Ουπς, κανονικά έλεγα να τα παραγγείλω εγώ όλα και να τα παραδώσω στον ηλεκτρονικό αυτό το ξέχασα, καλύτερα όμως μιας και το ταλαιπωρο πουλάκι στη χούφτα του Tzimisce μου σφύριξε για άλλη μια συμμετοχή που έρχεται.Το πιο φτηνο παιδια,δεν με ενδιαφερει η εμφανιση.
Υ.Γ εχουν κατανοησει ολοι οτι, θα πρεπει απο μονοι μας να εχουμε παραγγειλει και παραλαβει το αρχικο σουιτς που θα σφαγιαστει;
Δηλαδη το
Δεν θα το παραγγειλει καποιος αλλος για μας οπως γινεται με τα κουτια και τις πλακετες.
Μα γιατί να μην προκαταβάλουμε τα χρήματα της αγοράς του σε όποιον αναλάβει και να κάνει μία μαζική παραγγελία;Το πιο φτηνο παιδια,δεν με ενδιαφερει η εμφανιση.
Υ.Γ εχουν κατανοησει ολοι οτι, θα πρεπει απο μονοι μας να εχουμε παραγγειλει και παραλαβει το αρχικο σουιτς που θα σφαγιαστει;
Δηλαδη το
Δεν θα το παραγγειλει καποιος αλλος για μας οπως γινεται με τα κουτια και τις πλακετες.
Αυτή είναι η ιδέα, εγώ είμαι αυτός που θα αναλάβει το παραπάνω πόνημα.Μα γιατί να μην προκαταβάλουμε τα χρήματα της αγοράς του σε όποιον αναλάβει και να κάνει μία μαζική παραγγελία;
Στο κάτω-κάτω κάποια επιπλέον έκπτωση μπορεί να πετύχει από εκεί.
Θα γλυτώσουμε από ταλαιπωρίες, καθυστερήσεις, επιπλέον μεταφορικά, κλπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.