Audio Grade Ethernet Switch

Φιλε μου Βλαδημηρε μόνο και μόνο για να μη μοιάζει κανένα από τα δύο μου με του Tzimisce εγώ αλλάζω και τα δύο θα τα πάρω κυριλέ.
Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα κάνει καμία διαφορά.

Με 2 η διαφορά τιμής πάει στα 50€.. εσύ ξέρεις, εγώ θα χαρώ !

Μακάρι όλοι να ήθελαν το κυριλέ...

Άρα με ξεγέλασε.. αν μη τι άλλο αφού είναι ίδια πάνελ ο τεχνικός δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, που είναι και το δύσκολο.

Μένει να μας πει αν θα έχει πρόβλημα με τους πάτους, όπου έχει να ανοίξει τρύπες για τους Μ/Στες και τους αποστάτες για τις πλακέτες.. σκέτες τρύπες είναι.. τι διάλα...
Εδώ μου εξηγείς τι γράφεις που αναφέρεσαι δεν καταλαβαίνω.

Εδώ μου εξηγείς τι γράφεις που αναφέρεσαι δεν καταλαβαίνω.

Το πίσω πάνελ (μάλλον) είναι ίδιο και στα 2 κουτιά..
Ο τεχνικός εκεί έχει την πολύ δουλειά και αφού τα πάνελ είναι ίδια, για αυτόν είναι "μία η άλλη"

Οι πάτοι διαφέρουν.. στην μία περίπτωση ο πάτος έχει πάχος 2 χιλιοστά και είναι από αλουμίνιο, στην άλλη ο πάτος έχει πάχος 1 χιλιοστό και είναι σιδερένιος..

Ο τεχνικός στους πάτους ανοίγει τρύπες για να περάσει την βίδα που κρατάει (με παξιμάδι) τον μετασχηματιστή και ανοίγει μικρές τρύπες να να μπουν οι αποστάτες που στηρίζουν τις πλακέτες..

Αφού τα υλικά και τα πάχη είναι διαφορετικά, μπορεί να χρονοτριβήσει και να μας χρεώσει έξτρα.. πρέπει να τον ρωτήσουμε για να μάθουμε...

Κοιτάξτε πρώτα να εξασφαλίσετε το zyxel που θα χεριασετε και αφήστε τα στολίδια.
Υπάρχει πιθανότητα όταν τα χρειαστείτε,να μείνετε με το κουτί στο χέρι 😁

• Like
Reactions: petronik
Εδώ δεν πουλάμε καθρεφτάκια σε Ινδιάνους βάζουμε έμπειρους ακροατές να κρίνουν με τα ίδια τους τα αυτιά.
Η εμπειρία των Ινδιάνων είναι μη αμφισβητήσιμη διότι ζουν αιώνες πριν από τα Χλωμά Προσωπα σ' αυτή τη γη.
Συνεπως,οι Ινδιάνοι θα θάψουν την Πίπα Της Ειρήνης και θα αποσυρθουν από τον κατάλογο.
Οι Ινδιάνοι ευχαριστούν για την προσφορά.