Έχω συνδέσει τη Samsung M87 στη vga είσοδο μιας αρχαίας radeon 9600 pro με 128 mb ram και παρατηρώ το εξής πρόβλημα. Στην επιφάνεια εργασίας windows των windows σε ανάλυση 1920Χ1080@ 60Hz εμφανίζεται ένα είδωλο (κάτι σαν αχνή σκιά) πίσω από όλα τα σταθερά εικονίδια, τον κέρσορα του mouse και στο κείμενο όπου οι λέξεις εμφανίζουν μια αχνή σκιά στο τέλος τους κτλ. Επίσης μπορεί κανείς να το παρατηρήσει όταν πλησιάσει περίπου στο 1 με 1,5 m. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι ορατό όταν βλέπω ταινία sto pc (αν και για αυτό δεν είμαι εντελώς σίγουρος...). Επίσης το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και στη σύνδεση tv με την onboard vga (intel 945g) tou laptop. To περίεργο που έχω παρατηρήσει ότι αν ακουμπήσω με το χέρι ή κουνήσω λίγο το vga καλώδιο το είδωλο παρουσιάζει μια μετατόπιση!!!!
Υποπτεύομαι τρεις πιθανές εκδοχές
1) Ελαττωματικό vga καλώδιο ή παρεμβολές. να σημειώσω ότι το καλώδιο είναι των 3 ευρώ... (Αυρίο περιμένω ένα ποιοτικότερο μπας και λυθεί το πρόβλημα!)
2) Πρόβλημα στη Vga είσοδο ths tv
3) Πρ'οβλημα στο panel (αυτό δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι...)
Αν έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα ήθελα τα φώτα σας! Η επικοινωνία με το service κατέληξε στην εξής ελληνικότατη απάντηση. "Οι τηλεοράσεις δεν προορίζονται για σύνδεση με pc αλλά μόνο για τηλεοπτικό πρόγραμμα..."
Υποπτεύομαι τρεις πιθανές εκδοχές
1) Ελαττωματικό vga καλώδιο ή παρεμβολές. να σημειώσω ότι το καλώδιο είναι των 3 ευρώ... (Αυρίο περιμένω ένα ποιοτικότερο μπας και λυθεί το πρόβλημα!)
2) Πρόβλημα στη Vga είσοδο ths tv
3) Πρ'οβλημα στο panel (αυτό δε θέλω ούτε να το φαντάζομαι...)
Αν έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα ήθελα τα φώτα σας! Η επικοινωνία με το service κατέληξε στην εξής ελληνικότατη απάντηση. "Οι τηλεοράσεις δεν προορίζονται για σύνδεση με pc αλλά μόνο για τηλεοπτικό πρόγραμμα..."