Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Λογικη εξηγηση δεν υπαρχει σε αυτο που συνεβει οποτε καλυπτομαι με την ερμηνεια του γκαντεμικου pioneer :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Εγω ή εσυ;; ;-)

Μαλλον δεν θα προσεξες σε ποιον απαντησα ...:ernaehrung004:

...οσο για μενα, η προσκληση σου ειναι ανοιχτη για να εχεις αποψη :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Φιλε νομισα οτι ηταν το κανονικο και δεν μπορω να κανω edit .... Lool.

μολις ακουσα τη μουσικη και καταλαβα ποιο ειναι πεθανα στα γελια, μετα τα υπολοιπα δεν εδωσα σημασια !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

μολις ακουσα τη μουσικη και καταλαβα ποιο ειναι πεθανα στα γελια, μετα τα υπολοιπα δεν εδωσα σημασια !!!
Ειναι σατυρα, εχουν αλλαξει τους στιχους, πολυ γελιο....Δεν το ηξερα οταν το εβαλα...

Τελικα φωναξες τους ghostbusters! Χεεεεχεεχο!
Απατη πηγε η ati.
Καλεε θεασεις :)
Απλα ο Χρηστος εδωσε forced 23.976 κατι που με την ati δεν μπορεις να κανεις....
Thanks αλλα αφου ρυθμισω (δεεν ηηησυυχαααζουμε ποτεεεεεε :p )

Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Απλα ο Χρηστος εδωσε forced 23.976 κατι που με την ati δεν μπορεις να κανεις....
Thanks αλλα αφου ρυθμισω (δεεν ηηησυυχαααζουμε ποτεεεεεε :p )

Κάτι το οποίο πιθανότατα να είχες κάνει απο χθες χρησιμοποιώντας το powerstrip και θα είχες γλιτώσει και τα 30 ευρώ απο την αλλαγή κάρτας :)
Πάντως μέχρι πρόσφατα οι ATI είχαν καλύτερη εικόνα. :)

Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Κάτι το οποίο πιθανότατα να είχες κάνει απο χθες χρησιμοποιώντας το powerstrip και θα είχες γλιτώσει και τα 30 ευρώ απο την αλλαγή κάρτας :)
Σωστο αυτο. Εβαλα Powerstrip πριν τον Χρηστο και δεν υπηρχε πουθενα το 24. Μολις το εδινα μου ελεγε your display does not support.....

Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Ακομη εχουν... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ati hd 7770, pioneer sc-lx 86 με τιποτε 23.976

Σωστο αυτο. Εβαλα Powerstrip πριν τον Χρηστο και δεν υπηρχε πουθενα το 24. Μολις το εδινα μου ελεγε your display does not support.....

Μάλλον δεν παίζει με nvidia το powerstrip τότε. Άλλωστε για δοκιμή το πρότεινα κι όχι σαν σίγουρη λύση.
Αφού έκανες δουλειά με την nvidia μια χαρά. Αν πάρεις και 3d προβολέα είναι και πιο εύχρηστες.

Ρε παιδια εχω την ATI hd 5570 γιατι οταν βαζω 1080p 24hz απο το HDTV Support και κουναω το ποντικι κρασαρει και πηγαινει πιο αργα? To hdmi απευθειας στη ΤV.