Music matters...
AVClub Addicted Member
- 9 March 2017
- 2,104
Βρε παίδες τι δουλειά κάνει αυτό το switch και βλέπω τέτοια λίστα αναμονής; Που συνδέεται; Εμένα το streamer συνδέεται με καλώδιο με το ρούτερ (που είναι σε απόσταση 15 μέτρα)
Βρε παίδες τι δουλειά κάνει αυτό το switch και βλέπω τέτοια λίστα αναμονής; Που συνδέεται; Εμένα το streamer συνδέεται με καλώδιο με το ρούτερ (που είναι σε απόσταση 15 μέτρα)
Προσπαθείς να δημιουργήσεις εξέγερση? οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να περιμένουν έλεγα για τις 10.Μιλάμε για το Σάββατο στις 10 του μήνα ή 17;
Το σκεφτηκα και γω!Αν δε με είχε ξεπαραδιάσει η μετακόμιση που έκανα το καλοκαίρι θα αγόραζα 2-3 switch ακόμη, θα τα έβαζα στην άκρη μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι πρώτες εντυπώσεις και μετά θα άρχιζα να τα πουλάω στο διπλάσιο της αρχικής τιμής.
προσωπικά δεν έχω θέμα ανυπομονησίας, take your time.
Και εννοείται ότι είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς εσας που αναλάβατε το όλο project.
Εμείς απλά πρέπει να πληρώσουμε.
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Προσπαθείς να δημιουργήσεις εξέγερση?
Πόσο η τετράδα; Και από πού;Εεε... γκουχου γκουχου...
Εγώ που το έχω ακούσει ΚΑΙ στο σπίτι μου , έχω ανυπομονησία...
Αγόρασα ήδη και τα κατάλληλα ποδαράκια που το περιμένουν πως και πως... :
View attachment 263819
View attachment 263820
Όταν παραλάβεις το Switch δοκίμασε τα και χωρίς τον δακτύλιο.Εεε... γκουχου γκουχου...
Εγώ που το έχω ακούσει ΚΑΙ στο σπίτι μου , έχω ανυπομονησία...
Αγόρασα ήδη και τα κατάλληλα ποδαράκια που το περιμένουν πως και πως... :
View attachment 263819
View attachment 263820
Πόσο η τετράδα; Και από πού;
Όταν παραλάβεις το Switch δοκίμασε τα και χωρίς τον δακτύλιο.
Σου αρέσουν τα μαλ(θ)ακα;Δεν υπάρχει περίπτωση χωρίς Oring.. δεν μου αρέσουν τα σκληρά ....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.