Audio Grade Ethernet Switch

Φιλε μου Βλαδημηρε μόνο και μόνο για να μη μοιάζει κανένα από τα δύο μου με του Tzimisce εγώ αλλάζω και τα δύο θα τα πάρω κυριλέ.
Αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα κάνει καμία διαφορά.

Με 2 η διαφορά τιμής πάει στα 50€.. εσύ ξέρεις, εγώ θα χαρώ !

Μακάρι όλοι να ήθελαν το κυριλέ...

Άρα με ξεγέλασε.. αν μη τι άλλο αφού είναι ίδια πάνελ ο τεχνικός δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι, που είναι και το δύσκολο.

Μένει να μας πει αν θα έχει πρόβλημα με τους πάτους, όπου έχει να ανοίξει τρύπες για τους Μ/Στες και τους αποστάτες για τις πλακέτες.. σκέτες τρύπες είναι.. τι διάλα...
Εδώ μου εξηγείς τι γράφεις που αναφέρεσαι δεν καταλαβαίνω.

Εδώ μου εξηγείς τι γράφεις που αναφέρεσαι δεν καταλαβαίνω.

Το πίσω πάνελ (μάλλον) είναι ίδιο και στα 2 κουτιά..
Ο τεχνικός εκεί έχει την πολύ δουλειά και αφού τα πάνελ είναι ίδια, για αυτόν είναι "μία η άλλη"

Οι πάτοι διαφέρουν.. στην μία περίπτωση ο πάτος έχει πάχος 2 χιλιοστά και είναι από αλουμίνιο, στην άλλη ο πάτος έχει πάχος 1 χιλιοστό και είναι σιδερένιος..

Ο τεχνικός στους πάτους ανοίγει τρύπες για να περάσει την βίδα που κρατάει (με παξιμάδι) τον μετασχηματιστή και ανοίγει μικρές τρύπες να να μπουν οι αποστάτες που στηρίζουν τις πλακέτες..

Αφού τα υλικά και τα πάχη είναι διαφορετικά, μπορεί να χρονοτριβήσει και να μας χρεώσει έξτρα.. πρέπει να τον ρωτήσουμε για να μάθουμε...

Κοιτάξτε πρώτα να εξασφαλίσετε το zyxel που θα χεριασετε και αφήστε τα στολίδια.
Υπάρχει πιθανότητα όταν τα χρειαστείτε,να μείνετε με το κουτί στο χέρι 😁

• Like
Reactions: petronik
Εδώ δεν πουλάμε καθρεφτάκια σε Ινδιάνους βάζουμε έμπειρους ακροατές να κρίνουν με τα ίδια τους τα αυτιά.
Η εμπειρία των Ινδιάνων είναι μη αμφισβητήσιμη διότι ζουν αιώνες πριν από τα Χλωμά Προσωπα σ' αυτή τη γη.
Συνεπως,οι Ινδιάνοι θα θάψουν την Πίπα Της Ειρήνης και θα αποσυρθουν από τον κατάλογο.
Οι Ινδιάνοι ευχαριστούν για την προσφορά.

Η εμπειρία των Ινδιάνων είναι μη αμφισβητήσιμη διότι ζουν αιώνες πριν από τα Χλωμά Προσωπα σ' αυτή τη γη.
Συνεπως,οι Ινδιάνοι θα θάψουν την Πίπα Της Ειρήνης και θα αποσυρθουν από τον κατάλογο.
Οι Ινδιάνοι ευχαριστούν για την προσφορά.
Εγώ δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν, το χιούμορ μου αφορούσε την εξαπάτηση που δέχθηκαν οι Ινδιάνοι εντυπωσιασμένοι, βλέποντας το είδωλο τους για πρώτη φορά.
Οπως θες.

Νέα λίστα
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis 2 τεμ
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
  8. Audioinspector
  9. Polycro
  10. Tzimisce
  11. Κυρίτσης Ευάγελος
  12. Aragorn
  13. Κακαλιός Στέργιος
  14. Atofios
  15. Sonorus

Σοβαρά τώρα, θα το βάλει κάποιος κάπου που να φαίνεται;
Και άντε και φαίνεται, από πάνω θα το βλέπετε για να ξέρετε πόσο παχιά την έχει (την πρόσοψη);
Το ότι θα παίζει καλύτερα επειδή θα έχει 10mm πρόσοψη αντί για 3mm είναι αστείο.
ΓΙΑΤΙ να παίζει πιο καλά; Το ίδιο βάρος έχουν.
Το ένα είναι σίδερο, το άλλο αλλουμίνιο.
Το σίδερο είναι 3 φορές πιο βαρύ από το αλουμίνιο.
Αν έφτιαχνε το σιδερένιο σε τέτοια πάχη θα του έβγαινε 3 κιλά κουτί!

• Like
Reactions: petronik
Φιλε μου Βλαδημηρε μόνο και μόνο για να μη μοιάζει κανένα από τα δύο μου με του Tzimisce εγώ αλλάζω και τα δύο θα τα πάρω κυριλέ.

i-love-lucy-bleh.gif

Και άντε και φαίνεται, από πάνω θα το βλέπετε για να ξέρετε πόσο παχιά την έχει (την πρόσοψη);
Το ότι θα παίζει καλύτερα επειδή θα έχει 10mm πρόσοψη αντί για 3mm είναι αστείο.
Το αλουμίνιο παίζει καλύτερα από την λαμαρίνα, έχει νόημα το μικρό παραπάνω κόστος του σασί, δεν είναι καθόλου αστείο, όσο και να σου φαίνεται περίεργο..

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν το ίδιο βάρος.
Έχουν κάνει τυπογραφικό λάθος.

Και ναι, σε μένα θα φαίνεται και πολύ μάλιστα !!!
(Γι'αυτό θα μπουν και λογότυπα...) :p

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν το ίδιο βάρος.
Έχουν κάνει τυπογραφικό λάθος.

Το αλουμίνιο είναι κατά 1/3 πιο ελαφρύ από το σίδερο.
Πάλι 1 κιλό βγαίνει.

Το αλουμίνιο παίζει καλύτερα από την λαμαρίνα, έχει νόημα το μικρό παραπάνω κόστος του σασί, δεν είναι καθόλου αστείο, όσο και να σου φαίνεται περίεργο..

Αν υπάρχουν RFI/EMI παρεμβολές ναι, το αλουμίνο θωρακίζει καλύτερα από το σίδερο. Ειδικά σε ψηφιακά, είναι μανούλα.
Το switch όμως είναι κάτι που μπορείς να το έχεις ακόμη και κάποια μέτρα μακριά από τέτοιες παρεμβολές. Δεν είναι απαραίτητο να πάει κοντά σε μηχανήματα.

Εγώ πάντως που έπαιξα και το είχα από τη μία, 1 μέτρο μακριά από οτιδήποτε και από την άλλη, κάτω από το router και το switch μου δεν άκουσα καμία απολύτως διαφορά. :)