Audio Grade Ethernet Switch

Βρε παίδες τι δουλειά κάνει αυτό το switch και βλέπω τέτοια λίστα αναμονής; Που συνδέεται; Εμένα το streamer συνδέεται με καλώδιο με το ρούτερ (που είναι σε απόσταση 15 μέτρα)

Θεωρητικά, παρεμβαλλοντας το κοντά στο streamer, θα ακούσεις βελτίωση. Δλδ το 15μετρο καλωδιο απο το router θα πέσει σε αυτο και μετα απο αυτο ενα νέο καλώδιο μήκους 1μ ας πουμε θα πέσει στο streamer. Σίγουρα θα κερδίσεις απο το πιο καθαρο ρεύμα του γραμμικού τροφοδοτικού του switch και λογικα απο το βελτιωμένο reclock λόγω του καλύτερου ρολογιού? Διορθώστε με αν κανω λάθος.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Λίστα πληρωμών

1.2. Analog jimaras μαύρο
3. Panoramix μαύρο
4. Gonzo μαύρο
5. Polycro αλουμινιο
6. Kοκαλιος Στέργιος μαύρο
7. Κώστας Ζαγγογιανης μαύρο
8. Κυριτσης Ευάγγελος μαύρο
9. Λάκης μαύρο
10. Vlad66 αλουμίνιο
11. Tzimisce μαύρο
12. milaber22 μαύρο
13. Aragorn μαύρο

Ενημερώνω ότι μέχρι το επόμενο Σάββατο θα κλείσει η λίστα.

Βρε παίδες τι δουλειά κάνει αυτό το switch και βλέπω τέτοια λίστα αναμονής; Που συνδέεται; Εμένα το streamer συνδέεται με καλώδιο με το ρούτερ (που είναι σε απόσταση 15 μέτρα)

Λοιπόν την πρώτη έκδοση του swich την έμαθα από τον Tzimisce και ήταν ένα mikrotik με software isolation.
Αν και πολύ δύσπιστος αρχικά του ζητησα να μου φτιάξει κι εμένα ενα τετοιο και δεν το μετανοιωσα. Το δεύτερο ενα Ubiquiti κι αυτό με software isolation και port isolation μπήκε σε σειρά με το άλλο και η ποιότητα στο streaming ανεβηκε ταβάνι (η έτσι νόμιζα) έρχεται και ο Δημήτρης με το switch του project που τρέχουμε το προσθέτω κι αυτό στην αλυσίδα και τα σχόλια μας τα έχετε διαβάσει παραπάνω.
Γράφω τα παραπάνω για να ενημερώσω και όσους δεν θα πάρουν το switch. ΠΟΤΕ το streamer κατευθείαν στο router, ακόμη κι ενα μη audiophile swich χωρίς γραμμικές τροφοδοσίες χωρίς ρολόγια χωρίς τίποτα μια μικρή θετική διαφορά θα την κάνει, σε κάθε προσεγμένο σύστημα ακουστή.
Όσο για το δικό μας θα πω το εξής η ηχητική διαφορά σε συστήμα φιλου με dac κόστους + 600 ευρώ από το παλιό του ήταν μικρότερη από τη διαφορά με το swich και χωρίς.
Αυτά τα ολίγα.

Last edited:
Μιλάμε για το Σάββατο στις 10 του μήνα ή 17;
Προσπαθείς να δημιουργήσεις εξέγερση? οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί να περιμένουν έλεγα για τις 10.
Και θεωρώ λογικό με τόσες αποχωρήσεις καθώς και καθυστερήσεις στο μάζεμα του χρήματος, να μην κάνω ακόμη κινήσεις έως να μαζευτούν απο όλους τα χρήματα και δούμε στην πράξη πόσοι είμαστε.
Ένα παράδειγμα σε κουβέντα μου με το Γιατρα έκανα λογο για 21 κομμάτια για μέτρα την παραπάνω λίστα.

Αν δε με είχε ξεπαραδιάσει η μετακόμιση που έκανα το καλοκαίρι θα αγόραζα 2-3 switch ακόμη, θα τα έβαζα στην άκρη μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι πρώτες εντυπώσεις και μετά θα άρχιζα να τα πουλάω στο διπλάσιο της αρχικής τιμής.

• Haha
Reactions: mdvq and vlad66
προσωπικά δεν έχω θέμα ανυπομονησίας, take your time.
Και εννοείται ότι είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς εσας που αναλάβατε το όλο project.
Εμείς απλά πρέπει να πληρώσουμε.
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Λίστα πληρωμών

3. Panoramix μαύρο
4. Gonzo μαύρο
5. Polycro αλουμινιο
9. Λάκης μαύρο
10. Vlad66 αλουμίνιο
11. Tzimisce μαύρο
12. milaber22 μαύρο
13. Aragorn μαύρο
14. Economides μαύρο

Ενημερώνω ότι μέχρι το επόμενο Σάββατο θα κλείσει η λίστα.

Αν δε με είχε ξεπαραδιάσει η μετακόμιση που έκανα το καλοκαίρι θα αγόραζα 2-3 switch ακόμη, θα τα έβαζα στην άκρη μέχρι να αρχίσουν να έρχονται οι πρώτες εντυπώσεις και μετά θα άρχιζα να τα πουλάω στο διπλάσιο της αρχικής τιμής.
Το σκεφτηκα και γω! :LOL:

προσωπικά δεν έχω θέμα ανυπομονησίας, take your time.
Και εννοείται ότι είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων προς εσας που αναλάβατε το όλο project.
Εμείς απλά πρέπει να πληρώσουμε.
Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

Εεε... γκουχου γκουχου...
Εγώ που το έχω ακούσει ΚΑΙ στο σπίτι μου , έχω ανυπομονησία...

Αγόρασα ήδη και τα κατάλληλα ποδαράκια που το περιμένουν πως και πως... :

IMG_20260104_205623.jpg

IMG_20260104_210027.jpg

Προσπαθείς να δημιουργήσεις εξέγερση?

Όχι.
Προσπαθώ να το κάνεις πιο συγκεκριμένο.
Όταν λες "το επόμενο Σάββατο" δεν σημαίνει αυτό που έρχεται.
Γράψε "το Σάββατο 10/1" να καταλάβει ο κόσμος!
Καμία ώρα θα το ψάχνω και δεν θα ξέρω ποιος το έχει αρπάξει! 😂

Εεε... γκουχου γκουχου...
Εγώ που το έχω ακούσει ΚΑΙ στο σπίτι μου , έχω ανυπομονησία...

Αγόρασα ήδη και τα κατάλληλα ποδαράκια που το περιμένουν πως και πως... :

View attachment 263819

View attachment 263820
Όταν παραλάβεις το Switch δοκίμασε τα και χωρίς τον δακτύλιο.

Λίστα πληρωμών

3. Panoramix μαύρο
4. Gonzo μαύρο
5. Polycro αλουμινιο
9. Λάκης μαύρο
10. Vlad66 αλουμίνιο
11. Tzimisce μαύρο
12. milaber22 μαύρο
13. Aragorn μαύρο
14. Economides μαύρο
15. Audioinspector

Ενημερώνω ότι μέχρι το επόμενο Σάββατο 10/1 θα κλείσει η λίστα.

Λίστα πληρωμών

3. Panoramix μαύρο
4. Gonzo μαύρο
5. Polycro αλουμινιο
9. Λάκης μαύρο
10. Vlad66 αλουμίνιο
11. Tzimisce μαύρο
12. milaber22 μαύρο
13. Aragorn μαύρο
14. Economides μαύρο
15. Audioinspector μαυρο
16. Sonus Naturalis μαύρο

Ενημερώνω ότι μέχρι το επόμενο Σάββατο 10/1 θα κλείσει η λίστα.

Μόλις πήραμε και απάντηση για τις πλακέτες του Δημήτρη. Κάνω μια εκτίμηση από 65 έως 75 το κομμάτι με αναμονή 14 ημέρες ή τα διπλά λεφτα αν τα θέλουμε σε 7 ημέρες. Δεν το βάζω σε ψήφο θα περιμένουνε λίγο παραπάνω.
Γράφω-εκτιμώ- γιατί λογο αποχωρήσεων πάλι το νούμερο θα ειναι διαφορετικό.
Ένα μέλος δεν εχει απαντήσει καθόλου στα πμ θα περιμένω μέχρι το Σάββατο.