Ρε παιδια εχω την ATI hd 5570 γιατι οταν βαζω 1080p 24hz απο το HDTV Support και κουναω το ποντικι κρασαρει και πηγαινει πιο αργα? To hdmi απευθειας στη ΤV.
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, έτσι κάνει το ποντίκι στα 24Hz. Αν το γυρίσεις στα 60Hz, θα δεις θα στρώσει.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου Γιαννη. Που ειναι καλυτερα να το εχω? 24Ηz η 60Hz?
Καλα, αυτα τα καταλαβαινω, το κρασαρει που λεει ο φιλος, δεν νομιζω οτι εννοει αυτο.
PS. Εγω 24 εχω και το ποντικι ειναι τζετ.
Ο φίλος εννοούσε το σπάσιμο στην κίνηση του ποντικιού με τον όρο ''κρασσάρω''. Άλλωστε έγραψε...''πηγαίνει πιο αργά''.Το ποντίκι σου στα 24Hz κάνει ακριβώς το ίδιο.
Καλα, αυτα τα καταλαβαινω, το κρασαρει που λεει ο φιλος, δεν νομιζω οτι εννοει αυτο.
PS. Εγω 24 εχω και το ποντικι ειναι τζετ.
Απλώς σε έχω ξανακουσει να περιγράφεις αντίστοιχο σενάριο ("τιμωρίας" του πωλητή) και μου είχε κάνει εντυπωσηΤαυτιστηκες με τον πωλητή αμέσως...
Συγχεεις την αδιαφορία με τη αγένεια.Ξεχνάς δε ότι σε έχω δει να μιλάς σε πωλητή.
Απλα ο Χρηστος εδωσε forced 23.976 κατι που με την ati δεν μπορεις να κανεις....
Thanks αλλα αφου ρυθμισω (δεεν ηηησυυχαααζουμε ποτεεεεεε)
Paranoid
Λοιπον. Η custom αναλυση που καταφερε ο Browser να κλειδωσει με τα φοβερα timings εξαφανιστηκε μαζι με τα windows αφου ο ssd adata που ειχε το λειτουργικο προφανως κρασαρε.........
Εβαλα τον παλιο σκληρο αφου ηταν ο Manolo για να ρυθμισουμε σπιτι and guess what????? Δεν κλειδωνει με τιποτε στα 24 :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.