Τελος δεν υπαρχει ποτε σε αυτα Γιαννη...![]()
Φιλε νομισα οτι ηταν το κανονικο και δεν μπορω να κανω edit .... Lool.....δεν υπαρχει το youtuboβιντεακι.....
![]()
Εγω ή εσυ;; ;-)εχεις δουλεια ακομα μεχρι τα 47.952
Εγω ή εσυ;; ;-)
Φιλε νομισα οτι ηταν το κανονικο και δεν μπορω να κανω edit .... Lool.
Ειναι σατυρα, εχουν αλλαξει τους στιχους, πολυ γελιο....Δεν το ηξερα οταν το εβαλα...μολις ακουσα τη μουσικη και καταλαβα ποιο ειναι πεθανα στα γελια, μετα τα υπολοιπα δεν εδωσα σημασια !!!
Απλα ο Χρηστος εδωσε forced 23.976 κατι που με την ati δεν μπορεις να κανεις....Τελικα φωναξες τους ghostbusters! Χεεεεχεεχο!
Απατη πηγε η ati.
Καλεε θεασεις![]()
Απλα ο Χρηστος εδωσε forced 23.976 κατι που με την ati δεν μπορεις να κανεις....
Thanks αλλα αφου ρυθμισω (δεεν ηηησυυχαααζουμε ποτεεεεεε)
Σωστο αυτο. Εβαλα Powerstrip πριν τον Χρηστο και δεν υπηρχε πουθενα το 24. Μολις το εδινα μου ελεγε your display does not support.....Κάτι το οποίο πιθανότατα να είχες κάνει απο χθες χρησιμοποιώντας το powerstrip και θα είχες γλιτώσει και τα 30 ευρώ απο την αλλαγή κάρτας
Πάντως μέχρι πρόσφατα οι ATI είχαν καλύτερη εικόνα.![]()
Ακομη εχουν...Κάτι το οποίο πιθανότατα να είχες κάνει απο χθες χρησιμοποιώντας το powerstrip και θα είχες γλιτώσει και τα 30 ευρώ απο την αλλαγή κάρτας
Πάντως μέχρι πρόσφατα οι ATI είχαν καλύτερη εικόνα.![]()
Σωστο αυτο. Εβαλα Powerstrip πριν τον Χρηστο και δεν υπηρχε πουθενα το 24. Μολις το εδινα μου ελεγε your display does not support.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.