Audio Grade Ethernet Switch

Το σκέφτεσαι για το μέλλον ;;;;
Το λεω για την παρατηρηση του Sonus Naturalis για την εισοδο IEC , που καποιοι θα σκεφτονται ηδη τι καλωδιο ρευματος θα βαλουν ............. :D
Πειρασμος δηλαδη για καποιους που θα παρουν το switch :)

• Like
Reactions: vlad66
Το λεω για την παρατηρηση του Sonus Naturalis για την εισοδο IEC , που καποιοι θα σκεφτονται ηδη τι καλωδιο ρευματος θα βαλουν ............. :D
Πειρασμος δηλαδη για καποιους που θα παρουν το switch :)
Το έγραψα και παραπάνω αλλά το αγνοησατε, έχει και ασφαλεια από πίσω = hi-fi tuning

Καλησπέρα σε όλους μίλησα με τον Ιταλό με τα κουτιά η μεγαλύτερη έκπτωση γίνετε στα περισσότερα κομμάτια του ίδιου είδους. Αν και θα κάνει και συνολική έκπτωση σε μαζική αγορά και από τους δύο κωδικούς.
Προτείνω να ψηφίσουμε αρχικά αν θέλουμε όλοι τα ίδια και τη μέγιστη έκπτωση ή οποιο θέλει ο καθένας και απλά μαζική αγορά.
Η πικα μου να μην είναι ίδιο το δικό μου με του Tzimisce δεν είναι τόσο ισχυρή. Οπότε εγώ ψηφίζω λευκό. Ότι θέλουν οι πολλοί κι εγώ μαζί
Και εγώ λευκό,για να συντομεύει και η διαδικασία, ότι θέλετε παιδιά, απλά να πάρουμε απόφαση.

• Like
Reactions: vlad66
Νόμιζα ότι έκανες πλάκα..
Εχω πρόβλημα με το χιούμορ μου τελικά, αναφέρω τους ινδιάνους χιουμοριστικά αποχωρούν μελοι γιατι με πέρασαν για καουμπόι, αλλάζω του ολοκληρωμένου μου την ασφάλεια και παθαίνω πλάκα, γράφω οτι θα μπορούσε να μπει κι εδω, και με παίρνετε στην πλακα τελικα χωρις smiles δεν μπορούμε ούτε να συνενοηθουμε :rolleyes:

Για την ιστορία...

Για την κατασκευή ενός κλωβού Faraday, το καταλληλότερο μέταλλο εξαρτάται από το τι είδους ακτινοβολία θέλετε να μπλοκάρετε, αλλά σε γενικές γραμμές, ο χαλκός θεωρείται η κορυφαία επιλογή.
Ακολουθεί μια ανάλυση των καταλληλότερων υλικών και των ιδιοτήτων τους:
1. Χαλκός (Copper) – Η "Χρυσή Τομή"
Είναι το πιο δημοφιλές υλικό για επαγγελματικούς κλωβούς Faraday.
* Πλεονεκτήματα: Έχει εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα και οξειδώνεται δύσκολα σε σχέση με άλλα μέταλλα. Είναι εύκολο στην κατεργασία και τη συγκόλληση.
* Χρήση: Ιδανικό για προστασία από ραδιοσυχνότητες (RF), σήματα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi.
2. Αλουμίνιο (Aluminum) – Η Οικονομική Λύση
Μια πολύ συνηθισμένη και αποτελεσματική επιλογή για ερασιτεχνικές ή ελαφριές κατασκευές.
* Πλεονεκτήματα: Ελαφρύ, φθηνό και με πολύ καλή αγωγιμότητα.
* Μειονέκτημα: Δημιουργεί ένα στρώμα οξειδίου στην επιφάνειά του που δεν άγει το ρεύμα, οπότε οι συνδέσεις (π.χ. στην πόρτα ή στα καπάκια) πρέπει να γίνονται προσεκτικά για να υπάρχει ηλεκτρική συνέχεια.
3. Χάλυβας / Σίδηρος (Steel / Iron) – Για Μαγνητικά Πεδία
Αν ο στόχος σας είναι να μπλοκάρετε μαγνητικά πεδία χαμηλής συχνότητας, ο χαλκός και το αλουμίνιο δεν αρκούν.
* Πλεονεκτήματα: Ο χάλυβας είναι "σιδηρομαγνητικό" υλικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εκτρέπει τις γραμμές των μαγνητικών πεδίων.
* Χρήση: Συχνά χρησιμοποιείται γαλβανισμένος χάλυβας για μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση.
Βασικά Χαρακτηριστικά Κατασκευής
Για να λειτουργήσει το μέταλλο ως κλωβός Faraday, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι συμπαγές φύλλο. Μπορεί να είναι και μεταλλικό πλέγμα (σήτα), αρκεί να τηρούνται οι εξής κανόνες:
* Μέγεθος οπών: Οι τρύπες του πλέγματος πρέπει να είναι σημαντικά μικρότερες από το μήκος κύματος της ακτινοβολίας που θέλετε να σταματήσετε.
* Ηλεκτρική συνέχεια: Όλες οι πλευρές του κλωβού πρέπει να είναι ηλεκτρικά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Αν υπάρχει έστω και μια μικρή σχισμή ή κενό (π.χ. σε μια πόρτα), η ακτινοβολία μπορεί να "διαρρεύσει" μέσα.
* Γείωση: Αν και ο κλωβός Faraday λειτουργεί και χωρίς γείωση για να προστατέψει το εσωτερικό του, η γείωση συστήνεται για λόγους ασφαλείας (αποφυγή ηλεκτροπληξίας αν ακουμπήσει κάποιο καλώδιο πάνω του).
Σύνοψη:
* Για μέγιστη απόδοση: Χαλκός.
* Για χαμηλό κόστος: Αλουμίνιο.
* Για προστασία από μαγνήτες: Γαλβανισμένος χάλυβας.

Αντιγραφή από Gemini!

1. analog-jimaras 2 τεμ Με τους πολλους
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66 Αλουμινιο
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro Αλουμινιο
  10. Tzimisce
  11. Κυρίτσης Ευάγελος