Λάκης
AVClub Fanatic
Τι τα κανει τα σουιτς ο κοσμος;Τι το θες 2ο zyxel ;;;
Παντως οχι μπιμπελο οπως τα θες εσυ.
Τι τα κανει τα σουιτς ο κοσμος;Τι το θες 2ο zyxel ;;;
Ε, τοτε γιατι τριβεσαι στη γκλιτσα μου;Έχω το καλυτεροτερο από τα χειρότερα ρε συ
Τι να μας κλάσει το zyxel![]()
Καλά που έχουμε κι εσένα το σοφό να μας δινεις τα φώτα σου, αφού αυτό δεν έχει τον ελληνικό ΦΠΑ και τα μεταφορικά. Αν και μικρή σημασία έχει αυτό τώρα.Ένα μήνυμα πιο πάνω είναι βρε αετόπουλο!
Ο φιλος που ειπε πιο πισω, δεν θυμαμαι ποιος ειναι οτι, μπορει να τα παραγγειλει και να γλυτωσουμε το ΦΠΑ.Οι τιμές μέχρι τώρα κατά προσέγγιση με φπα
1. Μετασχηματιστής 50 ευρώ
2. Κουτί μαύρο. 36 με τα μεταφορικά (Από 52)
3. Κουτί αλουμίνιο 72 γλυτώνει μόνο ΦΠΑ και μεταφορικα.
4. Φίλτρο ρεύματος 8ευρω
5. Zyxel 25,83 (τιμή καταλόγου περιμένω mail για τη δική μας τιμή)
6. Ηλεκτρονικός 30 ευρώ
7. Κάποια καλώδια σύνδεσης (περιμένω από το Δημήτρη.
8. Η πλακέτα του Δημήτρη (περιμένω )
Μόνο για αγορές στην Ελλάδα, σε κάθε περίπτωση μας το κόβει και μας κάνει και έκπτωση ο Ιταλός. Μόνο οι μετασχηματιστές θα είναι από Ελλάδα και εκεί πάλι θα μας κάνει ότι καλύτερο.Ο φιλος που ειπε πιο πισω, δεν θυμαμαι ποιος ειναι οτι, μπορει να τα παραγγειλει και να γλυτωσουμε το ΦΠΑ.
Εγώ λέω να βάλω και το Cambridge audio Blu-ray που έχω σάν Media PlayerΚαλό είναι να μπει μόνο με το streamer πάνω του.
Το σουιτς δεν εχει κλειδωματα.Κι εγώ το pc απο το οποίο στριμαρω μεσω jriver. Εκτός αν απο τα κλειδώματα το pc βγαίνει off για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Browsing κλπ.
Streaming jriver θα πάθεις πλάκα, θυμήσου τα λόγια μου.Κι εγώ το pc απο το οποίο στριμαρω μεσω jriver. Εκτός αν απο τα κλειδώματα το pc βγαίνει off για τις υπόλοιπες δραστηριότητες. Browsing κλπ.
Εγώ λέω να βάλω και το Cambridge audio Blu-ray που έχω σάν Media Player
this is complicated!Το θεμα ειναι, όταν εχουμε ήδη πολλές συσκευές, αν ειναι καλύτερη η προσθήκη ενός επιπλέον switch ή ή αντικατάσταση του υπάρχοντος. Με δοκιμές μονο προφανώς αν και στη περίπτωση μου, λόγω πληθώρας συσκευών δεν υπαρχει η επιλογή κατάργησης του παλιού. Επίσης, σε κάποιους ακόμα και το Playstation ειναι transport για cd. Σε μένα τα transport ειναι το shield για tidal atmos, το pc για τα τοπικά αρχεία και ο ίδιος ο ενισχυτης για tidal.
Σε μένα τα transport ειναι το shield για tidal atmos, το pc για τα τοπικά αρχεία και ο ίδιος ο ενισχυτης για tidal.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.