Audio Grade Ethernet Switch

Οι τιμές μέχρι τώρα κατά προσέγγιση με φπα
1. Μετασχηματιστής 50 ευρώ
2. Κουτί μαύρο. 36 με τα μεταφορικά (Από 52)
3. Κουτί αλουμίνιο 72 γλυτώνει μόνο ΦΠΑ και μεταφορικα.
4. Φίλτρο ρεύματος 8ευρω
5. Zyxel 25,83 (τιμή καταλόγου περιμένω mail για τη δική μας τιμή)
6. Ηλεκτρονικός 30 ευρώ
7. Κάποια καλώδια σύνδεσης (περιμένω από το Δημήτρη.
8. Η πλακέτα του Δημήτρη (περιμένω )

01. analog-jimaras 2 τεμ Μαυρο
03. Κώστας Ζαγγογιαννης Μαυρο
04, 05. Sonus Naturalis 2 τεμ Μαυρο
06. Vlad66 Αλουμινιο
07. petronik Μαυρο
08. Λάκης Μαυρο
09. Audioinspector Μαυρο
10. Polycro Αλουμινιο
11. Tzimisce Μαυρο
12. Κυρίτσης Ευάγελος Μαυρο
13. Aragorn Μαυρο
14. Κακαλιός Στέργιος Μαυρο
15. Atofios Μαυρο
16. economides Μαυρο
17. vadergr Μαύρο
18. Gonzo Μαύρο
Υπάρχει μια θέση για όποιον το σκέφτετε ακόμη.

Ένα μήνυμα πιο πάνω είναι βρε αετόπουλο!
Καλά που έχουμε κι εσένα το σοφό να μας δινεις τα φώτα σου, αφού αυτό δεν έχει τον ελληνικό ΦΠΑ και τα μεταφορικά. Αν και μικρή σημασία έχει αυτό τώρα.

Ε ναι, γιατί δεν έγραψα ότι έχει έκπτωση από black friday το δικό μου... 😂

1766150651476.png

29 (τιμή) +12 (μεταφορικά) +9.84 (το ΦΠΑ) + 2,03 (Order process fee) = 52.87€

• Like
Reactions: analog-jimaras
Οι τιμές μέχρι τώρα κατά προσέγγιση με φπα
1. Μετασχηματιστής 50 ευρώ
2. Κουτί μαύρο. 36 με τα μεταφορικά (Από 52)
3. Κουτί αλουμίνιο 72 γλυτώνει μόνο ΦΠΑ και μεταφορικα.
4. Φίλτρο ρεύματος 8ευρω
5. Zyxel 25,83 (τιμή καταλόγου περιμένω mail για τη δική μας τιμή)
6. Ηλεκτρονικός 30 ευρώ
7. Κάποια καλώδια σύνδεσης (περιμένω από το Δημήτρη.
8. Η πλακέτα του Δημήτρη (περιμένω )
Ο φιλος που ειπε πιο πισω, δεν θυμαμαι ποιος ειναι οτι, μπορει να τα παραγγειλει και να γλυτωσουμε το ΦΠΑ.

Ο φιλος που ειπε πιο πισω, δεν θυμαμαι ποιος ειναι οτι, μπορει να τα παραγγειλει και να γλυτωσουμε το ΦΠΑ.
Μόνο για αγορές στην Ελλάδα, σε κάθε περίπτωση μας το κόβει και μας κάνει και έκπτωση ο Ιταλός. Μόνο οι μετασχηματιστές θα είναι από Ελλάδα και εκεί πάλι θα μας κάνει ότι καλύτερο.

Επειδή το έχω χάσει λίγο και για να μη ψάχνω, το switch που συζητάμε πόσες θύρες θα εχει? Θα αντικαταστήσει τελείως το υπάρχον στο οποίο έχω πανω τηλεοραση, nintendo switch, πολυκαναλο, vodafonetv box, pc, και nvidia shield (πωωω, πολλα εχω πανω)? Ή θα μπει εμβόλιμα σαν έξτρα πριν τον integra?

01. analog-jimaras 2 τεμ Μαυρο
03. Κώστας Ζαγγογιαννης Μαυρο
04, 05. Sonus Naturalis 2 τεμ Μαυρο
06. Vlad66 Αλουμινιο
07. petronik Μαυρο
08. Λάκης Μαυρο
09. Audioinspector Μαυρο
10. Polycro Αλουμινιο
11. Tzimisce Μαυρο
12. Κυρίτσης Ευάγελος Μαυρο
13. Aragorn Μαυρο
14. Κακαλιός Στέργιος Μαυρο
15. Atofios Μαυρο
16. economides Μαυρο
17. vadergr Μαύρο
18. Gonzo Μαύρο
19. Panoramix Μαύρο

Κι εγώ το pc απο το οποίο στριμαρω μεσω jriver. Εκτός αν απο τα κλειδώματα το pc βγαίνει off για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Browsing κλπ.

Κι εγώ το pc απο το οποίο στριμαρω μεσω jriver. Εκτός αν απο τα κλειδώματα το pc βγαίνει off για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Browsing κλπ.
Streaming jriver θα πάθεις πλάκα, θυμήσου τα λόγια μου.
Είναι ένα απλό swich με ακραία audiophile τροφοδοσία, και πολύ πετυχημένα ρολόγια.
Δεν είναι managed άρα δεν έχει κάποιο software που να επηρεάζει το δίκτυο.
Το ηχητικό αποτέλεσμα δικαιώνει.

Last edited:
ρε παίδες μπαίνουμε στη διαδικασία να πάρουμε ένα switch για να "καθαρίσει" τις βρωμιές και θα συνδέσουμε πλεηστέησο επάνω του?
Θα μπαίνω καλύτερα στα στροφιλίκια στο gturismo με αυτό το σουιτσόνι?
Χώρια παιδιά, θα έχει 15 θύρες αλλά εμείς θα συνδέσουμε μόνο μια.

Το θεμα ειναι, όταν εχουμε ήδη πολλές συσκευές, αν ειναι καλύτερη η προσθήκη ενός επιπλέον switch ή ή αντικατάσταση του υπάρχοντος. Με δοκιμές μονο προφανώς αν και στη περίπτωση μου, λόγω πληθώρας συσκευών δεν υπαρχει η επιλογή κατάργησης του παλιού. Επίσης, σε κάποιους ακόμα και το Playstation ειναι transport για cd. Σε μένα τα transport ειναι το shield για tidal atmos, το pc για τα τοπικά αρχεία και ο ίδιος ο ενισχυτης για tidal.

Το θεμα ειναι, όταν εχουμε ήδη πολλές συσκευές, αν ειναι καλύτερη η προσθήκη ενός επιπλέον switch ή ή αντικατάσταση του υπάρχοντος. Με δοκιμές μονο προφανώς αν και στη περίπτωση μου, λόγω πληθώρας συσκευών δεν υπαρχει η επιλογή κατάργησης του παλιού. Επίσης, σε κάποιους ακόμα και το Playstation ειναι transport για cd. Σε μένα τα transport ειναι το shield για tidal atmos, το pc για τα τοπικά αρχεία και ο ίδιος ο ενισχυτης για tidal.
this is complicated!

Σε μένα τα transport ειναι το shield για tidal atmos, το pc για τα τοπικά αρχεία και ο ίδιος ο ενισχυτης για tidal.

Το switch μπαίνει στις συσκευές που λαμβάνουν Data για να παίξεις μουσική ή στέλνουν data για να παίξεις μουσική, μέσω του δικτύου.
Σύνολο έχει 8 θύρες.
Το να βάλεις όμως επάνω του συσκευές που δημιουργούν θόρυβο (δικτύου) είναι λάθος.
Τα τοπικά μπορείς να τα βάλεις σε έναν δίσκο π.χ.
Atmos παίζεις στο δικάναλο για να το θέλεις στο ίδιο δίκτυο;
Όσο πιο πολύ απομονώσεις το δικάναλο σου από το υπόλοιπο δίκτυο, τόσο καλύτερα.

Εδώ πάντως που κάναμε κόντρα το esoteric σαν transport με το RPI, μιλάμε για διάφορες σε επίπεδο χαρακτήρα και όχι ανωτερότητας.
Και μιλάμε για CD σε φυσική μορφή vs tidal streaming.
Οπότε δεν έχει καν νόημα να παίζω από άυλα.