Audeze EL-8

Παρεκκλίνει αρκετά η εταιρεία (δοκιμαστικά?) από την γνωστή αισθητική της. Ευτυχώς εκείνο το "μεταλλικό ραβδάκι" ρύθμισης του ύψους της στέκας δεν υπάρχει πια...

Στο νετ κάποιοι τα "κραζουν" γιατι λενε οτι θυμίζουν τα Hifiman (με την κακη έννοια). Δεν μπορω να πω οτι εχω ξετρελαθεί απο την εμφάνιση τους.

Η τιμη δεν ειναι κακή, ενα σκαλί κατω απο τα LCD-2. Μένει να τα ακούσουμε (θα γινει σχετικά σύντομα)

Κοίταξε. Η νέα αισθητική επιλογή τους ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου.

Αντιθέτως, η αισθητική των κλασσικών Hifiman (500, HE-6), με τις γνωστές παραλλαγές (fuzzor mod, grill mod, ανακαλωδίωση, after-market pads, κλπ.), τη θεωρώ μοναδικά επιτυχημένη, ΙΜΟ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"Αισθητική" βιτρίνα της εταιρείας είναι τα LCD-3, IMO!

Γουστα ειναι, τα Hifiman τα θεωρό επιεικώς άσχημα. Τα Audeze εχουν ανώτερη αισθητική και φινίρισμα, το μονο που με χαλάει στα αγαπημένα μου LCD-X ειναι το βάρος.

Απο τις φωτο παντως το φινιρισμα ειναι δύσκολο να κριθεί, περιμενω να τα δω-δοκιμασω απο κοντα

να και ενισχυτής ντακ .. πάλι σχεδίαση (εξωτερική) BMW ... φοβερός φαίνεται, να είχε κανένα βατάκι επιπλέον στα 32 ω ...

http://www.head-fi.org/t/749486/audeze-deckard-class-a-amp-usb-dac

900x900px-LL-4096629a_stacks_image_1442.jpeg

Περιπου 0.6 βατ / 50 Ohm. Λιγα για σοβαρή χρήση και οριακά για τα ιδια τα LCD. Και απο εμφάνιση σιγα τα ωα, BMW και %$$# μαντορλες.

μάλλον θα προορίζεται για τα ΕΛ-8 που υποτίθεται θα είναι εύκολα ... σχεδιαστικά μου αρέσει, εννοώ δωρικός με παιχνίδι στα πλαϊνά ...

Αν δεν είχε τους διακόπτες μπροστά,θα ήταν ακόμα πιο όμορφο.
(Τώρα που το σκέφτομαι,ούτε το ποτ θα ήθελα :flipout:. )

απο design μου θυμιζουν λιγο τα hd595/598, τα πιο ακριβα ειναι πιο ωραια ΙΜΗΟ:)