Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Το έχω και 'γω με τον 20000. Κλειδώνει 50, 60 και δεν θέλει 24 με την 450 (κάποιοι drivers είναι το θέμα, αλλά, βαριέμαι να ψάχνω). Το γουντού με το ίδιο καλώδιο κλειδώνει κανονικά 24.
Δεν το θεωρησες σημαντικο να το αναφερεις πιο πριν Γιαννη;;; :p

Re: Απάντηση: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Α δεν ξέρω. Εγώ το πρότεινα όταν είχε την ATI ακόμη αλλά μάλλον με γείωσε. Lol
Δε σε γειωσα. Το σκεφτηκα και αποφασισα να μην το κανω... :p

Πανο. Δοκιμασε και το med8er να δεις τι κανει. Αν δεν κλειδωνει κι αυτο, βγαλε τον προβολεα απο το ρευμα κανα 10λεπτο.
Αφου κλειδωσες στη πανασονικ, βαλε 23 στη καρτα κανονικα και σβησε το πισι. Μετα βαλτο κατευθειαν στον προβολεα. Εαν δεν κλειδωσει 23 που ηταν και δεν επανελθει ο προβολεας πρεπει να θελει ρισετ.

Βρηκα ενα ανταπτορακι της ati που περνουσε τον ηχο και θα δοκιμασω την 4850... Βεβαια εχω διαβασει all over the net οτι η συγκεκριμενη δεν περναει dts master αλλα στην παρουσα φαση μου φαινεται μικρη παραχωρηση το να μην εχω ηχο :p .

Πανο. Δοκιμασε και το med8er να δεις τι κανει. Αν δεν κλειδωνει κι αυτο, βγαλε τον προβολεα απο το ρευμα κανα 10λεπτο.
Αφου κλειδωσες στη πανασονικ, βαλε 23 στη καρτα κανονικα και σβησε το πισι. Μετα βαλτο κατευθειαν στον προβολεα. Εαν δεν κλειδωσει 23 που ηταν και δεν επανελθει ο προβολεας πρεπει να θελει ρισετ.
Φιλε οταν ειναι συνδεδεμενη με benq η καρτα δεν υπαρχει option 23. Μολις εβγαλα το pc απο την panasonic παει το 23. Θα δοκιμασω 4850 παλι και αν χαθηκε και απο εκει θελει reset ο benq....Το med δεν βγαινει δυστυχως (ρευμα "τακτοποιημενο" )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Δεν το θεωρησες σημαντικο να το αναφερεις πιο πριν Γιαννη;;; :p

Όχι Πάνο, μιας και με μια 8600 που έχω κλειδώνει κανονικά και παλιότερα με την 450 δεν είχα πρόβλημα. Θέμα drivers είναι σίγουρα.

Μια η λάμπα, μια ο θόρυβος, μια δεν κλειδώνει...
Τι κάνει ο άνθρωπος όταν θέλει ν´ αλλάξει προβολέα και ψάχνει για άλοθι..... :silly:

Τι κάνει ο άνθρωπος όταν θέλει ν´ αλλάξει προβολέα και ψάχνει για άλοθι..... :silly:

Αυτο ξαναπες το :grinning-smiley-043

Τι κάνει ο άνθρωπος όταν θέλει ν´ αλλάξει προβολέα και ψάχνει για άλοθι..... :p

Ολα ξεκινησαν απο οταν μπηκε το μηχανημα του κατσικοποδαρου σπιτι μου...Κατασταση τελεια, καρμα συντελεια :p

Ξερεις κανα καλο μεταχειριασμενο benq 5000 να κλειδωνει;;

Ξερεις κανα καλο μεταχειριασμενο benq 5000 να κλειδωνει;;

O Δημητρακουδης πουλάει τον δικό του.Θελει να αφησει τους data και να παει για μια φορα σε μοντέρνο home cinema προβολέα ...
Για καλύτερον λεει να παει στον 8720.

ΥΓ.Την εισοδο vga την δοκίμασες?Οι data συνηθως με αυτην παιζουν καλύτερα.
ΥΓ2.Αν μπλεξεις μια φορα με τον κατσικοπόδαρο , μπλέκεις για πάντα.Δεν αναγραφεται στο συμβόλαιο ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

O Δημητρακουδης πουλάει τον δικό του.Θελει να αφησει τους data και να παει για μια φορα σε μοντέρνο home cinema προβολέα ...
Για καλύτερον λεει να παει στον 8720.

Πορτοκάλισε η κάρτα.....το νου σου!!:Banane0: