Audio Grade Ethernet Switch

Στο γερμανικό ebay υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα σε χαμηλές τιμές.Ευχαρίστως να αγοράσω το δικό μου και να το στείλω Ελλάδα.
Να βεβαιωθείς οτι ειναι το V3 και οταν το πάρεις πμ για τα παρακάτω. Μετά φυσικα απο την ενημέρωση του Δημήτρη.

Για ρίξτε μια ματιά!
Επίσης
Μόνο μετά απο τηλέφωνο οτι το έχουν στην ΔΙΚΗ τους αποθήκη και δεν μας γράφουν με βάση την αντιπροσωπεία. Θα ενημερωθώ σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε.

• Like
Reactions: mdvq and vlad66
Για ρίξτε μια ματιά!
Επίσης

Ότι υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτά τα 4 που ήδη έχει ο analog στα χέρια του και τα sites λένε μλκιες....

Θα παραγγείλει κάποιος V3 και θα του έρθει V5 ....

Ότι υπάρχει στην Ελλάδα είναι αυτά τα 4 που ήδη έχει ο analog στα χέρια του και τα sites λένε μλκιες....

Θα παραγγείλει κάποιος V3 και θα του έρθει V5 ....
Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας το Αγγλικό και το Γερμανικό e-bay ειναι γεμάτο αγγελίες. Στη χειρότερη περίπτωση αγοράζει και μου στέλνει ο καθένας το δικό του.

• Like
Reactions: vlad66
Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας το Αγγλικό και το Γερμανικό e-bay ειναι γεμάτο αγγελίες. Στη χειρότερη περίπτωση αγοράζει και μου στέλνει ο καθένας το δικό του.

Όταν οριστικοποιηθεί από τον dim dim ότι θέλουμε μόνο το V3 θα αδειάσουμε την παγκόσμια αγορά...

• Haha
Reactions: Panoramix
Όταν οριστικοποιηθεί από τον dim dim ότι θέλουμε μόνο το V3 θα αδειάσουμε την παγκόσμια αγορά...
Σε κάποια περίπτωση δεν εχω τις γνώσεις του dimdim αλλά όσο συγκρίνω οπτικά τις δύο πλακέτες απλά νομίζω οτι στη v5 ειναι πιο απλωμένα τα υλικά.
Όπως λέει ο dim όμως το ρολόι ειναι που μας ενδιαφέρει θα το δει την Τρίτη και θα μας πει

• Like
Σε κάποια περίπτωση δεν εχω τις γνώσεις του dimdim αλλά όσο συγκρίνω οπτικά τις δύο πλακέτες απλά νομίζω οτι στη v5 ειναι πιο απλωμένα τα υλικά

Σε σχέση με τον dimdim εμείς που ασχολούμαστε περιστασιακά με χαζοdiy, άντε να καταλάβουμε ότι η μία πλακέτα έχει άλλο χρώμα από την άλλη.

• Like
Σε σχέση με τον dimdim εμείς που ασχολούμαστε περιστασιακά με χαζοdiy, άντε να καταλάβουμε ότι η μία πλακέτα έχει άλλο χρώμα από την άλλη.
Έλεος ρε φίλε άσπρα μαύρα τα βλέπεις όλα 0-1 όλα, υπάρχει και το γκρι στην ζωη, στην πληροφορική εργάζομαι κι εγω σαν εσένα, τι ειναι SMD ξέρω, επίσης ξέρω να μετράω τα υλικά, ειναι ολα εκεί, α και το χρώμα της πλακέτας ίδιο παραμένει 😀 😃

• Haha
Reactions: Tzimisce
Κρίνοντας από τα δυο datasheets των v3 και v5 καταλαβαίνω ότι χρησιμοποιούν διαφορετικό κεντρικό τσιπ, οπότε είναι διαφορετικά μηχανήματα.

Θα δούμε.
Aν υπάρχει οδηγος στην εταιρεία μου αυριο που να περνα κάπως κοντα απο τη δική σου θα περάσει να σου το αφήσει αυριο, αλλιώς Τρίτη με acs

Έλεος ρε φίλε άσπρα μαύρα τα βλέπεις όλα 0-1 όλα, υπάρχει και το γκρι στην ζωη, στην πληροφορική εργάζομαι κι εγω σαν εσένα

Τι εννοείς;
Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι.
Αυτοί που ξέρουν να μετράνε σε δυαδικό και αυτοί που δεν μπορούν.

Καλη φαση, ποτε παραλαμβανω;
Όταν συναρμολογηθουν και παραδοθούν ολα, το τελευταίο σε σακουλάκι με ολα τα υλικά και χειρόγραφες οδηγίες συναρμολογησης στα ιαπωνικά.