Audio Grade Ethernet Switch evo2

Η τα μικρά βάλεις ή τα μεσαία, πέρασε τα μια στο τορνακι σου να τους κάνεις "λουκια" όπως στα μεγάλα, είναι πιο όμορφα έτσι..

Το έχω σκεφτεί πριν καν έρθουν τα πόδια.

Αλλά έχει βλάβη το DRO στον τόρνο και χωρίς αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν όλα τα λούκια ίδια.. στο ίδιο σημείο σε κάθε πόδι δηλαδή.

Όταν φτιάξω μια και καλή το DRO θα το σκεφτώ γιατί ίσως στα μικρά πόδια να είναι υπερβολή (και γι΄αυτό ο κινέζος να μην το έκανε)

Το έχω σκεφτεί πριν καν έρθουν τα πόδια.

Αλλά έχει βλάβη το DRO στον τόρνο και χωρίς αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν όλα τα λούκια ίδια.. στο ίδιο σημείο σε κάθε πόδι δηλαδή.

Όταν φτιάξω μια και καλή το DRO θα το σκεφτώ γιατί ίσως στα μικρά πόδια να είναι υπερβολή (και γι΄αυτό ο κινέζος να μην το έκανε)
Αν σου ταιριάζουν αισθητικά οι "γραμμές" στα πόδια πήγαινε σε έναν τορνο να στα κάνουν, δεν έχει κόστος. Βέβαια σε μηχανουργείο που να έχει τορνο να μπορεί να τα "πιάσει" στο τσοκ..

Είπες ότι έχεις βλάβη στον τορνο, κατάλαβα λάθος; Αν ναι σορυ ρε φίλε..
Το DRO είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικό σύστημα με display που σου επιτρέπει να κόβεις με μεγάλη ακρίβεια.

Ο αισθητήρας κίνησης που είναι προσαρμοσμένος στο σύστημα του κοπτικού έχει φύγει 2 φορές από την θέση του γιατί τον κολλούσα αντί να τον κάνω σταθερό με σπείρωμα και βίδα.

Φεύγει από την θέση του από τα λάδια που πιτσιλάνε κατά την κοπή.

Γιατί δεν τον έκανα εξ αρχής σταθερό;;

Διότι πρέπει να γυρίσω όλο τον τόρνο και να έχω μπροστά μου την πίσω του πλευρά.. είναι κάτι αρκετά δύσκολο και από βαρεμάρα είχα την ελπίδα να την σκαπουλάρω με τις κόλλες.

Αλλά οι καλές δουλειές δεν σηκώνουν βαρεμάρες και κάποια στιγμή θα το φτιάξω σωστά γιατί είναι ντροπή να τρέχω στα μηχανουργεία για κάτι που μπορώ να φτιάξω στο εργαστήρι.

Αυτό που φτιάχνω για το Α6 θέλει φρέζα που δεν έχω, αλλά έχει φίλος συνεργάτης και φυσικά πάω εκεί για την δουλειά...

Μεθαύριο πρέπει να είναι έτοιμο και θα αρχίσω το μοντάρισμα της συσκευής.

Το ξένο είναι πιο γλυκό
Ισχύει αλλά με προϋποθέσεις.

Αν ο έξω μάστορας καταλάβει ακριβώς τι ζητάς και το κάνει καλά, τότε το ξένο είναι πιο γλυκό..

Αν δεν καταλάβει καλά και σου φτιάξει μπαρούφες, θα αναγκαστείς να το φτιάξεις (ξανά) μόνος σου όσο δύσκολο και αν είναι.