Το λεω για την παρατηρηση του Sonus Naturalis για την εισοδο IEC , που καποιοι θα σκεφτονται ηδη τι καλωδιο ρευματος θα βαλουν .............Το σκέφτεσαι για το μέλλον ;;;;
Το έγραψα και παραπάνω αλλά το αγνοησατε, έχει και ασφαλεια από πίσω = hi-fi tuningΤο λεω για την παρατηρηση του Sonus Naturalis για την εισοδο IEC , που καποιοι θα σκεφτονται ηδη τι καλωδιο ρευματος θα βαλουν .............
Πειρασμος δηλαδη για καποιους που θα παρουν το switch![]()
Δεν το αγνοησα, απλα δεν το ειδα ..............Το έγραψα και παραπάνω αλλά το αγνοησατε, έχει και ασφαλεια από πίσω = hi-fi tuning
Το έγραψα και παραπάνω αλλά το αγνοησατε, έχει και ασφαλεια από πίσω = hi-fi tuning
Και εγώ λευκό,για να συντομεύει και η διαδικασία, ότι θέλετε παιδιά, απλά να πάρουμε απόφαση.Καλησπέρα σε όλους μίλησα με τον Ιταλό με τα κουτιά η μεγαλύτερη έκπτωση γίνετε στα περισσότερα κομμάτια του ίδιου είδους. Αν και θα κάνει και συνολική έκπτωση σε μαζική αγορά και από τους δύο κωδικούς.
Προτείνω να ψηφίσουμε αρχικά αν θέλουμε όλοι τα ίδια και τη μέγιστη έκπτωση ή οποιο θέλει ο καθένας και απλά μαζική αγορά.
Η πικα μου να μην είναι ίδιο το δικό μου με του Tzimisce δεν είναι τόσο ισχυρή. Οπότε εγώ ψηφίζω λευκό. Ότι θέλουν οι πολλοί κι εγώ μαζί
Εχω πρόβλημα με το χιούμορ μου τελικά, αναφέρω τους ινδιάνους χιουμοριστικά αποχωρούν μελοι γιατι με πέρασαν για καουμπόι, αλλάζω του ολοκληρωμένου μου την ασφάλεια και παθαίνω πλάκα, γράφω οτι θα μπορούσε να μπει κι εδω, και με παίρνετε στην πλακα τελικα χωρις smiles δεν μπορούμε ούτε να συνενοηθουμεΝόμιζα ότι έκανες πλάκα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.