Audio Grade Ethernet Switch

Κατ αρχάς δεν είναι έτοιμο προϊόν, είναι πλακέτα που μπαίνει σε υπάρχοντες (συγκεκριμένο) διακόπτη του εμπορίου.
Οπότε θέλει μετασχηματιστή, κουτί (και αυτό τρυπήματα).
Καταλήγουμε με ένα διακόπτη που μπαίνει πριν το streamer, με γραμμικό τροφοδοτικό και βελτιωμένο στα ρολόγια.

Παρά το όλο tuning που έχει γίνει στο δίκτυο, με isolation, firewall rules, QoS κλπ, έδωσε ακόμη πιο σκοτεινό background, καλύτερο διαχωρισμό στα όργανα και με περισσότερο αέρα ανάμεσα.

Είναι ενδιαφέρον το τι κακό κάνουν οι «εσωτερικοί» εχθροί και τι οι «εξωτερικοί».
Αυτό είναι πλακέτα έτοιμη δική σου;

Αυτό είναι πλακέτα έτοιμη δική σου;

Δεν είμαι εγώ ο Δημήτρης. 😂
Κατασκευή του είναι.

Αλλά με αυτά που του φορτώνουν και το χρόνο που έχει, καπνίζοντες και άνω των 50 δεν έχει νόημα να μπουν στη λίστα.

Κατασκευή του είναι.

Αλλά με αυτά που του φορτώνουν και το χρόνο που έχει, καπνίζοντες και άνω των 50 δεν έχει νόημα να μπουν στη λίστα.
Και όσοι είναι κάτω από 50 και μη καπνίζοντες τι παίζει;..
Το κόστος έχει η πλακέτα;
Ποια είναι τα παρελκόμενα για να δουλέψει κανονικά..

• Haha
Reactions: Tzimisce
Όσοι είναι κάτω των 50 και μη καπνίζοντες, με υγιεινή ζωή και γυμναστικούλα μπορεί να φτάσουν σε ηλικία να ακούσουν το δικό τους 😂

Δεν είναι θέμα κόστους πλακέτας.
Ο Δημήτρης έχει επέμβει και στο κύκλωμα του switch.
Το θέμα είναι πότε θα βρει χρόνο να ασχοληθεί.

Κατασκευή του είναι.

Προτεραιότητα έχουν όσοι είχαν πάρει την μετατροπή του Δημήτρη από 9018 σε 9028 ...

Όσοι είναι κάτω των 50 και μη καπνίζοντες, με υγιεινή ζωή και γυμναστικούλα μπορεί να φτάσουν σε ηλικία να ακούσουν το δικό τους😂

Δεν είναι θέμα κόστους πλακέτας.
Ο Δημήτρης έχει επεμβαίνει και στο κύκλωμα του διακόπτη.
Το θέμα είναι ποτέ θα βρει χρόνο να ασχοληθεί.
Ποσα κομμάτια είναι να φτιάξει μέχρι τώρα ο άνθρωπος; Πόσοι θέλουν μέχρι τώρα;

Λίστα λοιπόν

1. analog-jimaras 2 τεμ
2. Κώστας Ζαγγογιαννης
3. Sonus Naturalis
4. Vlad66
Και γω!
Eμένα γιατί δεν μ έβαλες στη λίστα ,δεν είχε χαρτοσημανθεί* καταλλήλως το αίτημα Μιχάλη ;
Μου ξέφυγε! :(
Νέα Λίστα:
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis
  4. Vlad66
  5. petronik
Σημ:*Το τέλος χαρτοσήμου έχει πλέον αντικατασταθεί από το Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής (ΨΤΣ).

Προτεραιότητα έχουν όσοι είχαν πάρει την μετατροπή του Δημήτρη από 9018 σε 9028 ...

Ότι συμφέρει τον καθένα.... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ναι Πέτρο, αλλά εγώ μένω κοντά του και μπορώ κάθε βράδυ να του χτυπάω τα κουδούνια για διαμαρτυρία και να το σκάω πριν βγει έξω..... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: petronik
Μου ξέφυγε! :(
Νέα Λίστα:
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis
  4. Vlad66
  5. petronik
Σημ:*Το τέλος χαρτοσήμου έχει πλέον αντικατασταθεί από το Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής (ΨΤΣ).

Τώρα ξέχασες τον @hunter :LOL::LOL:

Τον έτερο mod του 2κάναλου.. εκτός αν τον αγνόησες εσκεμμένα λόγω ηλικίας... :ROFLMAO:

Εξακολουθεις να μη βαζεις εμενα!
Και ο Tzimisce ;;
Νομίζεις έχει ήδη ;;; Χα.... :LOL:
Όλο και κάποιος του ξεφεύγει.... :LOL: :ROFLMAO:
1765055621694.png

Ένα Μισό μυαλό κι' αυτό χειμώνα-καλοκαίρι!

Νέώτατη Λίστα:
  1. analog-jimaras 2 τεμ
  2. Κώστας Ζαγγογιαννης
  3. Sonus Naturalis
  4. Vlad66
  5. petronik
  6. Hunter
  7. Λάκης
Έχω ξεχάσει κανένα; 😠 :mad: 💢