Audeze EL-8

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Νεο ακουστικό και απο την Audeze με κωδικό EL-8.

Τιμη και τεχνικα χαρακτηριστικά ανακοινώνονται αυτη την στιγμή στο CES.

900x900px-LL-10b57a77_Audeze_EL-8_DSC_7794.jpeg

Σημερα ξεκινα το CES στο Vegas. Πολλοι ανακοινώνουν νεα προϊόντα εκει, απο Senn ομως δεν εχω ακούσει κάτι. Ξερω (απο τον κατασκευαστη) για αλλο ενα τρελο ακουστικο που θα κυκλοφορήσει αλλα δεν μπορώ να γράψω κατι ακόμα.

Ειναι σε συνεργασία με την ομαδα design της BMW North America αν δεν κάνω λάθος, θα βγει σε ανοιχτη και κλειστή εκδοση.

bre Σταύρο, δεν είδες το βίντεο ; τι ναυαρχίδες ;;; προορίζονται να είναι το φθηνότερο ακουστικό της εταιρείας ...

Σταύρο δεν πρόκειται για ναυαρχίδα αλλά low cost Audeze μονδέλο...

πάντως ο χεντ-φάις τυπάκος λέει αρκετά πραγματάκια, όπως ότι η ώντιζυ συνεργάσθηκε με τους σχεδιαστές της BMW, ενώ και ηχητικά το ακουστικό στέκει θαυμάσια ... στα 699 δολαριάκια ... για να δούμε ...

πάντως ο χεντ-φάις τυπάκος λέει αρκετά πραγματάκια, όπως ότι η ώντιζυ συνεργάσθηκε με τους σχεδιαστές της BMW, ενώ και ηχητικά το ακουστικό στέκει θαυμάσια ... στα 699 δολαριάκια ... για να δούμε ...

νιαμ νιαμ νιαμ...

Κάτι μου λέει πως μάλλον στάθηκα τυχερός που δεν έχω πάρει ακόμα ακουστικά και ίσως κάνω το overkill βήμα...

χαχαχαχ, τον αδικείς τον Αντώναρο ... είναι από τους παλαιούς στο νεόκοπο σπορ του χεντ-φαι, απλά δεν έκανε το βήμα για ακριβή υλοποίηση ... βέβαια σε κάτι πλίνιους τα ακούμπησε ... είναι θέμα προτεραιοτήτων ...

Δεν αρνούμαι πως δεν θα έπαιρνα ποτές "άσκημο" προϊόν...
Και επίσης, όπως και του λόγου σου (χααααχαχα), παίρνω τα ρίσκα μου...

Από την άλλη, από τα Beyerdynamic με τα οποία έχω "ξεμείνει", νομίζω είναι μια πολυ safe εκτίμηση ότι θα πρόκειται για αναβάθμιση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαχαχαχ, τον αδικείς τον Αντώναρο ... είναι από τους παλαιούς στο νεόκοπο σπορ του χεντ-φαι, απλά δεν έκανε το βήμα για ακριβή υλοποίηση ... βέβαια σε κάτι πλίνιους τα ακούμπησε ... είναι θέμα προτεραιοτήτων ...

:grinning-smiley-043

τώρα, δεν θέλω να σε αδικήσω, αλλά από πλευράς ''άβαταρ'' έχεις βάλει 'άσκημα & άσκημα'' ... θυμάμαι τον τύπο με την φουλ κάμπριο καράφλα, κλπ κλπ ...

...και περί Plinius άκρα του τάφου σιωπή. Ενθουσιασμό (αρκετό) δε διάβασα πουθενά. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλά, από άβαταρ άστα...

Μου τρέχουν τα σαλάκια... είμαι πολύ περίεργος για την street price τους...

(Τα αβαταράκια μου είναι μια αδυναμία μου στην τρίτη ηλικία με "στυλ" -bye- )

Απάντηση: Re: Audeze EL-8

...και περί Plinius άκρα του τάφου σιωπή. Ενθουσιασμό (αρκετό) δε διάβασα πουθενά. :)

Εγώ πάλι όταν διαβάζω ιδιαίτερα μεγάλους ενθουσιασμούς ή κάτοχος (με την κακή έννοια) ή αγγελία μου μυρίζει.:flipout:
Οπότε θεωρώ τον Plinius επιτυχημένη αγορά.

Πάντως είναι όμορφα όσο να πεις.
Κι αν είναι κι εύκολα και με τον γνωστό ήχο της εταιρίας,δύσκολα θα βρουν αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά.