sportteo
Supreme Member
Προτιμώ το 2 πιο μάτσο ακούγεται και επίσης νομίζω πιο δυνατά ακούγεται η ηλεκτρική κιθάρα.
Last edited:
Αυτος ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται.
Ενα άλλο μέλος μου έλυσε την απορία.Ευθυνεται το ότι χρησιμοποιώ αποκλειστικά το κινητό τηλέφωνο.Το αρχείο που θα κατέβει είναι τύπου ZIP, έχει μέσα 2 αρχεία WAV.
To zip με διπλό κλικ θα ανοίξει και θα μπορέσεις να πάρεις τα wav αρχεία.
εχεις καποιο απ που το αποσυμπιεζει γι αυτο.Εγώ πάντως από το κινητό το άκουσα....κανένα πρόβλημα.
Ψάχνω να βρω ακουστικά!
Ρε φίλε νομίζω ότι το έχει ενσωματωμένο το android.εχεις καποιο απ που το αποσυμπιεζει γι αυτο.
Φανταζομαι του Θρησκου δεν το εχει.Ρε φίλε νομίζω ότι το έχει ενσωματωμένο το android.
Κατέβασα το αρχείο και μόλις πάτησα πάνω του ,μου έβγαλε το εικονίδιο που σου επισυνάπτω.
Τα αποσυμπιεσα και ψάχνω ακουστικά να τα ακούσω![]()

αυτή είναι η διαφορά τους.... τόσο σιγα....Ακούγεται πολύ σιγά έκανες κάτι στην ένταση;
Ρε φίλε νομίζω ότι το έχει ενσωματωμένο το android.
Κατέβασα το αρχείο και μόλις πάτησα πάνω του ,μου έβγαλε το εικονίδιο που σου επισυνάπτω.
Τα αποσυμπιεσα και ψάχνω ακουστικά να τα ακούσω![]()
Τά άκουσα.Νωρίτερα σήμερα έγινε μια νέα ηχογράφηση, απ' ευθείας από την έξοδο του προενισχυτή μου.
Για δείτε τι καταλαβαίνετε..
Switch_Compare.zip
drive.google.com
Σωστά, στο μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που αναφέρεται για το είδος της μουσικής..Πραγματικα μια τετοιου τυπου συγκριση απο δευτερο χερι δεν ειναι ευκολη και δεν μας λεει τιποτα για την αξια της κατασκευης.
Αυτο που κανει η τροποποιηση αυτη ειναι να μειωνει το επιπεδο θορυβου (noise floor) που ειναι ακουστο μονο εμμεσα
προλαμβανοντας την ενσωματωση του στο σημα με λεπτους υπαρκτους μηχανισμους οπως ενδοδιαμορφωση, φωραση κ.α.
Τα αποτελεσματα ειναι ευδιακριτα μονο στην ακροαση του συστηματος και θα ελεγα οχι σε ολα τα ειδη της μουσικης.
Κυριως ελαφρως καλυτερα μετωπα, χροιες, μικροδυναμικα, σκηνη, δυναμικη περιοχη που συνολικα μεταφραζονται σε περισσοτερη φυσικοτητα και λιγοτερη κοπωση.
Σωστά, στο μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που αναφέρεται για το είδος της μουσικής..
Το Switch δεν έχει τέτοιες "ευαισθησίες", θα είναι ανώτερο ηχητικά σε όλα τα είδη μουσικής που θα κληθεί να αναπαράγει σε σχέση με ένα απλό του εμπορίου Switch..
Πολλά όργανα σε Μetal; Περισσοτερα από πέντε;Κι όμως, ειδικά στη metal, που είναι πολύ συχνό φαινόμενο το περιεχόμενο να είναι πολύ πολύπλοκο, με πολλά όργανα να παίζουν μαζί, το switch κάνει μεγάλη διαφορά, γιατί "καθαρίζει" όλο το άκουσμα. Εκεί που η μουσική ήταν ένα συνονθύλευμα οργάνων, όλα γίνονται πιο διακριτά και καθαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.