSweeper ή κάτι παρόμοιο μήπως έτρεξες; Ίσως έχουν μείνει κατάλοιπα απο την προηγούμενη εγκατάσταση των οδηγών.

Και η 4850 οντως δεν περναει το audio. Θα μου πεις παιζει ρολο αυτο; Παιζει γιατι αν περναγε το audio και ειχα κανει τη μανουρα για το τιποτα....

Μαλλον δεν εφταιγε η ati. Λοιπον. Και με 650 gtx πουθενα option για 23. Μονο που τωρα δεν εχω και option για 24....Συνδεδεμενη με τον benq 5000 χωρις να μεσολαβει ο Pioneer. Μοναδικα options 59hz και 60hz. Μπορω να προσθεσω και το 1920χ1080 στα 50hz. Στο customize αν δωσω 23 μου κανει το test αφου το επιλεξω και μετα στα 60 παλι. Ρωτησα γνώστη αν υπαρχει βλαβη σε benq να μη κλειδωνει πια στα 23.976 και μου απαντησε ουτε μια στο εκατομυριο......................Θα επρεπε να βγαζει οption τα 23 και τα 24 για καποιο λογο θεωρει η καρτα πως ο προβολεας δεν εχει 23 και 24............................

Η επόμενη ιδέα είναι Τρισάγιο... Να σας διαβάσει κανας παπάς, να βάλετε καμία χάντρα μπλε :(

Έχεις κάποια τηλεόραση ή οθόνη που να υποστηρίζει 23-24 να συνδέσεις με το πισι απευθείας και μέσω του avr?

Last edited:
Μηπως εχει φαει καμια φλασια ο προβολεας. ? Ειναι "εγκληματικο" να προτεινω κανενα reset μεσα απο το κρυφο μενου του. ? (να εχουν κρατηθει πρωτα οι ρυθμισεις του σε ενα χαρτι αν ειναι καλιμπραρισμενος)

Θα σου ελεγα να δοκιμασεις να το βαλεις στην TV αλλα αφου δοκιμασες τον Pioneer, το ιδιο ειναι (του Pio το EDID διαβασε).

Τι λειτουργικό δοκιμαζεις;

Δοκιμασες 7 ή 8.1 64 bit;

Θα σου ελεγα να δοκιμασεις να το βαλεις στην TV αλλα αφου δοκιμασες τον Pioneer, το ιδιο ειναι (του Pio το EDID διαβασε).

Τι λειτουργικό δοκιμαζεις;

Δοκιμασες 7 ή 8.1 64 bit;

To παραξενο δεν ειναι οτι του εβγαλε κανονικα τα 23 με την παλια vga ?

Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Μιλαμε για τρια format, 3 καρτες, απειρα settings. Θα κανονισω να ερθει το ιππικο, δεν παει αλλο :p

Καλύτερα αυτούς :p

Ghostbusters-Trio-Banner.jpg

Είναι ζωντανά και θέλουν το κακό μας :smash:

To παραξενο δεν ειναι οτι του εβγαλε κανονικα τα 23 με την παλια vga ?

Θεμα driver ειναι οποτε δεν ειναι τοσο παραξενο.

Ολα παραξενα ειναι...32 bit ειχα παντα στο htpc

Βαλε 64 bit ρε φιλε...Ακόμα με τα 32αρια, ελεος....και κατι μου λεει ότι θα εισαι ΟΚ μετα....

Αφού φτάσαμε στα φαντάσματα, ξεκινώ τις προτάσεις, Πάνο:

Δοκίμασε άλλο καλώδιο πιο μικρό αν είναι δυνατόν.
Δοκίμασε να δώσεις σήμα και από DVI και HDMI δοκιμάζοντας και τις 2 θύρες του 5000.
DVI-HDMI καλώδιο με την 450 περνάω και ήχο (το έχω δοκιμάσει στην τηλεόραση). Βασικά, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την HDMI της κάρτας.

Πάνο, ρίξε το htpc πάνω στην Panasonic να δεις αν σου δίνει 23 και 24.
Αν ναι, τότε ψάχνεται για πρόβλημα εκτός htpc.