Audio Grade Ethernet Switch

Λίστα πληρωμών

1.2. Analog jimaras μαύρο
3. Panoramix μαύρο
4. Gonzo μαύρο
5. Polycro αλουμινιο
6. Kοκαλιος Στέργιος μαύρο
7. Κώστας Ζαγγογιανης μαύρο
8. Κυριτσης Ευάγγελος μαύρο
9. Λάκης μαύρο
10. Vlad66 αλουμίνιο
11. Tzimisce μαύρο
12. milaber22 μαύρο
13. Aragorn μαύρο
14. Economides μαύρο
15. Audioinspector μαυρο
16. Sonus Naturalis μαύρο
17. Atofios μαύρο
18 Pelopis85 μαύρο
19. Eκτωρ Κατσίκης μαύρο
20. 21 Spcav

Εκλεισε η λίστα.
Οποιος θελει για το επόμενο group buy μπορει να μου στειλει π.μ

Φήμες λένε ότι αν βάλεις το wifi module σε αυτό το switch, τα apple ξεκλειδώνουν και δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσεις app για να πάρεις τηλέφωνο ή για να δεις τις επαφές σου π.χ.
Οι ιδιες βεβαια φήμες λένε πως με το που βαλεις το wifi module, τα android μολύνονται αυτομάτως με ιούς και crapware!
😋

Φαντάζομαι δεν μου εβαλες 21 τμχ αλλά 2 :LOL:

Το FB σιγουρα μας παρακολουθεί καθώς μου πεταξε αυτό:

View attachment 264182
Όταν το ακούσεις θα νιώσεις σαν τον τύπο της εικόνας, 🤔 το 20, 21 ειναι η αρίθμηση μου, ξέρω οτι ειναι χιούμορ αλλά απαντάω έτσι κι αλλιώς.

• Like
Reactions: spcav
Ο Ιάσονας (Maestro) τελικά δεν είναι μέσα;

Αφήστε με καλύτερα, με έβαλε στη θέση μου ο @vlad66. Σκεφτόμουν να μου το στέλνατε Ελλάδα αλλά και πάλι θα πρέπει να το φέρω εδώ, και πλέον ζούμε στην Άγρια Δύση (κυριολεκτικά), ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πέρα από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν (120V), βάλε και το ότι ακόμα δεν αξιώθηκα να διαβάσω όλο το θρεντ για να καταλάβω για τι ακριβώς μιλάμε :D

• Like
Reactions: vlad66
Αφήστε με καλύτερα, με έβαλε στη θέση μου ο @vlad66. Σκεφτόμουν να μου το στέλνατε Ελλάδα αλλά και πάλι θα πρέπει να το φέρω εδώ, και πλέον ζούμε στην Άγρια Δύση (κυριολεκτικά), ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Πέρα από τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν (120V), βάλε και το ότι ακόμα δεν αξιώθηκα να διαβάσω όλο το θρεντ για να καταλάβω για τι ακριβώς μιλάμε :D
Έχεις όλη την άνεση να το κάνεις μεχρι να ολοκληρωθούν, μετα θα διαβάσεις και εντυπώσεις. Με ένα μετασχηματιστη απο 220 στα 110 θα είσαι οκ. Θα υπάρξει και επόμενο group buy μιας και υπάρχουν 3 δικά μου ατομα που άφησα εκτός.