Audio Grade Ethernet Switch

Εδώ πάντως που κάναμε κόντρα το esoteric σαν transport με το RPI, μιλάμε για διάφορες σε επίπεδο χαρακτήρα και όχι ανωτερότητας.
Και μιλάμε για CD σε φυσική μορφή vs tidal streaming.
Οπότε δεν έχει καν νόημα να παίζω από άυλα.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγώ από το παραπάνω είναι ότι ένα πανάκριβο hi end μηχάνημα το οποίο κάνει και χρήση πολύ ακριβού εξωτερικού dac, - έχει έστω και ελάχιστο πασπαλισμα σιντιλας- εγώ έτσι βαφτίζω το λαμπρό άκουσμα του cd που ποτέ δεν συμπάθησα, παίζει λοιπόν το ίδιο και ελάχιστα χειρότερα από το pi stteamer. Νομίζω αυτό είναι μεγάλη επιτυχία του streamer.

Σήμερα αρκετά περισσότεροι στου Tzimisce διαφωνήσαμε σε πολλα, αλλά κανένας στην υπεροχή του ακούσματος με το swich μας.

Νομίζω αυτό είναι μεγάλη επιτυχία του streamer.

Δεν είναι μόνο θέμα του streamer, δηλαδή ο συνδιασμός ενός RPI των 50€ με Gentoo, αλλά και η όλη φροντίδα του δικτύου.
Μακάρι να ήταν τόσο απλό.
Και δεν μιλάω για καλώδια (μην αρπαχτείτε πάλι).

Δεν είναι μόνο θέμα του streamer, δηλαδή ο συνδιασμός ενός RPI των 50€ με Gentoo, αλλά και η όλη φροντίδα του δικτύου.
Μακάρι να ήταν τόσο απλό.
Και δεν μιλάω για καλώδια (μην αρπαχτείτε πάλι).
Κι όμως είναι τόσο απλό, καλή τροφοδοσία παντού (παντού όμως) ούτε εγώ θα αναφέρω σε καλώδια.

Και έναν καλό σχεδιασμό δικτύου με σωστά vlan, firewall rules, QoS κλπ που έχασες γιατί δεν είχες κρατήσει image 😂

Πολύ φλυαρείτε....

Πότε επιτέλους θα κλείσει η λίστα να βάλουμε μπρος ;;;;
Μόλις έχουμε οικονομική απάντηση από το Δημήτρη για τη πλακέτα του αμέσως κλείνουμε.
Μόλις γίνει αυτό, για όσους είναι Αθήνα θα συναντηθούμε σε ένα σημείο για καφέ να κανονίσουμε το οικονομικό, όσοι δεν μπορούν ή είναι εκτός με π.μ. Λίγο υπομονή ακόμη, αρχικά αν θυμάσαι που λέγαμε οτι θα το φτιάξει ο Δημήτρης θυμάσαι για τους χρόνους αναμονής που συζητούσαμε και τώρα σε έπιασε η ανυπομονησία?

• Like
Reactions: Λάκης
Βαλτε παρακαλω ...υποτιτλους:
Απο το μοντεμ/ρουτερ του cosmote, με cat5 στα 20μ περιπου (παει γύρω γυρω στα ντουβαρια για να φτασει στα μηχανηματα!) δινουμε στο εν λογω switch, κι απο εκει σε στρημερ, pc, internet radio - σωστα; Ετσι κανω τωρα

• Like
Reactions: Tzimisce
Όπως ακριβώς χρησιμοποιείς το τωρινό σου switch.
Απλά μπορείς από αυτό να στέλνεις μόνο στο audio κομμάτι σου.

Πότε επιτέλους θα κλείσει η λίστα να βάλουμε μπρος ;;;;

Να βγει η τελική τιμή έστω με μία απόκλιση της τάξης του 10% και μετά μπαίνει μία ημερομηνία βρε.

• Like
Reactions: vlad66
Μόλις έχουμε οικονομική απάντηση από το Δημήτρη για τη πλακέτα του αμέσως κλείνουμε.
Μόλις γίνει αυτό, για όσους είναι Αθήνα θα συναντηθούμε σε ένα σημείο για καφέ να κανονίσουμε το οικονομικό, όσοι δεν μπορούν ή είναι εκτός με π.μ. Λίγο υπομονή ακόμη, αρχικά αν θυμάσαι που λέγαμε οτι θα το φτιάξει ο Δημήτρης θυμάσαι για τους χρόνους αναμονής που συζητούσαμε και τώρα σε έπιασε η ανυπομονησία?

Ναι
Αφού δεν θα τα φτιάξει ο Δημήτρης έχουμε ελπίδα να το αποκτήσουμε πριν αχρηστευτούν τα αφτιά μας λόγω ηλικίας... :LOL:

• Haha
Reactions: Λάκης
Ναι
Αφού δεν θα τα φτιάξει ο Δημήτρης έχουμε ελπίδα να το αποκτήσουμε πριν αχρηστευτούν τα αφτιά μας λόγω ηλικίας... :LOL:
Eισαι κακός ,πολύ κακός ...
Την μετατροπή του 9018 σε 9028 κλπ,κλπ ο Δημήτρης την έφτιαξε σε ελάχιστο χρόνο

• Like
Eισαι κακός ,πολύ κακός ...
Την μετατροπή του 9018 σε 9028 κλπ,κλπ ο Δημήτρης την έφτιαξε σε ελάχιστο χρόνο

Το εν λόγω switch όμως ο Tzimisce το περίμενε 1,5 χρόνο... (και καλά ήταν σε σχέση με άλλα projects του Δημήτρη)...

Δεν μπορώ να ζω στην αγωνία για τόσο διάστημα... μπαίνω στον πειρασμό να κάνω υπέρογκη προσφορά στον Μιχάλη, ή να μπουκάρω νύχτα σπίτι του αν αρνηθεί... :ROFLMAO:

Το εν λόγω switch όμως ο Tzimisce το περίμενε 1,5 χρόνο... (και καλά ήταν σε σχέση με άλλα projects του Δημήτρη)...

Δεν μπορώ να ζω στην αγωνία για τόσο διάστημα... μπαίνω στον πειρασμό να κάνω υπέρογκη προσφορά στον Μιχάλη, ή να μπουκάρω νύχτα σπίτι του αν αρνηθεί... :ROFLMAO:
Σε αυτόν που πρέπει να εκφορτώσεις την ανυπομονησία σου είναι ο Δημήτρης να τον κυνηγήσεις να στέλνει kind reminder - reminders
για το τελευταίο κόστος.

• Like
Σε αυτόν που πρέπει να εκφορτώσεις την ανυπομονησία σου είναι ο Δημήτρης να τον κυνηγήσεις να στέλνει kind reminder - reminders
για το τελευταίο κόστος.

Ο Δημήτρης στέλνει.. αυτοί αργούν να απαντήσουν...

Είναι μικρή δουλειά για αυτούς η πλακέτα του Δημήτρη στην ποσότητα που θέλουμε.. αγγαρεία θα κάνουν για πάρτη μας...

Να παρακαλάμε να τους πετύχουμε σε καλό φεγγάρι :LOL:

Υπάρχουν δύο ομάδες σε αυτό το group.
Αυτοί που μπήκαν επειδή το είδαν και δεν αγχώνονται για το πότε θα το πάρουν και αυτοί που το άκουσαν στις κλασσικές μαζώξεις του Σαββάτου.
Οι δεύτεροι είναι στα κάγκελα 😂

• Like
Παιδιά, Χριστούγεννα ειναι.
Δε νομίζω να εχουμε σοβαρές εξελίξεις άμεσα... Ειναι και πολλοί οι εμπλεκόμενοι. Εγώ υπολογίζω η υλοποιηση να εχει γίνει στα τέλη του χειμώνα, αρχές άνοιξης.

Παιδιά είναι τελικά εκτός λίστας.
Δεν υπάρχει σωστη εφαρμογή τελικά στην περίπτωση μου.
Μη σε ψαρωνουν οι δικαναλοι ρε. Άστους να λένε και να σνομπάρουν. Οι διαφορές αυτού του στυλ έχουν αξία στα πάντα.